Se "inkvisitio" on sinun tulkintaasi ja minä kyllä tuntisin itseni loukatuksi, jos minua ei olisi patrioottien listalla, kyllä sen verta ahkerasti olen ollut antinatsi.

Joka tapauksessa, koska kaikki kohtaamiset natsien kanssa ovat johtaneet väkivaltaan, niin sen listan luonne on eri kuin tämän. Tämän listan tarkoitus ei ole se, että joku käy vetämässä noita ihmisiä turpaan. Natsien listoilla oli kuvia henkilöistä, joten se on selvä viittaus siihen, että aikovat käyttää sitä tunnistaessaan näitä ihmisiä IRL. Tämän listan tarkoitus on olla homo -ja transfobian "Kuka Kukin On"-lista. Mitä taas tulee lakiin, niin minulta ei sitä olla kysytty, joten minua se ei sidokaan, turha ylipäätään mussuttaa laista täällä, tai valtamediasta.

Lisätty Pekka Saukkonen, joka kommentoi YLE-uutisten eduskunnan tasa-arvoisen avioliiton kannattajien vaalilupausten ja allekirjoitusten ristiintaulukointigrafiikkaa näin väsyneesti:. Lisätty taas tukuttain ihmisiä, pari hankalaa tapausta on. On ilmestynyt transvastainen vihaelokuva, "Kerron sinulle kaiken", jossa esittää transhahmoa Lea Klemola. Hän kuitenkin kai vain tekee työtä käskettyä, niin hän on ilmaissut itseään. Päätin jättää hänet lisäämättä. Siihen liittyen lisäsin kaksi selkeää transvihamielistä toimittajaa.

He arvioivat kyseistä elokuvaa transfobisella tavalla, http: Mietin pitkään, pitäisikö Jarla lisätä, hän vitsailee transihmisten kustannuksella: Mietin, puhuuko Jarla Jarlana vaiko Fingerporin hahmona ja tulin siihen tulokseen, ettei moiset vitsit kuulu Fingerpori-hahmon kehitykseen millään tavalla.

Valistakaa minua, jos olen väärässä. Toisaalta, ei satunnaisen lukijan voi olettaa olevan Fingerpori-asiantuntija.

Se, että Jarla on homoasioissa osoittanut kannattavansa tasa-arvoa ei sulje pois sitä, etteikö hän olisi transfoobikko.

Lopuksi vielä kiiminkiläinen persu, Hannu Siipola jauhaa väsyttävää läppää homoista pedofiileina. Tämä ei jätä tulkinnan varaa, jos jostain voi kiittää, niin siitä, että tekee minun työni helpoksi.

Ei kai kenelläkään ole velvollisuutta "pitää" seksuaalivähemmistöistä, kunhan sietävät heitä. Yhteiskunta perustuu enemmän sietämiseen kuin tykkäämiseen. Eihän noista ole puoletkaan mitään homojen tai homouden vihaamista tai pelkäämistä. Esimerkiksi Jani Viinikaisen toimet, ainakin sen mukaan, mitä linkistä irti saa, ovat ihan ymmärrettäviä. Ärsyttää minuakin välillä nämä LGBT-sivujen julkaisut, joita Facebook-seinälleni vyöryää kavereitteni kautta.

Pääasiassa ärsyyntyminen johtuu julkaisujen typeryydestä, jotka monesti sisältävät vertailuja, joilla ei ole toistensa kanssa mitään tekemistä, imeliä tarinoita ja huomionkerjuukuvia. Monet muutkin listalla olleet ovat vähän typeriä valintoja sinne. Esimerkiksi huumorilla heitetyt kommentit eivät ole homovihaa. Tuo Halla-ahonkin kirjoitus on vähän kaukaa haettu. Kyseisellä henkilöllä ei liene mitään homoja tai homoutta vastaan, vaan katuhäirintää, etenkin seksuaalista häirintää vastaan.

Yleensä en ole ottanut listalleni selkeästi henkisesti epävakaita tapauksia, joskin Inger Keränen oli siellä jonkin aikaa, mutta Halla-aho ja Viinikainen ovat listalla henkisestä epävakaudestaan huolimatta koska heidän poliittinen vaikutuksensa on merkittävä.

Sinua taas kehottaisin luopumaan sellaisista kavereista, joiden sivuilla on LGBT-sisältöä ja typeriä vertailuja, imeliä tarinoita ja huomionkerjuukuvia. He ovat selkeästi sinua korkeammalla henkisellä tasolla etkä ansaitse heidän kaveruuttaan. Rekisteröidy uutena käyttäjänä Unohtuiko salasana? On aivan eri asia keskustella asiasta. Admin Kokeilehan nyt uudestaan?

Lisätty Pekka Saukkonen, joka kommentoi YLE-uutisten eduskunnan tasa-arvoisen avioliiton kannattajien vaalilupausten ja allekirjoitusten ristiintaulukointigrafiikkaa näin väsyneesti: Pekka Saukkonen Lakialoitetoiveen mukaan "pareilla olisi adoptio-oikeus".

Tämä johtaa pedofilian käytännön hyväksymiseen, ja tämän ns. Tosin maailmalla kuulemma onkin kulttuureja joissa nuo tavat ovat normiarkipäivää, joten näitten kultturien rikastumisedistämiset linevät tässä suhteessa ymmärrettäviä.

Ehkäpä joskus sitten kuullaan nykylakien mukaan tuomittujen pedofiilien rehabilitointeja. Nuo tuollaiset virheet lasken jo niihin "perinteisiin sarjismokiin", joita lähes "kaikki piirtäjät" aina käyttävät esim. Eipä tälläkään tosin liene juurikaan merkitystä, ainakaan evolutiiviselta kannalta. Tokkopa monikaan lukijoista mitään kummallista taas huomaakaan. Eihän järki ole evoluution kannalta mitenkään kovin tärkeää.

Pienikin määrä riittää ihan hyvin näissä jokapäiväisissä askareissa. Sarjipiirtäjän kannata amatöörimäisin juttu on miummielestä sateenkaarien toteutus. Olisiko nyt edes vähän enemmän mahdollista panostaa kaariin siten, että ne näyttävät niiltä. Tietysti väristripissä näyttää, mutta tätä mustavalkostrippiä varten olisi voinut pienellä vaivalla tehdä vaikka lyijärillä harmaasävyisen sateenkaaren, jolloin se olisi ollut heti autenttisempi.

Nyt se on persiilleen tehty kaksoisateenkaari, joka ei näytä edes sateenkaarelta - saati kaksoissellaiselta. Sulla vissiin pyyhkii elämässä ihan hyvin kun joku väärin piirretty sateenkaari on pahin huolenaihe: D   Mun mielestä ihan aiheellinen huomautus, jos kerran asiasta on tietoa.

D   Missä kohdassa muka sanoin, että se olisi pahin huolenaiheeni, tai yleensäkään mikään huolenaihe? Niitäkin kyllä löytyy, ihan omiksi tarpeiksi, huolenaiheita siis, mutta "olosuhteisiin nähten" menee kieltämättä suht hyvin juuri tällä hetkellä. Sitäkään en tosin ymmärrä, että miten tuo nyt muka liittyy yhtään mihinkään?

Argumentum ad hominem circumcisionem! No ei nyt oikeasti. Piis änd vetsitabls, mään! D   Ai että miten tällaiset kommentit ärsyttää. Mitä tapahtuu mustanaamioiden jatkumolle nytten sitten? Onko Mustanaamion taru lopussa? Voittaako pahuus ja ilkeys? K 8 Minäkö tyhmä?

Now I just play with myself. Eheiss, nyt on kova. Ei edes koko sarjista, todistaa että jarla on mnettiläinen:

..

Heteropsykiatrit ovat leimanneet homoja mm. Heteropsykiatrien oma käyttäytyminen on ollut kirjaimellisesti mielipuolista, mutta heidän omassa käsitejärjestelmässään se on ollut vain fiksua ja kypsää aikuisuutta. Kypsä aikuisuus on usein pelkkä omahyväinen identiteettinaamio, joka kätkee taakseen kaikkea muuta kuin henkistä tasapainoisuutta.

Olen pannut merkille, että jotkut nuoret, vihaiset ja identiteettiään etsivät heteromiehet imevät psykoanalyyttisestä diskurssista itselleen patriarkaalisen auktoriteettiroolin, jonka suojista he hyökkäilevät naisia ja ei-heteronormatiivisia miehiä vastaan. Jos Freudin psykoanalyysista ruvetaan puhumaan niin voitais päivittää niitä psykologisia tietoja.

Mitä taas tuohon listaan tulee, tiedän muutamia henkilöitä ja olen lukenut muutamia noista teksteistä. Niistä ainakaan mitään fobiaan verrattavaa ei ole tulossa ilmi. On aivan eri asia keskustella asiasta vieläpä niin, ettei lyödä leimoja ihmisiin, kuten tässä listassa lyödään näihin henkilöihin , kuin oikeasti vihata ja haukkua. Nämä ihmiset ovat sellaisia, että heidän kanssaan on jo kerran keskusteltu eli esitetty järkevät perusteet, jotka kumoavat heidän ennakkoluulonsa.

Sen jälkeen he aloittavat jankkaamisen. Minulle on tapahtunut niin, että kaksi listalle joutunutta oli julkisesti perunut kantansa ja toinen vielä pyyteli anteeksi.

Nämä kaksi olivat dosentti Bäckman ja katolilaisuudesta saarnaava Inger Keränen. Poistin heidät listalta, koska heidän kanssaan pystyy keskustelemaan. Se, että tämä lista on herättänyt julkista keskustelua myös Seta-foorumilla , osoittaa, että tämä on tehokas tapa vaikuttaa jo sinällään, vaikka tarkoitin tämän yksinkertaisesti vain muistilistaksi. Jukarainen ja Holmlund, poistettu Keränen ja Ranta. Inger Keränen on kaksijakoinen persoonallisuus, ehkä enemmän 'confused' kuin pahantahtoinen, vuoroin puolustaa inkvisitiota, vuoroin on anarkisti.

Jari Ranta on auliisti paljastanut, ettei hän tiennyt höykäsen pölähtämää siitä aiheesta, mistä hän puhui. Eikö tänään ole mediassa ollut kohua siitä, kun natsipellet ovat pitäneet laitonta rekisteriä poliitisten ja uskonnollisten vakaamusten perusteella. Näköjään eräänlainen inkivisitio kokoontuu näilläkin foorumeilla. Se "inkvisitio" on sinun tulkintaasi ja minä kyllä tuntisin itseni loukatuksi, jos minua ei olisi patrioottien listalla, kyllä sen verta ahkerasti olen ollut antinatsi.

Joka tapauksessa, koska kaikki kohtaamiset natsien kanssa ovat johtaneet väkivaltaan, niin sen listan luonne on eri kuin tämän.

Tämän listan tarkoitus ei ole se, että joku käy vetämässä noita ihmisiä turpaan. Natsien listoilla oli kuvia henkilöistä, joten se on selvä viittaus siihen, että aikovat käyttää sitä tunnistaessaan näitä ihmisiä IRL. Tämän listan tarkoitus on olla homo -ja transfobian "Kuka Kukin On"-lista. Mitä taas tulee lakiin, niin minulta ei sitä olla kysytty, joten minua se ei sidokaan, turha ylipäätään mussuttaa laista täällä, tai valtamediasta.

Lisätty Pekka Saukkonen, joka kommentoi YLE-uutisten eduskunnan tasa-arvoisen avioliiton kannattajien vaalilupausten ja allekirjoitusten ristiintaulukointigrafiikkaa näin väsyneesti:. Lisätty taas tukuttain ihmisiä, pari hankalaa tapausta on.

On ilmestynyt transvastainen vihaelokuva, "Kerron sinulle kaiken", jossa esittää transhahmoa Lea Klemola. Hän kuitenkin kai vain tekee työtä käskettyä, niin hän on ilmaissut itseään. Päätin jättää hänet lisäämättä. Siihen liittyen lisäsin kaksi selkeää transvihamielistä toimittajaa. He arvioivat kyseistä elokuvaa transfobisella tavalla, http: Mietin pitkään, pitäisikö Jarla lisätä, hän vitsailee transihmisten kustannuksella: Mietin, puhuuko Jarla Jarlana vaiko Fingerporin hahmona ja tulin siihen tulokseen, ettei moiset vitsit kuulu Fingerpori-hahmon kehitykseen millään tavalla.

Valistakaa minua, jos olen väärässä. Toisaalta, ei satunnaisen lukijan voi olettaa olevan Fingerpori-asiantuntija.

Se, että Jarla on homoasioissa osoittanut kannattavansa tasa-arvoa ei sulje pois sitä, etteikö hän olisi transfoobikko. Lopuksi vielä kiiminkiläinen persu, Hannu Siipola jauhaa väsyttävää läppää homoista pedofiileina. Tämä ei jätä tulkinnan varaa, jos jostain voi kiittää, niin siitä, että tekee minun työni helpoksi. Ei kai kenelläkään ole velvollisuutta "pitää" seksuaalivähemmistöistä, kunhan sietävät heitä.

Yhteiskunta perustuu enemmän sietämiseen kuin tykkäämiseen. Eihän järki ole evoluution kannalta mitenkään kovin tärkeää. Pienikin määrä riittää ihan hyvin näissä jokapäiväisissä askareissa. Sarjipiirtäjän kannata amatöörimäisin juttu on miummielestä sateenkaarien toteutus. Olisiko nyt edes vähän enemmän mahdollista panostaa kaariin siten, että ne näyttävät niiltä.

Tietysti väristripissä näyttää, mutta tätä mustavalkostrippiä varten olisi voinut pienellä vaivalla tehdä vaikka lyijärillä harmaasävyisen sateenkaaren, jolloin se olisi ollut heti autenttisempi.

Nyt se on persiilleen tehty kaksoisateenkaari, joka ei näytä edes sateenkaarelta - saati kaksoissellaiselta. Sulla vissiin pyyhkii elämässä ihan hyvin kun joku väärin piirretty sateenkaari on pahin huolenaihe: D   Mun mielestä ihan aiheellinen huomautus, jos kerran asiasta on tietoa.

D   Missä kohdassa muka sanoin, että se olisi pahin huolenaiheeni, tai yleensäkään mikään huolenaihe? Niitäkin kyllä löytyy, ihan omiksi tarpeiksi, huolenaiheita siis, mutta "olosuhteisiin nähten" menee kieltämättä suht hyvin juuri tällä hetkellä. Sitäkään en tosin ymmärrä, että miten tuo nyt muka liittyy yhtään mihinkään? Argumentum ad hominem circumcisionem! No ei nyt oikeasti. Piis änd vetsitabls, mään! D   Ai että miten tällaiset kommentit ärsyttää.

Mitä tapahtuu mustanaamioiden jatkumolle nytten sitten? Onko Mustanaamion taru lopussa? Voittaako pahuus ja ilkeys? K 8 Minäkö tyhmä? Now I just play with myself. Eheiss, nyt on kova. Ei edes koko sarjista, todistaa että jarla on mnettiläinen: Ai että miten tällaiset kommentit ärsyttää. Sulla sitten pyyhkii varmaan elämässä hyvin ku ärsyttävät kommentit ovat pahin huolenaiheesi.

Jotain viedään ja lujaa:

Bb ellinoora seksiä homoseksuaaliseen jyväskylä

: Ts homo fingerborg oma kuva org

Shemale gay shemale straponsex 505
Homoseksuaaliseen koukussa pornoon sex joensuu 992
HOMO KREETA KOKEMUKSIA THAI HIERONTAA KUOPIO Gay thai hieronta kallio ilmaista vittua
Tuo Halla-ahonkin kirjoitus on vähän kaukaa haettu. Ehkäpä joskus sitten kuullaan nykylakien mukaan tuomittujen pedofiilien rehabilitointeja. D   Missä kohdassa muka sanoin, että se olisi pahin huolenaiheeni, tai yleensäkään mikään huolenaihe? Esimerkiksi Jani Viinikaisen toimet, ainakin sen mukaan, mitä linkistä irti saa, ovat ihan ymmärrettäviä. Yhteiskunta perustuu enemmän sietämiseen kuin tykkäämiseen. Lisätty Pekka Saukkonen, joka kommentoi YLE-uutisten eduskunnan tasa-arvoisen avioliiton kannattajien vaalilupausten ja allekirjoitusten ristiintaulukointigrafiikkaa näin väsyneesti: Ei voi välttyä vaikutelmalta, että se jonka kupolia kiristää on analyytikko itse.

Homoseksuaaliseen suihinotto opas porno novellit