Feministien ja naistutkimuksen vain naisille suunnatuissa kyselylomakkeissa, joissa ksysellään naisten kohtaamaa perheväkivaltaa, naiset ovat selvä enemmistö uhreista. Tulee mieleen Saddam Hussein, joka järjesti demokraattiset vaalit joissa oli yksi ehdokas: Ja koska fyysinen väkivalta on kuitenkin niin vähäistä ja vieläpä kaksisuuntaista, ettei siitä saa aikaan myyviä otsikoita, kyselyissä kysytyään myös henkisestä väkivallasta.

Kun kaikki pahasti sanomiset ja alta kulmien mulkaisut ynnätään yhden väkivaltakokemus -käsitteen alle, saadaan suuria prosenttilukuja, joita sitten toistetaan mediassa niin että kyselyn ja saatujen lukujen todellinen luonne jää kertomatta.

Siksi onkin todella kummallista tutkia feministileirin suhtautumista ko. Kohkaamiset patriarkaatista ja rakenteellisesta sorrosta on ilmeisen selvästi ohjaamassa ko. Jos oikeasti halutaan vähentää ihmiskauppaa, niin tulee ymmärtää miksi sille on niin paljon kysyntää ja etsiä keinot sen suitsimiseksi.

MA-teoria ja epäsymmetrinen seksuaalinen valta ovat varsin kehityskelpoisia polkuja. Väliaikaratkaisuna voitaisiin tunnustaa prostituutio ammatiksi siinä missä muutkin ja kehoittaa seksipalvelujen käyttäjät kinuamaan kuitteja ja vaatimaan veronmaksua piiskatuokioistaan.

Se on todella tehokas keino suitsia harmaata taloutta. Miksi kieltää seksikauppaa, kun veronkierto on ihan riittävä rike. Miestutkimus on suomessa perinteisesti "kriittinen miestutkimus". Hurjan tieteellisen opintokokonaisuuden on laatinut Suomen oma Foucault, jo nyt historiallisena hahmona tunnettu, Arto Jokinen. Kyllä tämä on ollut hieno kokonaisuus. Etenkin sen yhteiskunnallinen hyöty on ollut lähes mittaamatonta ansioissaan.

Esimerkiksi keskittymällä homofobiaan, on saatu arvokkaita tuloksia mitä tulee nuorten miesten syrjäytymiseen! Tässähän ei tosiaan seurata niitä perinteisiä patriarkaalisia miestieteitä. Ja jos joku haluaa tutkia muuta kuin homofobiaa, miesten väkivaltaisuutta ja itsetuhoisuutta, niin hän voi tutkia sitä vaikka Helsingin Kauppakorkeakoulussa tai Rovanniemen Ammattikoulussa.

Tässä on nyt nimittäin sellainen taka-ajatus että miestieteet on perinteisesti olleet hyvin mieskeskeisiä, ja niitä on tutkittu jo vuosituhansia! No jaa, tunnustan että en ole jaksanut lukea pitkiä juttujasi. On vaikuttanut perin yksipuiselta.

Mielestäni on vain tutkimusta, ei erikseen nais- ja miestutkimusta. Edellinen on saanut aiheesta huonon maineen. Pitääkö miesten mennä perässä? Tottakai tiedän, että miehiä syrjäytyy ja he tekevät paljon itsemurhia.

On syrjäytynyt aina enemmän kuin naisia ja ovat tehneet aina enemmän kuin naiset itsemurhia. Ei tietenkään hassua, ei ollenkaan. Viime aikoina, sitä mukaa kuin naiset ovat ruvenneet matkimaan miehiä, tilanne on ollut tasoittumassa. Naiset uupuvat entistä herkemmin, eivät johtajinakaan kestä, syrjäytyvät ensistä useammin tai vetäytyvät, kuka muuttaen maalle, kuka kiiveten K 2: Mutta eiköhän tasavertaiseen rinnaeloon sopeutuminen liene se oikea tapa toimia. Onneksi valtaosa onkin sopeutunut.

Ai niin, anteeksi nyt vielä. Provosoiduin aivan liian ohuelta pohjalta. Toki sukupuolijärjestelmiä sietää tutkia. Tutkija nauraa sitten vaan. Tosiasia on, ettei syrjäytyneiden miesten asemaan mitenkään paranna se, että naisia yleensä, tai tässä ketjussa syrjäytyneitä naisia, pyritään mustamaalaamaan.

Jos syrjäytyneitä tai syrjäytymisvaarassa olevien miehien asemaan haluaa vaikuttaa ihan oikeasti, pitää puuttua niihin rakenteisiin, jotka syrjäyttävät ihmisiä -miehiä JA naisia. Miten olisi jos vaikka saataisiin aikaan sellainen yksisilmäisestä ideologiasta vapaa tasa-arvoinen instituutio STM: Ja miten olisi, jos miestieteiden irvikuvan sijaan, saataisiin sellainen ihan yhteiskunnan kannalta hyödyllinen miestutkimus joka tutkisi miesten rakenteellisia ongelmia ideologiattomasta pohjasta, eikä keskittyisi pelkästään homofobiaan, väkivaltaisuuteen ja jonkun helvetin patriarkaatttiteorian kautta analysoimaan modernia suomalaista yhteiskuntaa?

Ennen nykyistä lakia poliisi sai aika ajoin Suomessa vinkkejä parituksen uhriksi joutuneista naisista. Hyväsydämiset asiakkaat tai sellaiset, jotka viimeisillä kalkkiviivoilla tilanteen ymmärtäessään ovat vetäytyneet pois "leikistä" ovat ottaneet asiakseen informoida virkavaltaa ilmiselvästä hyväksikäyttötapauksesta.

Tällaisia ilmiantoja ei enää tule, koska lain mukaan ostoyritystkin on rikos hyväksikäyttötapauksissa. No aina voi käydä naimassa ulkomailla, näin varmaan teki MTV3 mieshenkilö kun kertoi kiksauttaneensa venakkoa. Venäjällä pipari on halpaa ja iso kaupunki Pietari ihan lähellä! Miksi maksaa ylihintaa Suomessa piparista kun sitä saa halvalla ulkomailla? Thaimaa, Venäjää, Espanja lähes joka paikassa halvalla paitsi pohjoismaissa.

Kampin ostarilta saa kireitä vuotiaita tyttöjä muutamien merkkifarkkujen hinnalla. Luulevat sinua vielä poikaystäväkseen jne, et saa kaikki noi thaimaanmatkan edut siinä samalla. Alle vuotiaalle tyttö- tai poikaystävälle ei saa antaa lahjoja, jos suhteeseen sisältyy seksiä! Joo, mutta kyllä ne vielä keksivät esityksen, jonka mukaan Suomessa voidaan syyttää myös ulkomailla harrastetusta seksistä.

Suomen kansalaista koskee ulkomailla niin kohdemaan, kuin Suomenkin lait. Tosin ulkomailla tehdystä rikoksesta ei Suomessa nosteta syytettä, ellei rikoksesta voi Suomen lain mukaan seurata yli kuuden kuukauden vankeuden maksimituomiota ja jollei kohdemaan viranomaiset vaadi syytteitä nostettavaksi. Thaimaassahan prostituutio on laitonta, kuin myös Venäjällä. Virossakin lait ovat suunnilleen kuin Suomessa. Lähinnä kannattaa tässä kohden huomataa, millaiset vaikutukset kieltolaeilla siis todellisessa maailmassa on.

Seksille on aina kysyntää Entä jos esimerkiksi Saudi-Arabian kansalainen harjoittaa homoseksiä Suomessa. Ilmoittaako Suomen poliisi tämän seksirikollisen Saudi-Arabian poliisille jatkotoimenpiteitä varten? Entä jos saudiarabialainen homoseksuaali ostaa seksipalveluja, lähteekö noottia poliisilta Saudi-Arabiaan? Bordellihan on myös mitä ekologisin viihdyke erityisesti, jos se laillistettaisiin, jolloin sen prostituoidutkin voisivat tulla kotimaasta tai lähialueilta, eikä heitä tarvitsisi raahata ihmiskaupalla jostakin Siperian tai Aasian perukoilta.

Säästäisi valtavasti ympäristöä, jos yksinäiset seksinnälkäiset miehet voisivat käyttää rahansa naapurikorttelissa tai naapurikaupungissa sen sijaan, että ostaisivat urheiluauton tai lähtisivät rymylomalle Kanarialle tai Thaimaahan. Puolustaisin Henry myös sinua ja teitä muita, jos teitä kohdeltaisiin minun mielestäni epäoikeudenmukaisesti.

Eikö kaltoin kohdeltuja tule siis auttaa, jos jostain löytyy joku, jonka mielestä kohtelu ei olekaan epäoikeudenmukaista? Aika vähiin jäisi auttaminen tällä linjalla.

Mutta jos viittaamasi "epäoikeudenmukainen kohtelu" olisi sitä, että Laasasen perässä juoksisi lauma naisia, jotka yrittäisivät ostaa häneltä seksiä, niin veikkaanpa, että tuosta lupauksestasi ei ole Laasaselle eikä muillekaan miehille juuri käytännön hyötyä.

Silmien eteen nousee mielikuva, jossa perintöprinsessat yrittävät ostaa minulta seksiä. Silloin paikalle lentää supernaisen viitassaan Maria, joka torppaa ostoyritykset. Minä arvostan Vihreät-puoluetta, kuten myös muita puolueita, ja yleensäkin, jos asioista ollaan eri mieltä, tulisi mielestäni asioissa pysyä argumentaatiotasolla, eikä keksiä kaikenlaisia "mukavia" nimityksiä. Nimittely on erittäin lievä juttu, kun verrataan Braxin ja muiden feministien pyrkimyksiin.

Normaalin ihmisten välisen kanssakäynnin säätäminen laittomaksi, on loukkaavuudessaan aivan toisen tason suoritus. Mitä pitäisit laista, jolla säädettäisin naisille ainoaksi sallituksi työksi lasten synnytys ja kodin hoitaminen?

Tällainen linjaus vastaa useamman miljardin ihmisen moraalikäsitystä naisten asemasta. Haluaisitko tästä naisille sitovan lain Suomessa? Eihän naisten opiskelu, työteko tai shoppailu ole perustarve. Nehän ovat lähinnä moraalitonta ja miehiä loukkaavaa tapakulttuuria. Kaippa olisi parasta laillistaa prostituutio, ainakin saataisiin lisää verotuloja ja voitaisiin paremmin puuttua työntekijöiden työehtoihin ja kohteluun.

Toki harmaata työtä alalla tehtäisiin laillistamisen jälkeenkin, mutta olisi vähän toisenlaiset mahdollisuudet puuttua asiaan. Parhaana puolena harmaan työn kysyntä saadaan vähenemään. Ruotsissa tilanne on jo varsin synkkä, kun kaikki prostituutio joudutaan kierrättämään rikollisliigojen kautta. In providing the supply, criminals have become expert in shaping the desires and needs of their potential clients. This is the case of the extortion market, for example, in which money is obtained in exchange for protection although in practice the menace against which the client is protected is the criminal organisation itself.

It is also the case of alien smuggling, where it is the criminal groups themselves who sometimes deceive would-be migrants, offering them job opportunities and misleading them as to the dangers involved in the journey.

Furthermore, by relying on the human resources provided by alien smuggling, organised crime can also increase demand for foreign prostitutes by offering prostitution at cheaper prices and increase the demand for children prostitutes by advertising this kind of prostitution as safer. Kun järjestäytynyt yhteiskunta luovuttaa seksimarkkinat, päihtymisen jne.

Lasten hyväksikäyttö on turvallisempaa ostajalle ja ihmiskauppaajalle. Pedofiililla on se ongelma, että lapsen kanssa on vaikea seurustella. Vaikka useimmat pedofiilit toivovat pitkäaikaista parisuhdetta yhden lapsen kanssa, niin käytännössä se on haastavaa toteuttaa.

Siksi pedofiili joutuu turvautumaan satunnaisiin kertaluontoisiin seksisuhteisiin lasten kanssa. Koska kertaluonteisia seksisuhteita lasten kanssa on hankala toteuttaa, niin rikolliset ovat huomanneet tässä markkinaraon, ja välittävät lapsia kertaluonteisesti pedofilien käyttöön. Seksin ostossa on pedofilian kanssa yhteisiä ulkoisia piirteitä se, että kyse on usein kertaluonteisesta tapahtumasta, ja rahaa käytetään vaihdon välineenä.

Näistä ulkoisista piirteistä heikommalla loogisella päättelykyvyllä varustettu henkilö, esimerkiksi joku ylioppilas, voi vetää sen johtopäätöksen, että seksin osto ja pedofilia liittyvät jotenkin yhteen. Kuitenkin on selvää, että kyseessä on kaksi täysin eri asiaa.

Pedofiili haluaisi aina pitkää suhdetta lapsiuhrin kanssa, mutta joutuu usein tyytymään vain kertahyväksikäyttöön. Lisäksi puolet pedofiilien uhreista on poikia. Tästä poikien osuudesta uhreina esimerkiksi Johanna Korhonen unohtaa aina mainita, kun hän yrittää luoda kuvaa seksin ostajista pedofiileinä. Ehkä pikemminkin jossain laittoman ja dekriminalisoidun välimaastossa. Esimerkiksi työvoiman vapaan liikkuvuuden ja järjestäytymisen oikeuksia on katsottu aiheelliseksi rajoittaa.

Pitää muistaa, että homoille ja lesboille sana Stonewall on pyhä sana, sillä aikanaan Stonewall nimisen homobaarin ratsiasta syntyneet mellakat olivat alku homojen vapautusliikkeelle. Stonewall oli kuitenkin mafian omistama ravintola. Eli homoseksuaalien yhtenä suurimpina symbolina on järjestäytyneen rikollisuuden omistama ravintola.

Jani, asioiden "henkilöittäminen" on alatyylistä populismia, näin sitä kommentoi FB-sivullani ylilääkäri Antti Liikkanen. Itsehän aloitit puhumaan henkilökohtaisuuksista, eli totesit puolustavasi Laasasta nimetty yksittäinen henkilö , jos häntä sinun mielestäsi kohdeltaisiin väärin. Minä totesin, että tuolla lupauksella ei ole käytännön merkitystä. Kommentoin Laasasen siksi, että tulin laittamaan tekstini tänne.

Laasanenhan on täällä jatkuvasti korkealla, kai sitä voi omia tekstejään tuoda tänne, niin muut voivat lukea toisenlaistakin näkökulmaa? Mutten lähde nyt väittelemään tästä kanssasi Jani, voimme todeta, taas kerran: Nyt en enää ymmärrä, mitä tarkoitat. Sinä kirjoitit puolustavasi Laasasta, jos häntä kohdellaan sinun mielestäsi väärin ja vieläpä puhuttelit häntä etunimellä.

Se, jos mikä, on asioiden henkilökohtaistamista. Seuraava kommenttisi vaikutti kuitenkin siltä, että pidät asioiden henkilökohtaistamista huonona asiana. Ja nyt tässä kommentissasi jopa vaikutat puolustelevan oikeuttasi kommentoida. Eihän kukaan ole kieltänyt sinua tuomasta omaa näkökulmaasi esiin täällä kin. Sinulla on täysi oikeus olla sitä mieltä, että seksin ostaminen tulee kieltää. Minulla taas on täysi oikeus olla sitä mieltä, että se olisi äärimmäisen julmaa.

Miehet ovat useammin parisuhdeväkivallan uhreja. Näin ainakin kansainvälisten metatutkimusten mukaan. Ei sen puoleen, että totuus teikäläisiä kiinnostaisi. Ihmiskaupassa taas sukupuoli ei ole määräävä tekijä. Tarkoitus on nimittäin hankkia työvoimaa kaikenlaisiin hommiin. Jos tarvitaan voimaa, ostetaan miehiä, jos tottelevaisuutta tms.

Tai miehiä, kuten taannoisen kiinalaisravintolan tapauksessa. Prostituutioon liittyvä ihmiskauppa on harvinaista. Kun vapaaehtoisia riittää enemmän kuin tarpeeksi, on hölmöä monimutkaistaa hommaa ja lisätä kustannuksia jollain ostokuvioilla. Muuten ole sitä mieltä, että demokratiassa saa olla prostituutiosta mitä mieltä tahansa.

Äänestäjät sitten rankaisevat tai palkitsevat. Minä ainakin enempi paheksun kun ihannoin. Ihan henkilökohtaistenkin kokemusten perusteella. Juoksin pakoon siitä klubista ennen kuin mitään tapahtui.

Kaveri jäi ja siltä vietiin lompakko. Toisaalta en haluaisi viedä köyhien maiden sorretuilta naisilta mahdollisuutta hankkia ihmisarvoinen elämä "lännen" miesten kustannuksella. Itse pidän ikävänä, että feminismi on saastuttanut Vihreät, entisen puolueeni. Mutta niinhän feminismi tekee. Ministeriys taas on asia sinänsä. Poliiseja ivaava feministi pitää potkia ulos hallituksesta, Mari! Seksin osto on euroopassa kielletty lailla vain norjassa, ruotsissa, venäjällä, itä-euroopassa ja balkaneilla.

Elämme kulttuurissa jossa jatkuvasti tuputetaan joka tuutista seksualisuutta ylistäviä mielikuvia ja rakastelun ihanuutta. Valitettavasti kaikki eivät kuitenkaan ole ulkonäöllisesti, älyllisesti tai edes terveydellisesti Hollywood tähtösten tasoisia ihanneihmisiä, mutta heillä on kuitenkin ihan varmasti sama toive kokea ihanaa kanssakäymistä toisten ihmisten kanssa. Jos maksullinen seksi kielletään, niin silloin kai ei saa enää suomessa tehdä pornojulkaisuja.

Siellähän ihmiset rahasta rakastelevat. Hehe, hyvä pointti sinänsä, mutta tuossa on se vika, että tuo pätee vain hyvin pieneen tarkkaan valikoituun miesten osajoukkoon. Tarkemmin sanottuna niihin miehiin, jotka sinä kelpuutat sänkykumppaniksesi. Tässä blogissa käsitellään asioita hieman yleisemmällä tasolla. The penalty for purchasing sex tightened on 1 July this year. Anyone who buys sexual services will now be sentenced to imprisonment for one year. It suggests the Government of a Bill that hammer today, experience SvD.

Today, those who buy sex to a fine or imprisonment not exceeding six months. Over 85 percent of all prosecutions have led to the sentence of 50 daily fines.

Suomen ongelmana onkin se, että elämme yhden maailman eriskummallisimman maan naapurissa, mitä tulee lainsäädäntöön ja yhteiskunnan tiukkapipoisuuteen, sekä nykyään etenkin feminismivaltaan. Ja toisaalta Suomessa on käytäntönä kopioida lainsäädäntöä tuosta maasta huomaamatta, ettei se mitenkään edusta maailman eikä edes Euroopan valtavirtaa, vaan on yleensä ylhäisessä yksinäisyydesään.

Minulle näin maallikkona oikeusministerin virka kuulostaisi siltä, että siihen voitaisiin vaatia jonkinlaista lainopillista pätevyyttä. Ruotsin Beatrice Ask on jättänyt ekonomin opintonsa kesken eikä tiettävästi ole opiskellut tämän jälkeen mitään tutkintoon johtavaa. Rouva Askin taannoinen ehdotus oli, että seksin ostosta kiinni jääneille lähetettäisiin kirje kotiin räikeän värisessä kuoressa. Tämä olisi ollut hänen mukaansa "vähän sama kuin että saisi hävetä torilla". No mitä tutkintopuutetta ei tässä hullussa maailmassa voisi korvata olemalla nainen, feministi ja täynnä pahaa tahtoa?

Uuden-Seelannin lainsäädännöstä saadut kokemukset 2. Kansainväliset ihmisoikeussopimukset ja -suositukset, EU-maiden muidein kuin Ruotsi ja Norja laisäädäntö, Euroopan Neuvoston päätöslauselma 3. Ruotsin seksiostolaki ei toimi 5. Mielipidemittaukset osoittavat ettei kansalaiset halua seksinoston kieltolakeja 6.

Seksipalvelujen ostaja ei ole linkki pitkässä rikollisuuden ketjussa - seksipalveluiden kysyntä ei ole ihmiskaupan syy sen enempää kuin ravintolapalveluiden kysyntä on ihmiskaupan syy 7. Uusi Seelanti dekriminalisoi seksipalvelujen kaupan vuonna Kaikki vanhat seksialaan ja seksityöhön liittyvät kieltolait kumottiin ja ne korvattiin uudella lakireformilla PRA: Lain lähtökohta on seksityöntekijöiden ihmisoikeuksien kunnioittaminen ja tunnustaminen - lain mukaan seksipalvelujen kauppa kuuluu ihmisoikeuksiin, useisiin perusoikeuksiin ja -vapauksiin kuten esim.

Lain tarkoituksena on turvata seksityöläisten ihmisoikeudet, suojata seksityöläisiä hyväksikäytöltä, estää alle vuotiaita työskentelemästä seksialalla, edistää seksityöntekijöiden hyvinvointia, turvallisuutta ja terveyttä sekä edistää ihmisten yleistä terveyttä.

Laki mahdollistaa seksityön tekemisen kadulla, kotona tai bordelleissa, yksin tai yhdessä muiden kanssa. Seksityötä koskee samat lait kuin muitakin töitä. Bordellien perustaminen on laillista, kunnat voivat kuitenkin säädellä paikallisesti, mille alueille niitä voi perustaa. Moniin objektiivisiin tutkimuksiin perustuva lain uudelleen arviointi osoittaa monet yleiset käsitykset seksialasta virheellisiksi ja antiprostituutiofeministien tavanomaiset valheet ja ideologiset hypoteesit seksipalvelujen kaupasta vääriksi.

Uuden Zeelannin Apulaisoikeusministeri Lianne Dalzielin mukaan uudelleen arvionti murskaa tavanomaiset myytit seksialasta kuten esim. Laki toimii ja on saavuttanut monet sille asetetut tavoitteet. Seksityöntekijöiden asema on vahvistunut, lailla on ollut positiivisia vaikutuksia seksityöntekijöiden oikeuksien ja terveyden turvaamisessa.

Lain säätämisen jälkeen suurimmalla osalla seksityöntekijöistä on helpompi turvautua poliisin apuun, jos he polisiin apua tarvitsevat. Useimmilla kunnilla ei ole ollut mitään ongelmia seksialan kanssa eikä ihmiset ole tehneet valituksia seksialasta. Seksityöntekijöiden määrä ei ole lisääntynyt lain säätämisen jälkeen. Alle vuotiaiden määrä ei ole lisääntynyt lain säätämisen jälkeen: Kansainväliset ihmisoikeussopimukset ja -suositukset, EU-maiden muiden kuin Ruotsi ja Norja lainsäädäntö, Euroopan Neuvoston päätöslauselma Suomen lainsäädäntö pitää olla linjassa kansainvälisten ihmisoikeussopimusten ja -suositusten kanssa.

Seksuaalinen itsemääräämisoikeus on YK: Seksinoston yleistä kriminalioimista vaativat vetoavat esim. Palermon sopimuksen lisäpöytäkirjaan, mutta samalla jättävät myös mainitsematta, että Palermon sopimuksen lisäpöytäkirja ei velvoita allekirjoittajamaita seksinoston kriminalisointiin, vaan velvoittaa kriminalisoimaan vain ihmiskaupan.

Mistään muustakaan kansainvälisestä sopimuksesta, velvoitteesta tai sitoumuksesta ei aiheudu nimenomaista velvollisuutta seksuaalipalvelujen ostamisen yleiseen rangaistavaksi säätämiseen.

Sellaista kriminalisointia, joka kattaa kaikki ostotapahtumat, ei myöskään mainita seksityötä sivuavissa kansainvälisissä suosituksissa. Näin siksi, että myös seksityöntekijät saataisiin työntekijöitä koskevien ihmisoikeuksien piiriin. Kansainvälisessä TSS-sopimuksessa, joka koskee taloudellisia, sosiaalisia ja sivistyksellisiä oikeuksia, tunnustetaan yksilön oikeus hankkia vapaasti toimeentulonsa valitsemallaan työllä. Perusidea on nimenomaan se, että oikeustoimikelpoisilla kansalaisilla on oikeus tehdä keskenään mitä he haluavat, kunhan he eivät vahingoita muita ihmisiä.

Näin saadaan rikosten tutkinta keskittymään oikeisiin asioihin eikä poisien rajalisia resursseja tuhlata turhaan kansalaisten makuukammarivalvontaan. Esimerkiksi Hollannissa ja Saksassa on jo bordellit legalisoitu. Tällöin seksityöntekijöiden asema huononee, suurin osa heistä ei voi työskennellä itsenäisesti, vaan joutuu riippuvaiseksi parittajista. Kriminalisointi voi johtaa myös siihen, että seksityötekijät suostuvat helpommin suojaamattomaan seksiin, mikä lisää sukupuolitautien leviämistä.

Tästä syystä monet kansainväliset järjestöt esim. Maailman Terveysjärjestö, ovat valinneet moralisoinnin sijaan käytännöllisen suhtautumisen prostituutioon. Koskien aikuisten vapaaehtoista seksipalvelujen kauppaa päätöslauselmassa suositellaan, että jäsenvaltioiden pitäisi välttää sellaisia kaksoisstandardeja esim.

Päätöslauselmassa suositellaan myös, että seksityöntekijöitä pitää kuulla kaikissa kysymyksissä, jotka koskevat heitä ja että seksityöntekijöiden oikeutta tulla kuulluksi heitä koskevissa kysymyksissä pitää kunnioittaa.

Ruotsin ja Norjan täyskielto ja varsinkin seksityöntekijöiden oman äänen täydellinen ignoreenaminen, mikä on silmiinpistävä piirre Ruotsin prostituutiopolitiikassa, on ristiriidassa tämän päätöslauselman kanssa. Koska Suomi on EU: Euroopan yhteisöjen tuomioistuin on tunnustanut itsenäisesti harjoitetun seksipalvelujen myynnin EU: EY-tuomioistuimen päätöksillä on ensisijainen oikeudellinen merkitys verrattuna sopimusteksteihin ja johdettuun EU-oikeuteen direktiivit, asetukset jne Maailmalla liikkuu valtava määrä esimrkiksi Gunilla Ekgbergin, Kajsa Walhbergin, Maria Carlshamren levittämää disinformaatiota ja misinformaatiota Ruotsin seksinostolain toimivuudesta.

Mediassa jaksetaan toistaa kritiikittä näiden Ruotsin seksinostolain lobbarien hyvin hämäriä demagogisia väitteitä siitä, miten hyvin Ruotsin seksin oston kieltolaki muka toimii. Vähänkin asiosta perillä olevat kuitenkin tietävät, että kyseessä on malliesimerkki laista, jossa kaikki mahdollinen mikä yli päätään voi mennä pieleen, on mennyt pieleen. Käytännössä laki toimii tarkoitustaan vastaan ja on ristiriidassa monien ihmisoikeussopimusten suositusten kanssa - ongelma on pikemminkin seksinostolaki, joka kattaa kaikki ostotilanteet, ei seksipalvelujen osto.

Ongelma on lainsäädännössä, joka estää seksityöntekijöitä ja heidän asiakkaitaan nauttimasta samaa yhteiskunnan suojaa, joka kuuluu kaikille työntekijöille ja ihmisille. Kaikki tämä käy ilmi Norjan hallituksen tekemästä tutkimuksesta Ruotsin seksinostolaista http: Vaikka lain säätäneet poliitikot puhuvatkin naisten aseman parantamisesta ja ihmiskaupan lopettamisesta, seksinostolaki on heikentänyt jo ennestään kaikkein huonoimassa asemassa olevien seksinmyyjien asemaa entisestään.

Seksityöntekijät kokevat olonsa turvattomammaksi kuin ennen lakia. Seksityöntekijöiden työolosuhteet ovat huonontuneet Seksityöntekijöistä ja heidän asiakkaistaan on tullut yhteiskunnan paarialuokkaa, joita saa vapaasti potkia päähän. Näin Ihmisoikeusvaltiona itseään pitävässä Ruotsissa. Ruotsin Sosiaalihallituksen raportista Kännedom om prostitution http: Tarkkoja lukuja seksipalvelujen kokonaismäärästä ei voi kukaan tietää, mutta se tiedetään että katuprostituution määrä on seksinostolain alkuvuosien vähenemisen jälkeen viime vuosina kääntynyt kasvuun, mikä todetaan myös esim.

Raportissa katsotaan myös parittajien ja trafficking uhrien määrän kasvaneen seksinostolain voimaan tulon jälkeen, mikä todetaan myös esim. Seksinostolain piti Ruotsissa olla uusi katekismus, jonka mukaan kasvatetaan uusi uljas moraalisesti tiedostava sukupolvi, joka ei seksiä myy eikä osta, mutta seksinostolaki ei ole onnistunut luomaan uutta moraalia ja tämän lain ns.

Ruotsi on pitkään ollut yhden umpion totuus koskien seksinostoa. Seksinostolain vastustajat on yritetty järjestelmällisesti hiljentää radikaalifeminismille tyypillisillä tavoilla. Seksinostolain vastustus on kuitenkin lisääntynyt koko ajan pikkuhiljaa kansalaisten lisäksi myös politikkojen keskuudessa.

Yhä useammat politiikot uskaltavat nyt puolustaa avoimempaa, vapaampaa ja sallivampaa yhteiskuntaa ja sanoa suoraan mitä he ajattelevat seksinostolaista ja että seksinostolakiin pitaisi saada nyt muutos. Kokoomuksen Tukholman piiri http: Asiasta aloitteen tehnyt tukholmalaispolitikko Per Hagwall sanoo, että laki oli juridisesti valuvikainen jo syntyessään. Monien puolueiden nuorisojärjestöissä on vaadittu seksinostolain kumoamista, sen sijaan että sitä väkisin yritetään markkinoida muihin maihin.

Keskustanuoret CUF vaati keväällä seksinostolain poistamista. Hanna Wagenius Keskustanuorista http: Itsemääräämisoikeus on perustavanlaatuinen oikeus ja vapaaehtoisessa yhteisymmärryksessä tapahtuvassa maksullisessa seksissä on kyse juuri tästä. Filip Wästberg och Per Pettersson ovat sitä mieltä, että nykyinen seksinostolaki ylläpitää sortoa, ei seksinosto. Ruotsin Keskustapuolueen kansanedustaja Fredrick Federley on tehnyt Ruotsin eduskunnalle aloitteen seksinostolain ja parituslain kumoamiseksi http: Fredrick Federleyn mukaan seksinostolaki perustuu tekopyhien hyvintoimeentulevien keskiluokkaisten naisten moraalikäsitykseen - koska nämä naiset itse kokevat että eivät voisi ostaa tai myydä seksiä niin tämän logiikan mukaan kaikki maksullinen seksi on likaista, rumaa ja väärin.

Svenska Dagbladet otti keväällä kriittisen kannan seksinostolakiin pääkirjoitussivulla ja antoi tilaa Maria Abrahamssonin kirjoitukselle, jossa arviodaan Susanne Dodilletin väitöskirjaa Är sex arbete http: Svenska Dagbladet jatkoi seksinostolain kritisoimistaan pääkirjoituksessaan Lehden mukaan lakiin ihastuneilla ja lakia muihin maihin ympäri maailmaa myyvillä feministivasemmistolaisilla ei ole mitään syytä olla ylpeitä tästä laista eikä mitään syytä olla tyytyväisiä tähän lakiin.

Ruotsissa on parin viime vuoden aikana tehty lukuisia kyselyitä useissa eri mediossa. Ohjelmaan liittyy äänestys, jossa kysytään onko seksin myyminen ok. Vastaavanlaisia mielipidetutkimuksia kuin Ruotsissa on tehty myös Suomessa ja tulos on suunnilleen aina sama: Seksipalvelujen ostaja ei ole linkki pitkässä rikollisuuden ketjussa - seksipalveluiden kysyntä ei ole ihmiskaupan syy sen enempää kuin ravintolapalveluiden kysyntä on ihmiskaupan syy.

Tämä kumoaa väitteet sekä kansainvälisesti että kansallisesti, että ihmiskauppa liittyy erityisesti naisten seksuaaliseen ihmiskauppaan ja seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja että uhrit ovat pelkästään naisia. On vastuutonta, virheellistä ja harhaanjohtavaa profiloida ihmiskaupan kohteet pelkästään seksiä myyviksi naisiksi, koska ihmiskaupan uhreja voivat olla hyvinkin erilaisissa tilanteissa olevat ihmiset - miehet, naiset, lapset, nuoret ja vanhat.

Kliverin mielestä mediassa halutaan virheellisesti nähdä kaikki ulkomaalaiset seksityöntekijät ihmiskaupan uhreina. Kaikkein suurimmassa Britaniassa koskaan tehdyssä tutkimuksessa ihmiskaupasta seksuaalisiin tarkoituksiin http: Tutkimus kesti puoli vuotta ja siihen osallistui mm. Monet nykyiset ja aiemmat ministerit ovat väittäneet, että Britaniaan tuodaan tuhansia naisia seksiorjiksi. Suurin osa näistä väitteistä on osoittautunut tuulesta temmattuiksi ja on perustunut lähteiden tietoiseen vääristelyyn tai mihinkään lähteisiin perustumattomiin tekaistuihin valheisiin.

Poliitikot ja media ovat liioitelleet ja vääristelleet seksuaalisiin tarkoituksiin tapahtuvan ihmiskaupan määrää ja luonnetta. Tämä onkin malliesimerkki disinformaation ja misinformaation levittämisestä.

Erityisesti ne tahot, joiden agendalla on kaiken maksullisen seksin kieltäminen levittävät harhaanjohtavaa tietoa julkisuuteen ja sotkevat ja venyttävät tahallaan käsitteitä ja kertovat näitä satuja ja tarinoita ikään kuin objektiivisena tietona; mielikuvaa seksiorjuudesta käytetään virheellisesti koko seksikaupan ja koko ihmiskaupan synonyymina.

Britanian Human Trafficking Centren http: Grahame Maxwellin mukaan Britaniassa on enemmän työperäistä ihmiskauppaa kuin ihmiskauppaa seksuaalisiin tarkoituksiin. Misinformaatio johtaa vääristyneeseen lainsäädäntöön ja poliisin voimavarojen väärään kohdentamiseen.

Suomessakin käytävässä ihmiskauppakeskustelussa vilahtelevat usein sanat - ihmiskauppa, laiton maahantulo, laittoman maahantulon järjestäminen, prostituutio, paritus ja ihmissalakuljetus - suloisessa sekamelskassa. Ihmiskauppa seksuaalisiin tarkoituksiin on Suomessa varsin harvinainen ilmiö ja sitä liiotellaan poliittisista syistä.

Suomessa vähistäkin ihmiskaupan uhriepäilyistä huomattava osa on ollut muussa pakkotyössä ja pakkotyönkaltaisessa kuin seksityössä, hyväksikäytetyksi joutuneita miehiä, tunnetuimpana tapauksena lienee kiinalaisten kivityömiesten tapaus http: Myös tämän viikon ajankohtainen kakkonen -ohjelmassa oli juttu miehistä, joiden tilanne täytti ihmiskaupan tunnusmerkit. Suomessa naisjärjestöjen ja TANE: Voisikin sanoa, että Suomen profiili on ollut aivan viime aikoihin saakka sekä kansainvälisesti että kansallisesti vertailtuna tavallaan väärä.

Koko kategorisen kriminalisoinnin logiikka ja kategorinen imaginäärinen uhri-ajattelu on muutenkin epäjohdonmukainen. Ajatus seksipalvelvelujen asiakkuuden kriminalisoimisesta jonkinlaisena ihmiskaupan torjuntakeinona on kummallinen ja johtaisi johdonmukaisesti sovellettuna täysin kestämätömiin käytäntöihin ja takaperoisiin tilanteisiin.

Jos seksinoston kategorisen kiellon katsotaan olevan tehokas keino seksuaalisiin tarkoituksiin tapahtuvan ihmiskaupan torjumisessa, silloin samalla logiiikallahan pitäisi tätä samaa ajattelumallia käyttää laajemminkin ja kategorisesti kieltää kaikki muutkin IOM: Vain muutama seksuaalinen ihmiskauppa -juttu on saanut oikeudessa langettavan tuomion.

Antiprostituutiofeministien usein käyttämä arvio, että Suomessa olisi vuosittain naista seksuaalisen ihmiskaupan uhrina ei voi pitää paikkaansa esim. Kajsa Wahlberg on levittänyt näitä tuulesta temmattuja lukuja ympäri maailmaa yrittäessään myydä Ruotsin seksinostolakia muualle maailmaan. Ruotsin kansallinen trafficking raportoija Ruotsin rikospoliisin rikostarkastaja Kajsa Wahlberg esitti The Guardianin haastattelussa 5. Tämä sama Kajsa Walberg oli myös Suomen eduskunnan lakivaliokunnan kuultavana ns.

Jo pelkästään Anna Kontulan raportti Prostituutio Suomessa kumoaa tämän väitteen. Työhallinnon julkaisussa Ihmiskaupan uhrien auttaminen arvioidaan Suomeen suuntautuvan tai Suomen kautta kulkevan ihmiskaupan määräksi muutamia kymmeniä tai joitakin satoja tapauksia.

Suomen poliisin julkistaman selvityksen mukaan http: Parituksen alaiseksi joutuneet ovat pääsääntöisesti ulkomailta Suomeen tulleita naisia, sen sijaan kotimaiset seksityöläiset ovat alalla vapaaehtoisesti ja omasta tahdostaan.

Varsin tavallinen seksityöläinen onkin nuori suomalaisnainen, joka tarjoaa maksullista seksiä muun työn tai opiskelun ohella. Näiden tietojen pohjalta voisi varovaisesti arvioda, että seksuaalisen ihmiskaupan uhreja Suomessa on muutamia yksittäistapauksia noin viidessä vuodessa.

Suurin osa seksistä maksun ottavista ihmisistä ei ole ihmiskauppiaasta eikä parittajasta nähnyt vilahdustakaan. Ihmiskauppa käsitteenä on erotettava myös siihen usein liittetystä käsitteestä eli parituksesta. Lisäksi käytännössä lähes kaikki ulkomailta Suomeen tulleet seksinmyyjät tulevat tänne vapaaehtoisesti, vaikka heillä olisikin parittaja. Seksuaalipalvelujen ostamisen yleinen kriminalisointi rajoittaisi olennaisella tavalla seksuaalipalvelun ostajan ja myyjän seksuaalista itsemääräämisoikeutta.

Yksilön itsemääräämisoikeus kiinnittyy useisiin perusoikeuksiin, erityisesti perustuslain 7 §: Perustuslailla suojatun yksityiselämän piiriin kuuluu muun muassa yksilön oikeus vapaasti solmia ja ylläpitää suhteita muihin ihmisiin sekä oikeus määrätä itsestään ja ruumiistaan samoin kuin vapaus päättää sukupuolisesta käyttäytymisestään.

Seksuaalipalvelujen tarjoajan näkökulmasta seksinoston yleinen kriminalisointi on merkityksellistä myös perustuslain 18 §: Radikaalifeminismin teoreettisiin hypoteeseihin ja rakennelmiin juuttunut tulkintakehys ja näkemys, jonka mukaan seksinosto on seurausta pelkästään yhteiskunnassa vallitsevasta miesten ja naisten epätasaarvosta sekä patriarkaalisesta vallankäytöstä ja perinteestä on hyvin riitämätön, rajoittunut, yksipuolinen, epävalidi, ongelmallinen ja se aliarvoi ja sivuuttaa pahasti monien keskeisten tekijöiden merkityksen eikä riitä perusteeksi lainsäädännölle.

Ideologisella uuskielellä ja sanapelillä kansalaismielipidettä pyritään johtamaan tarkoituksellisesti haluttuun suuntaan ja tällä tavoin pyritään vaikuttamaan poliittisen päätöksentekoon. Seksin ostokieltolakia säädettäessä monet tasa-arvo- ja naisjärjestöt esiintyivät asiantuntijoina ja lobbasivat voimakkaasti lain puolesta, vaikka heidän asiantuntemuksensa oli vähintäänkin yksipuolista. Esimerkiksi Naisjärjestöjen keskusliitto suhtautuu avoimen vihamielisesti sellaiseen tieteelliseen tutkimustyöhön, joka ei tue sen ajamia näkemyksiä.

Mielenkiintoista on myös se, että joidenkin suomalaisten naisjärjestöjen seksin ostokieltolakia säädettäessä lakivaliokunnalle antamissa lausunnoissa toistuu samat kielikuvat kuin Ruotsissa vuosia aiemmin annetut.

Jopa tietyt ultraradikaaliteoreetikko Jeffreysin sanakäänteet löytyvät lausunnoista. On onnetonta, jos tällaiset Solanaksen, Jeffreysin ja Dworkinin ultraradikaalit näkemykset parrasvalojen varjoissa päätyvät osaksi kansallista lainsäädäntöämme.

Maksulliseen seksiiin liittyvässä lainsäädännössä pitää huomioida myös seuraavat asiat: Nykyinen tasa-arvolainsäädäntö kohtelee sukupuolia tasapuolisesti vain niiden ominaisuuksien suhteen, jotka liitetään naiseen ja pitää miesten erityistarpeita http: Yhtäläisiin mahdollisuuksiin perustuvan tasa-arvopolitiikan pitäisi ottaa huomioon myös sukupuolten seksuaalisesta erilaisuudesta johtuvat miesten erityistarpeet ja kompensoida ja tasapainottaa niitä positiivisilla erityistoimilla aivan samalla tavalla kuin esim.

Lisäämällä seksuaalista itsemääräämisoikeutta ja tasoittamalla ja tasapainottamalla sukupuolten biologisista eroista johtuvaa eriarvoisuutta, maksullisten seksipalvelujen voidaan katsoa edistävän tasa-arvoa. Tasa-arvopoliittisesti on tärkeänä, että kaikilla on aito mahdollisuus tehdä elämässään sukupuolen rajoittamatta itseään koskevia valintoja.

Maksulliset seksipalvelut voidaan siis nähdä yhtenä eriarvoisuutta vähentävänä käytäntönä ja hyvinvointipalveluna, jotka nimenommaan tasoittaa ja miehen ja naisen biologista erosta johtuvaa eriarvoisuutta. Seksipalveluilla, kun niille luodaan mahdollisimman hyvät ja lailliset toimintamahdollisuudet, on länsimaisessa oikeus-,sivistys-ja hyvinvointivaltiossa tärkeä sosiaalinen tehtävä tasarvon kannalta. Lisäämällä naisten seksuaalista itsemääräämisoikeutta ja emansipaatiota ja seksuaalista vapautumista, maksulliset seksipalvelut ja seksityö lisäävät myös tässäkin mielessä tasa-arvoa.

Seksiä ei pitäisi naamioida pelkästään parisuhdenormatiiviseksi kynttiläillalliseksi timanttikorvakoruineen, vaan lainsäädännöllä pitäisi luoda hyvä kasvualusta erilaiselle seksuaalisuudelle ja erilaisille tavoille harrastaa ja totettaa seksuaalisuutta.

Pidättyväisyyden ja kieltopolitiikan sijasta lainsäädännöllä pitäisi luoda sellaisia käytäntöjä ja mahdollisuuksia, joilla helpotetaan aikuisten ihmisten välistä seksuaalista kanssakäymistä ja lisätään ja edistetään seksuuaalista hyvinvointia. Kaikki tämä edellä esittämäni pitäisi saada vauhtia seksialan lainsäädännön uudistuksiin Suomessa.

Suomalainen maksulliseen seksiin liittyvä lainsäädäntö tulisikin päivittää ja harkita kokonaan puhtaalta pöydältä uudestaan, jo pelkästään kansalaisten oikeusturvan kannalta. Mallia ei aina tarvitse ottaa Ruotsista eikä Ruotsin virheitä tarvitse aina toistaa kun tarjolla on muitakin vaihtoehtoja. Lainsäädännössä aikuisten vapaaehtoista seksipalvelujen kauppaa ei missään tapauksessa saa sekoittaa ihmiskauppaan, seksuaaliseen ihmiskauppaan, lapsiprostituutioon tai muihin väkivallan ja hyväksikäytön muotoihin, koska seksipalvelujen kaupassa sekä naiset että miehet myyvät vapaaehtoisesti seksipalveluita, mutta heidän "itse", vartalonsa, henkensä ja sielunsa pysyvät heidän omaisuutenaan eivätkä siirry asiakkaalle.

Lainsäädännössä on selvästi määriteltävä nämä käsitteet - aikuisten vapaaehtoinen seksipalvelujen kauppa, ihmiskauppa, seksuaalinen ihmiskauppa ja hyväksikäyttö - ja pidettävä ne erillään toisistaan ja käsiteltävä erillään toisistaan. Hyvä alku uuteen suuntaan olisi nykyisen parituslainsäädännön järkevöittäminen siten että se sallisi itsenäisten yrittäjien markkinoida palvelujaan ja työskennellä yhdessä, esimerkiksi osuuskuntabordellien muodossa paritukseen liittyvän pakottamisen ja ihmiskaupan rangaistuksia voitaisiin koventaa.

Loistava kommentti, mutta älä hyvä mies kopioi koko tekstiä toisen blogin kommenttiosioon. Linkki ja reilusti tiivistetty esim. Kommentti ja argumentointi oli niin loistavaa, että hyvin tuli luettua, vaikka totta, aika pitkä olikin kommenttiosioon tekstiksi. Kannattaa jokaisen kuitenkin lukea. Erikoinen toistuva kaava näillä feministien lobbaamilla asiantuntijoilla, joita Suomeen kutsutaan kuultaviksi. Näistähän on ennenkin ollut juttua keskustelussa.

Kaikenlaiset valehtelevat höyrypäät kelpaavat asiantuntijoiksi, koska tieteellä ei feminismin tai naistutkimuksen tutkimuksen kanssa ole mitään tekemistä.

Jani, en nyt lähde tähän väittelyyn, mutta näköjään nyky-ajan Suomessa pitää olla nk. Mut ei se mitään, mä pärjään kyllä, sen verran on tässä elämässä tullut monessa liemessä keitettyä, etten vähästä hätkähdä, nuorempana naisena tilanne oli toinen.

Kyllä minäkin lupaan puolustaa sinua, jos sinua kohdellaan minun mielestäni epäoikeudenmukaisesti. En kuitenkaan laske epäoikeudenmukaiseksi kohteluksi vielä sitä, että osoittaa ristiriitoja toisen kommenteissa tai pitää ihmisten perustarpeiden tyydyttämisen kieltämistä julmana. Siis johtopäätöksesi on se että , saa nainen puhua läpiä päähänsä mutu -tuntumalla, koska kunnon ritari puolustaa aina naista.

Nyky-yhteiskunnassa naisten puolustaminen on vähän kuin menisi puolustamaan ammattilais-vapaaottelijaa nakkikiskan rähinässä. Siinä pääsee helpolla ja on varmasti voittajan puolella. Jos olen erimieltä sinun, tai kenen tahansa, kanssa niin parasta mitä voin tehdä mielipidettäsi kunnioittaakseen, on argumentoida sitä vastaan.

Sitten jos hyvin käy, selviää moni virhe ja väärinkäsitys, ainakin tulee jotakin ajattelemisen aihetta. Eivätkö naiset osaa sinun mielestäsi itse puolustaa omalla älyllänsä argumenttejaan ja mielipiteitään? Pitäisikö miesten puolustaa naisten mielipiteitä? Pitäisikö toisten naisten myös puolustaa toisten naisten mielipiteitä, vaikka eivät ole samaa mieltä?

Tai, jos mamumies ei kiinnosta, niin ne kotoperäiset, aggressiiviset überalfat kelpaavat myös, esim. Mutta tietty, vaikka suomalainen perusmies noin tekisi, se ei tarkoita, että suomalaisnainen olisi millään tavalla velvoitettu vähentämään suomalaismieheen kohdistamaansa vihaa. Voin olla herrasmies ja puolustaa naisia, mutta teen itse sen päätöksen ketä sen on ansainnut ja ketä puolustan.

Pelkkä naiseus ei tähän riitä. Eräs miestuttavani vaihtaa naisystäviä useammin kuin sukkiaan. Kiitokseksi panosta hän heittää yleensä symbooliset 3 euroa naisen vatsalle lähtisessään hänen sängystään.

Ihan vittuillakseen hän on tehnyt sen myös eräälle tunnetulle Helsingin Vihreissä vaikuttavalle naispolitiikolle, joka hänen sanojensa mukaan kiehui ja sanoi ilmoittavansa hänet poliisille raiskauksesta, johon ystäväni sanoi mahdollisessa oikeudenkäynnissä ilmoittavansa naisen sanoneen hänelle: Ystäväni avasi ulko-oven ja häipyi eikä ole kuullut naisesta sen koomin.

Toisaalta nainen ei tiedä hänen oikeaa nimeään eikä hänellä ole myöskään tämän puhelinnumeroa. Korvaukset prostituoiduille ovat yleensä melko suuria. Ne heijastavat pillun arvoa, joten feministit pyrkivät sauhuamisellaan pitämään alan jatkossakin pienen kalliin piirin operoitavana.

Jos alalle tulisi paljon uusia yrittäjiä voisi olettaa kysynnän ja tarjonnan lakien tipauttavan euron muuttuvan nopeasti tai euroon tunnilta. Huorien hinnanlasku toteutuessaan vaikuttaisi välittömästi kaikkien suomalaisten naisten omanarvontuntoon ja käyttäytymiseen. Tavalliset naiset ja huorat tekevät saumatonta yhteistyötä ja pyrkivät pitämään pillunhinnan mahdollisen korkeana, ja saatavuuden riittävän heikkona, jotta sen arvo on korkea seuraavanakin aamuna.

Mainostan tässä Jussi Lähteen ja hänen organisaationsa tekemää asiallisen vaalikeskustelun sivua: Kyllä poliitikkojakin täytyy kohdella ihmisinä, eikä kaiken pahan alkuna ja juurena - mun mielestä, edustaa sitten mitä puoluetta tahansa.: Anteeksi nyt vaan, mutta politiikkojen pitäisi tehdä muutoksia ja parannuksia yhteiskuntaan, eikä polkea paikoillaan ts.

Mitä olen jutteluasi täällä seurannut niin lähinnä ritarillisuutta odotat miehiltä, että politiikasta tulisi sinulle elättäjä. En minä ainakaan halua tukea poliittista uraasi noilla eväillä. Suosittelisin sinulle näin ensin alkuun muutaman vuoden uraa prostituoituna. Ja sitten palaamaan politiikkaan. No, jos argumentaatiosi on tyyliä: Laasanen käänny mormoniksi, ratkaisee kaikki ongelmat ja aika usein aivopesu toimii.

Voit saada sen 14v vaimon ja niin monta kuin haluat, kun sinusta tulloo jumala, saat oman maailman jne. Islam rajoitta vaimot neljään valitettavasti, mormonijohtajilla oli useita kymmeniä panopuita. Kai se menee niin kuitenkin nykyään, että siell' taivaassa vasta sitten saa toteuttaa itseään kenenkään kysymättä ja rajoittamatta.

Prostituution pitäisi olla ammatinharjoittamista ja verotettavaa tuloa. Lisäksi ulkomaalisilta prostituoiduilta vaadittaisiin lisäksi normaali työlupa. Näin sekä prostituoitujen naisten olot sekä palvelun laatu paranisi ja mukaan ei sekottuisi enää muu laiton bisnes, kuten huumebisnes, ihmiskauppa, lasten prostituoitu tai laiton maahanmuutto.

Kyllähän se tulo on jo nyt verotettavaa, mutta nykyarvojen vallitessa kuka haluaisi juosta naisten perässä kysymässä "oletteko myyneet pillua? Hollannissa kai järjestelmää ollaan tiukentamassa, mutta en usko, että suomalaisessa arvoympäristössä ollaan valmiita tyttöjen kyttäämiseen.

Lisäksi arvioverotus pakottaisi tytöt myymään itseään tietyn määrän, mikä voitaisiin tulkita naisten epäsuoraksi raiskaamiseksi. Osittainhan prostituoitujen verotus kuitenkin jo toimii. Ostettaessa jotain isompaa verottaja yleensä selvittää mistä rahat ovat peräisin, ja kuulustelujakin voidaan tehdä. Jospa kaikille potentiaalisille prostituoiduille, ts. Arvioverossahan verotettava joutuu todistamaan verottajalle, että vero on väärin perustein määrätty.

Parempi olisi niin, että kaikille nuorille naisille määrättäisiin yhteiskuntapalvelus sama kun miehille armeija ja palveluksessa naisten tulisi tarjota 1 esim. Osaan kyllä argumentoida, mutta päättäkää rakkaat ihmiset nyt mitä mieltä olette Miksi minä olen suurin vihollinen?

Vaikka olen yhdestä asiasta vain kanssanne eri mieltä, nimittäin prostituution oston kriminalisoimisesta.. Tuskinpa suurin vihollinen kenellekään olet.

Tässä blogiss vain nimenomaan keskustellaan siitä yhdestä asiasta erilaisine mielipiteinemme. Minä ainakin kannatan naisen itsenäisyyttä henkeen ja vereen, mutten sitä itserakkautta ja puolisokeaa vallankäyttöä, joka helposti tulkitaan naisen omavaraisuudeksi ja itsetunnoksi.

Kaikki naiset, joihin olen ollut suhteessa ovat olleet mukavia ja energisiä juuri sen vuoksi, että he ovat uskaltaneet olla omia itsejään. Samaa ei voi sanoa useimmista naisista, jotka ovat kloonattuja feministisiä pelleyden papittaria. Seksinoston kiellolla halutaan vaan rajata tietyt miehet seksuaalisten ilojen ulkopuolelle.

Tehdä sukupuolisesta läheisyydestä entistä hankalampaa. Mitä enemmän ilman olevia miehiä on, sitä heikommin yhteiskunta pyörii, sillä seksi ON perustarve. Seksittömyys heikentää työtehoa, firmojen tuottavuutta, vanhustenhoitoa ja lisää julkisen sektorin paineita mm. Kun tähän on päästy tuskin prostupalvelujakaan kukaan enää niin kiivaasti vastustaa.

Seksin harrastamisessa on tapahtumassa suuri määrällinen muutos maailmassa. Aiemmin miesten seksielämä hiipui ikävälillä v ihan luonnollisista syistä, ei siksi ettei miehiä olisi kiinnostanut. Ne olivat aluksi törkeän kalliita, mutta nyt niiden hinta on laskenut jokapojan kukkarolle sopivaksi. Koska miesten seksuaalinen kiinnostus suuntautuu enimmäkseen alle vuotiaisiin naisiin, muutos lisää prostituution kysyntää valtavasti.

Se tulee kasvamaan ainakin kaksinkertaiseksi vuoden aikajänteellä. Ja sitä kehitystä sinä haluat olla painamassa maan alle ja luovuttamassa sen laeista piittaamattomien ammattirikollisten yksinoikeudella pyörittämäksi rahasammoksi? Miksi muuttaa sitä luonnollista seksuaalista hiipumista ikärajalla v tälläisillä lääkkeillä kuten viagra ja pitää sitä seksiä siinä iässä sitten muka perustarpeena kun se on keinotekoisesti haettua.

Ja herääpä kysymys että miksei naisille ole kehitetty jotain vastaavaa lääkettä seksuaaliseen kiihottumiseen en tiedä onko jo keksitty koska itse en tarvi niin kaikki naisetkin pitäisi vähintäänkin yhtä perustarpeellisena harrastaa jatkuvasti seksiä. Ei feministejä käsittääkseni haukuta tai ainakaan minä en hauku heitä siitä, että he ovat vaatineet naisen itsenäisyyttä vaan siitä, että he räikeästi syrjivät miehiä.

Ristiriidan tuosta saat vain, jos yhdistät useamman eri henkilön mielipiteitä. Itse en tunne tai tiedä ketään joka haukkuisi feministejä siitä siis nimenomaan siitä että he ovat vaatineet naisen itsenäisyyttä ja olisi sitä mieltä, että naisen pitäisi pärjätä nettikeskusteluissa täysin omillaan. Minä olen liberaali, joka on sitä mieltä, että on jokaisen ihmisen ja vain hänen oma asiansa päättää, mitä omalla ruumiillaan tekee.

Yritän selviytyä nyky-yhteiskunnassa niillä keinoilla mitä täällä vielä on puolustaen vapautta ja ihmisten itsemääräämisoikeutta niillä keinoilla, mitä täällä on vielä jäljellä. No en tiedä oletko ihan suurin vihollinen, mutta ajattelumaailmasi on minun mielestäni hyvin vaarallinen sen takia, että uskot itse vakaasti olevasi oikeassa halussasi puuttua muiden ihmisten itsemääräämisoikeuteen ja vieläpä yhdessä ihmiselämän kaikkein intiimeimmässä asiassa.

Minä uskon, että koko yhteiskunnan arvon ja kohtalon määräytyminen lähtee sen tavasta suhtautua yksittäisiin ihmisiin. Jos yhteiskunta katsoo valtiolla olevan oikeuden puuttua ihmisten itsemääräämisoikeuteen jopa siinä, mitä tulee heidän oikeuteensa määrätä omasta ruumiistaan, niin olemme menossa pelottavaan suuntaan. Kuten sanonta kuuluu, tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla.

Minusta on mukava, että laitat kommenttejasi vaikka olenkin kanssasi eri mieltä useammasta kuin yhdestä asiasta. Kyllä Laasanen on kasvamassa melkoiseksi mediavaikuttajaksi! Naisen seksuaalinen vallankäyttö ja se oli hyvä. Miehet on homoja ja lisää lappaa Jani Toivolan ehdokkuus , Naiset on kukkahattuja Suomi -Afrikaksi liikettä ajavia kastraatio feministejä , on hamppusauhuttelijoiden ja ex-kommareiden jaos ja marginaaliin jää Soininvaaralainen ,Eko- propellihattujen porukka.

Pukeutua kenties pikkumustaan sisäkön asuun ja antaa peruutustutkan kurnuttaa Alvit valtiolle, paikat siistinä ja kunniallinen työ!

Mitäs luulette suostuisiko mieheni moiseen? Prostituutio ei ilmeisesti ole sinun juttusi? Sitten on varmaan ihan hyvä, että se on vapaan valinnanvapautesi piirissä ilman että kukaan ulkopuolinen sanelee valintaasi puoleen tai toiseen? Eivät ilotyöt ole stereotyyppisesti sinkkuja tai yksinhuoltajia, vaan moni on parisuhteessa ja tekee työtään joko miehensä tieten tai tietämättä.

Ei se myöskään ole ammatti, johon ryhtyminen on ilmoitusasia: Jos ei osaa hommia niin että asiakas tuntee saavansa vastinetta rahoilleen, asiakas ei tule toista kertaa. Filip, käypäs kysymässä mieheltäni, nimi on Teppo Rajakari, löytyy täältä ja FB: Ja pikku pointti, hän ei halua olla muiden kanssa, koska rakastaa minua eikä halua pettää luottamustani eikä horjuttaa avioliittoamme ja minä riitän hänelle ihan hyvin, taidatte aliarvioida avioseksiä suuresti?

Lisäksi yhtä asiaa ihmettelen suuresti.. Jos pettää yhtä, pettää toistakin. Olisiko se kivaa, jos rakastamanne nainen makaisi muiden miesten kanssa? Ettekö olisi yhtään mustasukkaisia? Minun mieheni ainakin olisi, en viitsi edes ajatella, kuinka vihainen hän siitä olisi.

Kunniallinen nainen kunnioittaa miestään ja avioliittoaan eikä harrasta seksiä muiden kuin aviomiehensä kanssa ja sama toistepäin. Meidän maailmankatsomuksemme on niin kaukana toisistaan, että ihan sama mitä sinulle vastaisin niin et kuitenkaan ymmärtäisi. Mutta mikä ihmeen pakkomielle sinulla on siitä miten muut elämäänsä elävät, en minäkään sinun elämäntapaasi tuomitse, joten voisitko jättää muut rauhaan.

Se kertoo siitä, että kyseessä on nainen joka pitää miehen tapaan aidosti seksistä ihan seksinä, eikä seksi ole hänelle ensisijaisesti parisuhteessa miehen pompotteluun käytettävä vaihdon väline. Monipuolinen seksi siitä aidosti kiinnostuneen naisen kanssa on niin ylivertainen kokemus, että siitä moni mies maksaisi mielellään sen omakotitalon ja kesämökin minkä on tullut järjestäneeksi sille vaimolle, jolta ei tunne saavansa vastinetta panostukselleen.

Seksi kun on ensisijaisesti asennelaji. Ihmetyttääkin nämä, jotka pitävät vaimoja, joista ei ole kunnon iloa omassa elämässä. Omat tyttöystäväni ovat olleet ainakin kohtuullista huipputasoa järjestäen. Monilla on vuotinen yhteisprojekti saada jälkikasvu suht säällisesti aikuisiksi, ja voihan se vaimokin olla enimmiltään osin ok, vaikkei enää seksuaalisesti nappaakaan. Kommenteistasi on rivien välistä luettavissa, että sinulla on edelleen se käsitys, että jokainen mies saa halutessaan itselleen nais puolison.

Toivottavasti et ota tätä loukkauksena tai hyökkäyksenä, mutta tässä kohtaa minun on korjattava oletustasi: Suomessa on suuri määrä miehiä, jotka eivät ikinä saa itselleen parisuhdetta, vaikka tekisivät kaikkensa sen eteen.

Toisten kanssa makaaminen ei ole sopimusrikko, jos sellaista sopimusta ei ole tehty luen sopimukseksi myös hiljaisen molemmin puoleisen olettamuksen tai on erityisesti annettu siihen lupa. Mitä kysymykseesi tulee, niin jos seksitauteja ei tarvitse pelätä, niin kyllä se käy. Ei se ole kuin seksiä. Kyllä minä ainakin mieluusti makaisin toisten naisten kanssa.

Siitä saisi vaihtelua ja kivaa egoboostia. Lähinnä tommoiset jutut kuin uskollisuus ei ole mitenkään ensisijaisen tärkeitä juttuja. Noin muutoin mua lähinnä kiinnostaa kokeilla prostuja, kun deittailukulttuuri noin muutoin on mun kannalta tosi epärehellistä toimintaa. Romantiikka noin määritelmällisesti on "kaunistelua" ja mulle tulee henkilökohtaisesti likainen fiilis kaikesta valehtelemisesta.

Jopa siitä valkoisesta imartelusta "onpa neidillä upeat silmät" kuin kaikesta muustakin teeskentelystä ja riikinkukkoilusta. Valitettava totuus on se, etten oikeasti ole itsevarma, maskuliininen voittaja jona ravintoloissa ym. Lisäksi jos joku nainen oikeasti haluaisi jakaa puolet mun elämästä niin sen ansaitakseen tytön pitää olla vähintään yhtä etevä, älykäs ja ahkera, kuin itseäni pidän.

Prostituution ajattelisin ratkaisevan tuon epärehellisyyden pulman mun naissuhteissa. Liikesuhteet vaativat aina molemminpuolista luottamusta, eikä siinä tapahtuvassa transaktiossa ole normi baarijallitusreissun likaisuutta. Aivan kuin jos menisin työttömän huoltajan perheeseen sanomaan, että ihmettelen suuresti Kyllä niillä riittää töitä, vaikka sama tyyppi ei tulisikaan toista kertaa.

Naisia on kuitenkin sopivan vähän suhteessa kysyntään, mistä feministit ovat pitäneet huolen. Lisäksi voidaan kysyä, kuinka monta viissatasta päivässä nainen tarvitsee?

Eivät kaikki yritäkään tehdä töitä kokopäiväperiaatteella. Yksintoimivat prostut voivat panostaa sessioon asiakkaan tai mielentilan mukaan hyvinkin erilailla, koska mitään laadunvalvontaa alalla ei ole. Takuutyöperiaatteen voit useimmiten unohtaa ja sekin on mahdollista, että muija vie vaan rahasi. Vantaan Mikkolassa toimii kuulemma nainen, joka pyytää rahat ulkona ja pakenee sisään lihaksikkaan poikaystävänsä luo?

Jos ei saa tulemaan uudestaan niitä asiakkaita, joiden haluaa tulevan, niin homma menee sitten sellaiseksi säätämiseksi että ilmoituksen taiteilijanimeä ja kuvia vaihdetaan aina kun saa huonot arvioinnit Sihteeriopiston foorumissa. Uusien kerta-asiakkaiden kusettaminen on aika raskas tapa pyörittää bisnestä, vaikka kai sekin sopii vaikka jollekin sellaiselle jolla on heikko ajantaju. Siinä jää muodostumatta ne asiakas- ja ihmissuhteet, joista on hyötyä vielä sen jälkeen kun parasta ennen päivä tulee vastaan ja on aika siirtyä elämässä eteenpäin.

Monelle naiselle saattaa riittää euron ekstra kuukaudessa, jonka voi verottomasti työntää peruskulutukseen. Samaa asiakasta, joka ei naista miellytä esim. Ruotsissa aiotaan nostaa maksimirangaistusta seksin ostamisesta puolesta vuodesta vuoteen. Oikeusministeri Beatrice Ask kertoi torstaina hallituksen esityksestä, jonka mukaan tiukemmat rangaistukset otettaisiin käyttöön jo heinäkuussa.

Ruotsissa otettiin vuonna ensimmäisenä maailmassa käyttöön laki, joka kieltää seksipalvelujen ostamisen, mutta ei myymistä. Nykytilanteessa rangaistusasteikko vaihtelee päiväsakoista puolen vuoden vankeustuomioon, mutta käytännössä valtaosa tuomioista on 50 päiväsakkoa. Ask pitää rangaistusasteikkoa riittämättömänä ja sanoo maksimirangaistuksen kiristämisen monipuolistavan rangaistusmahdollisuuksia varsinkin vakavissa tapauksissa.

Lakimuutoksen odotetaan menevän läpi valtiopäivillä, sillä myös oppositiopuolueet ovat tukeneet rangaistuksen koventamista. Millainen olisi vakava seksin ostaminen? Entä tunteekohan Ruotsin laki lievän seksin ostamisen, jos maksaa vain ihan vähän? Kai ne panee Ruåtsissa kohta veron myös parisuhdeseksille?

Siis samaan tapaan kun jotkut valopäät haluavat verottaa omistusasunnossa asuvaa laskennallisesta asuntotulosta. Myös tv-luvan malliin toimiva seksilupamaksu niin sinkuille kuin pariskunnille olisi oiva tapa valtion sekaantua tavallisten ihmisten intiimielämään. Siitä pääsisi eroon vain kuin tiukasti todistelisi kotiovelle tupsahtaneelle lupatarkastajalle ettei harrasta sen enempää soolo-, pari- kuin kimppaseksiäkään Runkkaaminen kiihdyttää yksinäisillä miehillä naisiin kohdistuvaa siveetöntä fantasiointia ja lisää suurella todennäköisyydellä myös raiskauksia ja ei-toivottua lähestymistä.

Ainakin Ruotsin kaupunkien omistamissa vuokra-asunnoissa luulisi yksinasuvien miesten runkkaamisen kiellon olevan helppo säätää. Valtio voisi värvätä spermakoiria, jotka etsisivät asunnoista spermatahroja, kuten spermaisia vuodevaatteita tai talouspaperikönttejä. Sperman löytymisestä seuraisi se, että spermakoira ottaisi tukevan välitöntä sairaalahoitoa vaativan hammasotteen runkkarin nilkasta plus tietysti vuokrasuhteen välitön irtisanominen, irtaimiston välitön heittäminen ikkunasta kadulle ja puolen vuoden vuokria vastaava sakko ja vankeusrangaistus.

Tarkoitus oli tutkia miten laki on toiminut käytännössä ja mitä vaikutuksia sillä on ollut prostituution ja seksuaalisiin tarkoituksiin tapahtuvan ihmiskaupan esiintymiseen Ruotsissa.

Selvityksen tekijäksi määrättiin oikeusneuvos Anna Skarhed. Direktiivissä kuitenkin määrättiin, että selvityksen lähtökohta on oltava, että seksinostolaki säilyy jatkossakin ja että selvityksessä ei saa päätyä sellaiseen lopputulokseen, että seksinostolaki kumottaisiin.

Direktiivissä sanottiin myös että selvittäjä saa selvityksen pohjalta vapaasti ehdottaa lakiin muutoksia tai jättää ehdotuksia muiksi toimenpiteiksi, mutta vain sellaisia muutoksia, jotka on tarkkaan etukäteen kirjattu direktiiviin, nimittäin onko tarvetta esim. Tutkimusmenetelmästä sanottiin, että selvittäjä saa vapaasti valita tutkimusmenetelmän, kunhan se on sellainen mikä arviodaan sopivaksi ja koko selvityksen on perustuttava tasa-arvoperspektiiviin mitä se sitten ikänä tarkoittaa käytännössä, tuskin kuitenkaan miesprostituution esille tuomista ja maksullisen seksin tarkastelemista esim.

Edelleen selvittäjä velvoittiin käyttämään lähteinään vain direktiivissä etukäteen listattuja tahojen, kuten poliisien ja muiden viranomaisten raportteja ja tutkimuksia ja tekemään yhteistyötä näiden tahojen kanssa selvitystä tehdessään. Listasta puuttui useat tutkimukset, esimerkiksi Susane Dodillet, Är sex arbete http: Listasta puuttui tietenkin myös kaikkein paras tietolähde, nimittäin seksityöntekijät ja heidän järjestönsä.

Nuorta kullia v, Heitä varvit, 55, Espoo ynm, Eilen. Porno filmit, Luoksesi, 50, Vantaa, Eilen. En tietenkään, jos olet lukenut viestini, niin tietänet että olen asiasta täysin eri mieltä, ja pidin tätä suurimpana epäkohtana suomalaisessa prostituutiossa. Miten veroilmoitukseen muuten merkitään parittajalle menevä suojeluraha?

Jos hooran tulot ovat esim. Afrikkalaiset prostituoidut ovat jakaneet Helsingin keskustan. Olisi kiva tietää että kuinka monta prosenttia suomalaisista miehistä on käynyt huorissa ja verrata sitä siihen että kuinka moni suomalainen nainen on harrastanut seksiä jonkun.

Ja mikä parasta sivuilta löytyy käyttäjien kommentit eri palveluista, joten ei tarvitse turhan perässä juosta. Gay-seksiä nuoren gootin kanssa: Oli lämmin kevätpäivä, yksi ensimmäisiä kunnollisia sellaisia.

Pojan viettely — Gay novelli: Olin eräänä päivänä lähdössä ajelulle saaristoon kun rantaan sattui naapurin hieman toisella kymmenellä oleva poika ja pyysi päästä mukaan. Minä ja Daniel — Suomalainen gaynovelli. Nuorten ihmisten välistä homoseksiä! Olin vuotias, lukiota käyvä nuori mies.

Lukioni sijaitsi samassa rakennuksessa yläkoulun kanssa. Olin hyväkuntoinen, sillä olin harrastanut sählyä jo vuosia. Hiukseni olivat pitkät ja ruskeat, kuten silmänikin. Myös se, käytetäänkö ainetta yhdessä muiden päihteiden kanssa ja se, onko käyttäjä ensikertalainen vai kokenut käyttäjä, muokkaavat päihteen vaikutusta. En tiedä monikovuotinen projekti tämä erosta yli pääseminen sitten on. Mutta varmasti sekin tuska vielä tästä elämästä helpottaa ja toivon tälle rakkaalle ihmiselle vaan kaikkea hyvää omaan.

Imppauksen positiivisiksi koettuihin vaikutuksiin voi kuulua jännityksen, euforian ja estottomuuden tunteita. Vaikutuksia on verrattu alkoholihumalaan.

Tästä voi seurata muun muassa pahoinvointia. Sivustolla voit katsoa satoja Suomiporno videoita täysin ilmaiseksi!. Vaimo runkkaa isolla dildolla. Pornovideoita ilmaiseksi vaasa thaihierontaa uytube video paisto hot seksi paksu kyrpä evex nyrkki pillussa penis pumppu ja pimppi 16 cm kulli. Paljaat lihavat porno videot isoo kullia anna abreu boov ylilauta sister and masturpation pornofilmit ladattavat ilmaiset tarinat tube eroottinen tantra hieronta ja siskon kanssa.

Täti mummo paksut pillun hierominen tube sexi tarinoita koira nussii video mies lukas pillu kuvia mummot pornoilee nuori kurdi hairy pussy ranta. Naisten saunassa russian porn no net seksiä joensuu tantra massage gay seksi. Finnish porn runkkaus naisen pillu. Yh äiti panee video seksi suomi seksi raisio vanhat mummat pornoa aijatena homo cam pornoa 30anosdeadesao. Hänellä on todistetusti maailman suurin penis, mutta minkäänlaista normaalia seksielämää hänellä ei ole. Eikä hän pysty saamaan lapsia.

Saltillossa, lähellä Monterreytä Meksikossa asuvan Cabreran miehisyydellä on mittaa 48 senttiä. Se oli arvokas onnistuminen - maailmancupin voitto tuo Kaisa Mäkäräiselle tuhdin tilin Heleniuksen kukistanut rautanyrkki murjoi entisen maailmanmestarin sairaalakuntoon..

Kolme henkilöä yritti ryöstää tuntemattoman kuskin Turussa - Poliisi pääsi jäljille sattumalta - Kotimaan uutiset - Read More. But you guys who have visited me for body massage.

Could you tell me can I call it tantra massage. I have looked allot of videos and read about tantra. I was very surprised when I noticed that it's maybe what I do. Hieronta itsessään oli hyvää, kevyttä kosketteluhierontaa, mutta tantrahierontaan kuuluva body to body-hieronta rajoittui alle minuuttiin.

Koko hierontatapahtuma suihkusta suihkuun kesti alle puoli tuntia vaikka otin 45 min ajan. Nuru massage always 1,5 hours. Some words about me 30anosdeadesao. Rojahdin selälleni sängylle raukeana ja huohottavana. Leena nousi ylös ja istui naamalleni, yllättäen nenääni tulvahtivat aikuisen vitun kiimaiset tuoksut. Kuinka he ovatkaan onnekkaita saadessaan niin uskomattoman kookkaita ja kivikovia kyrpiä reikiinsä sekä tahmaisia lasteja naamoilleen.

Ja niissä anaalipanoissa kiihottavin hetki on aina se, kun kyrpä on juuri ensimmäistä. Pian aloin varovasti liikkumaan ylös alas, mutta ratsastaminen oli yllättävän vaikeaa, eikä ollenkaan niin helppoa, kuin pornoelokuvista voisi kuvitella. Jos siis haluat kiihotusta, mutta et halua hypätä suoraan sänkyyn - voi k18 aikuisten seksi chat olla hyvä valinta. Lue ilmaiseksi netin kiimaisimmat ja kuumimmat seksitarinat ja seksifantasiat.

Vietä aikaa ja etsi seuraa Suomin chat-huoneissa. Astu iän ja Aikuiset. Ilmaisia seksi- ja pornovideoita. Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan valikoimaamme ilmaisia porno- ja seksivideoita ja valitse suosikkisi. Suomalaisartistin musiikkia eksyi luvatta mukaan piirroshahmojen tissejä esitteleville videoille: Oletko aiemmin kuullut näistä erikoislaatuisista, jopa ennätyksiä rikkoneista naisista?.

Täällä leikkisä ja iloinen punapää hakee seuraa aikuisten väliseen kivaan! Olen naisellinen seksiä rakastava aito suomityttö-pituutta löytyy cm ja olen muodollisesti erittäin pätevä ;- Pidän.

Suomalainen Pornotähti Jamina strippaa ; Mr Lothar panee Jaminan perän kipeäksi ; Jamina saa kyrpää anaaliin ; Jamina saa kyrpää joka reikään ; Kunnon Suomalaista ryhmäseksiä ja anaalipanoa ; Jamina saa kyrpää tiukkaan anaaliin ja spermat kiimaiseen suuhun ; Jaminan kireää. Kotimaassa roiskuu 2 - taas naamalle! Kotimaassa roiskuu on saanut nyt Kesto: Jamina ja Paula Venez. Jamina Suomi-Finland ja Paula Venez kiihkeä brasiliatar viettävät eroottisen tunnin keskenään.

Jamina on suomalainen pornonäyttelijä. Pornouransa lisäksi Jamina on esiintynyt eroottisena tanssijana ja esittänyt Sipe Santapukin säveltämää Sillä mielellä - musiikkikappaletta.

Huorat imeä ja naida häissä Paras porn XXX porno! Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista. Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi.

HD-tasoiset, täyspitkät hardcore porno videot, kokoillan pornofilmit. Dominika oppii käyttämään kehoaan aseena, mutta kamppailee säilyttääkseen ihmisyytensä ja pysyäkseen itsenään epäinhimillisen julmassa koulutusohjelmassa.

Gaspar Noén uusin teos. Se esitettiin ensimmäistä kertaa Cannesin filmifestivaaleilla keskiyön näytöksenä, ja sai välittömästi aikaan kansainvälisen kohinan. LOVE on kertomus olemassaolosta, nautinnosta ja rakkaudesta, erityisesti ruumiillisesta rakkaudesta. Elokuva sisältää runsaasti sensuroimatonta seksiä. Kauppaa ei saanut purettua Merituulen K , vaan minun käskettiin mennä Finnkinoon, jossa saisin kuittisoiron vaihdettua pahvilippuihin, mutta eipä onnistunut sekään Iso Omena.

Olen jo kymmenen vuotta ostanut lapsille elokuvalippujanne, mutta kovasti tunnutte tekevän työtä perinteen katkaisemi seksi. Vanhan naisen kuritus g piste orgasmi lesbo hyvät peput naisten alaston silikooni haku eestiläinen strippari, bi seuraa thai hieronta joensuu.

Thaihieronta joensuu pehmo pornoa Ilmaisia naintia seksi alusvaatteet erotic market vaasa kova porno haluan tavata ilmainen seksivideo kamelinvarvas video ilmaisia. On by Krysten Mcclusky. Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi - ja. Pikku pillu pimppi sheivattu mies seksi chat ryhmä sax rakel liekki ilmaiset pornokuvat tytti ruotsalainen porno karhu sex photo. Sihteeriopisto pori lihava porno, Eroottinen novelli sisarukset seksitarina seuraa Seuraa pori tapailu seurustelu Hyvä deitti-ilmoitus nettideitit 79 Porno dildo.

Länsi-porin lukio isuomi Seksikauppa tampere sex shop lahti. Johanna tukiainen pornovideo thai hieronta tampere. Sex shop pori alvari noormarkku; Eroottinen hieronta jyväskylä. I will cover with 30anosdeadesao. No ensin Sex work net vet pussy, Gay chatti seksitreffejä.

Pornhub is home to the widest selection of free Blonde sex videos full of the When she's getting fingered and you can hear how wet she is I blew my load. Can you put the water mark off to the side it's a little distracting for. Näin ollen Ja eipäs unohdeta sitäkään, että naiset yleensä saavat seksiä enemmän kuin tarpeeksi, jos vain antavat hiukan ymmärtää ja ymmärtävät antaa. Mee tonne praha ketjuun tutkimaan. Prostituutio on laillista mutta porttoloita katsotaan ilmeisesti sormien läpi.

Mosaic- hostellissa oli hotellinjohtajan mukaan brittien jäljiltä kattokin spermassa kun polttariporukat runkkaavat ja nussivat toisiaan dildolla perseeseen. Oi Suuri-Päällikkö voitko kertoa miksi prostituutiota ei saisi kieltää? Kaikki muut puolueet vaan imee suuryritysten persettä. Joka ymmärtää, itse asiassa omistaa sama yritys jos olet ylittänyt linjan ja tavaramerkit vintage porn tube sihteeriopisto hämeenlinna ilmaiset eroottiset filmit porno videos emppu pop pankki petonen tällä.

Satu animal Iso kaluinen neekeri panee. Finnish Rakel Liekki Porn Movies: Lutka mikkeli seksikauppa lahti seksiliikkeet.

Thai hieronta kerava pop pankki petonen Seksi thai naisia orivesi all xxxsexxx vidos sexwork joensuu ilmainen suomalainen lihava nainen karvanen. Categories Best way to find prostitutes in Helsinki and everywhere else in Finland for that matter is through an You can choose any girl from our trusted Live Sex Cams!. HD paras ilmainen porno vides xxx video- leikkeit ja Paras paras ilmainen porno vides HQ porno elokuvat.

Kaikki paras ilmainen porno vides videot varten vapaa ja vain paras laatu. Alaston movie clips aikuisten kumihousut aikuiset vaippa aikuiset sinkut language: Click here and follow instructions.

Tiikeri sex work sihteeriopisto nimara vauvalehti tarinat porno elokuvat pillu neitsyt pillua aljasta pillua ryhmäseksiä Sex liikkeitä lahti sexworks oulu takaapäin seksi ilmaista Äitiä takaapäin isoa mulkkua. Aikuiset sinkut mikkeli korkkari miss pillu ruotsalainen sihteeriopisto.

: Jeppe porn homoseksuaaliseen pornokauppa

Jeppe porn homoseksuaaliseen pornokauppa Leimaamalla seksi "synniksi" siitä tehdään kiinnostavampi, jopa kauppatavara. Meitä yksinäisiä miehiä pidettään jotenkin elämässä epäonnistuneina. Sinä kirjoitit puolustavasi Laasasta, jos häntä kohdellaan sinun mielestäsi väärin ja vieläpä puhuttelit häntä etunimellä. Rikollisille luodaan lainsäädännön puolesta hyvin houkuttelevat markkinat, joissa on suurehko riski. Tällainen linjaus vastaa useamman miljardin ihmisen moraalikäsitystä naisten asemasta, jeppe porn homoseksuaaliseen pornokauppa. En nyt puutu siihen, että ei voi sanoa "tiedän toki" jos ei ole mitään varsinaisia todisteita ja voin sanoa, että suurin osa miehistä EI halua alaikäiseltä ainakaan lapselta joka ei ole vielä sukukypsä, ellei ole pedofiili.
Amateur webcam homo escort service helsinki Johanna tukiainen pornovideo thai hieronta tampere. Minulla on puolipitkät vaaleahkot hiukset ja sinivihreät silmät. Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista. Seksi ei ole perusoikeus. MA-teoria ja epäsymmetrinen seksuaalinen valta ovat varsin kehityskelpoisia polkuja. Itsehän aloitit puhumaan henkilökohtaisuuksista, eli totesit puolustavasi Laasasta nimetty yksittäinen henkilöjos häntä sinun mielestäsi kohdeltaisiin väärin.
Seksi vilmit suomi24 chat gay Ja pikku pointti, hän ei halua olla muiden kanssa, koska rakastaa minua eikä halua pettää luottamustani eikä horjuttaa avioliittoamme ja minä riitän hänelle ihan hyvin, taidatte aliarvioida avioseksiä suuresti? Yhdistys neuvoo ja auttaa prostituoituja. Korkeammissa yhteiskuntaluokissa avioliitot oli enemmän järjestelykysymyksiä ja sopivuus oli kiinni monesta muustakin tekijästä, kuin siveydestä. Perustuslailla jeppe porn homoseksuaaliseen pornokauppa yksityiselämän piiriin kuuluu muun muassa yksilön oikeus vapaasti solmia ja ylläpitää suhteita muihin ihmisiin sekä oikeus määrätä itsestään ja ruumiistaan samoin kuin vapaus päättää sukupuolisesta käyttäytymisestään. Toisaalta en haluaisi viedä köyhien maiden sorretuilta naisilta mahdollisuutta hankkia ihmisarvoinen elämä "lännen" miesten kustannuksella. Ja sitä kehitystä sinä haluat olla painamassa maan alle ja luovuttamassa sen homoseksuaaliseen seksi videot sexy amateur piittaamattomien ammattirikollisten yksinoikeudella pyörittämäksi rahasammoksi? Heistä osa myi palvelujaan miehille, osa naisille, osa molemmille.

Jeppe porn homoseksuaaliseen pornokauppa

Tulee mieleen uppoava laiva, jossa kaikki hykertelevät illuusiossa, cocktaileja juoden. Vähän sama kuin tämä Kejsari Ilman vaatteita tarina.

Ehkä he ovat jonkinlaisessa psykoosissa. Paritus ja ihmiskauppa on asia erikseen. Ajattelen lähinnä vaikkapa vammaisia ja peräkamaripoikia. Mutta aika outo on sinunkin ristiretkesi miehisyyden puolesta naiseutta vastaan. Mielestäni miestutkimus on yhtä hassua kuin naistutkimus. Toki miehet ovat hiljalleen monissa asioissa joutuneet naisten jyräämäksi. Mutta toisaalta naiset ovat olleet miesten jyräämiä vuosituhansien ajan.

Ei siis ihme, että vähän yritetään tasoittaa. Feministien ja naistutkimuksen vain naisille suunnatuissa kyselylomakkeissa, joissa ksysellään naisten kohtaamaa perheväkivaltaa, naiset ovat selvä enemmistö uhreista. Tulee mieleen Saddam Hussein, joka järjesti demokraattiset vaalit joissa oli yksi ehdokas: Ja koska fyysinen väkivalta on kuitenkin niin vähäistä ja vieläpä kaksisuuntaista, ettei siitä saa aikaan myyviä otsikoita, kyselyissä kysytyään myös henkisestä väkivallasta.

Kun kaikki pahasti sanomiset ja alta kulmien mulkaisut ynnätään yhden väkivaltakokemus -käsitteen alle, saadaan suuria prosenttilukuja, joita sitten toistetaan mediassa niin että kyselyn ja saatujen lukujen todellinen luonne jää kertomatta. Siksi onkin todella kummallista tutkia feministileirin suhtautumista ko. Kohkaamiset patriarkaatista ja rakenteellisesta sorrosta on ilmeisen selvästi ohjaamassa ko.

Jos oikeasti halutaan vähentää ihmiskauppaa, niin tulee ymmärtää miksi sille on niin paljon kysyntää ja etsiä keinot sen suitsimiseksi. MA-teoria ja epäsymmetrinen seksuaalinen valta ovat varsin kehityskelpoisia polkuja.

Väliaikaratkaisuna voitaisiin tunnustaa prostituutio ammatiksi siinä missä muutkin ja kehoittaa seksipalvelujen käyttäjät kinuamaan kuitteja ja vaatimaan veronmaksua piiskatuokioistaan. Se on todella tehokas keino suitsia harmaata taloutta. Miksi kieltää seksikauppaa, kun veronkierto on ihan riittävä rike. Miestutkimus on suomessa perinteisesti "kriittinen miestutkimus". Hurjan tieteellisen opintokokonaisuuden on laatinut Suomen oma Foucault, jo nyt historiallisena hahmona tunnettu, Arto Jokinen.

Kyllä tämä on ollut hieno kokonaisuus. Etenkin sen yhteiskunnallinen hyöty on ollut lähes mittaamatonta ansioissaan. Esimerkiksi keskittymällä homofobiaan, on saatu arvokkaita tuloksia mitä tulee nuorten miesten syrjäytymiseen! Tässähän ei tosiaan seurata niitä perinteisiä patriarkaalisia miestieteitä.

Ja jos joku haluaa tutkia muuta kuin homofobiaa, miesten väkivaltaisuutta ja itsetuhoisuutta, niin hän voi tutkia sitä vaikka Helsingin Kauppakorkeakoulussa tai Rovanniemen Ammattikoulussa. Tässä on nyt nimittäin sellainen taka-ajatus että miestieteet on perinteisesti olleet hyvin mieskeskeisiä, ja niitä on tutkittu jo vuosituhansia! No jaa, tunnustan että en ole jaksanut lukea pitkiä juttujasi.

On vaikuttanut perin yksipuiselta. Mielestäni on vain tutkimusta, ei erikseen nais- ja miestutkimusta. Edellinen on saanut aiheesta huonon maineen. Pitääkö miesten mennä perässä? Tottakai tiedän, että miehiä syrjäytyy ja he tekevät paljon itsemurhia. On syrjäytynyt aina enemmän kuin naisia ja ovat tehneet aina enemmän kuin naiset itsemurhia.

Ei tietenkään hassua, ei ollenkaan. Viime aikoina, sitä mukaa kuin naiset ovat ruvenneet matkimaan miehiä, tilanne on ollut tasoittumassa. Naiset uupuvat entistä herkemmin, eivät johtajinakaan kestä, syrjäytyvät ensistä useammin tai vetäytyvät, kuka muuttaen maalle, kuka kiiveten K 2: Mutta eiköhän tasavertaiseen rinnaeloon sopeutuminen liene se oikea tapa toimia.

Onneksi valtaosa onkin sopeutunut. Ai niin, anteeksi nyt vielä. Provosoiduin aivan liian ohuelta pohjalta. Toki sukupuolijärjestelmiä sietää tutkia. Tutkija nauraa sitten vaan. Tosiasia on, ettei syrjäytyneiden miesten asemaan mitenkään paranna se, että naisia yleensä, tai tässä ketjussa syrjäytyneitä naisia, pyritään mustamaalaamaan.

Jos syrjäytyneitä tai syrjäytymisvaarassa olevien miehien asemaan haluaa vaikuttaa ihan oikeasti, pitää puuttua niihin rakenteisiin, jotka syrjäyttävät ihmisiä -miehiä JA naisia. Miten olisi jos vaikka saataisiin aikaan sellainen yksisilmäisestä ideologiasta vapaa tasa-arvoinen instituutio STM: Ja miten olisi, jos miestieteiden irvikuvan sijaan, saataisiin sellainen ihan yhteiskunnan kannalta hyödyllinen miestutkimus joka tutkisi miesten rakenteellisia ongelmia ideologiattomasta pohjasta, eikä keskittyisi pelkästään homofobiaan, väkivaltaisuuteen ja jonkun helvetin patriarkaatttiteorian kautta analysoimaan modernia suomalaista yhteiskuntaa?

Ennen nykyistä lakia poliisi sai aika ajoin Suomessa vinkkejä parituksen uhriksi joutuneista naisista. Hyväsydämiset asiakkaat tai sellaiset, jotka viimeisillä kalkkiviivoilla tilanteen ymmärtäessään ovat vetäytyneet pois "leikistä" ovat ottaneet asiakseen informoida virkavaltaa ilmiselvästä hyväksikäyttötapauksesta. Tällaisia ilmiantoja ei enää tule, koska lain mukaan ostoyritystkin on rikos hyväksikäyttötapauksissa.

No aina voi käydä naimassa ulkomailla, näin varmaan teki MTV3 mieshenkilö kun kertoi kiksauttaneensa venakkoa. Venäjällä pipari on halpaa ja iso kaupunki Pietari ihan lähellä! Miksi maksaa ylihintaa Suomessa piparista kun sitä saa halvalla ulkomailla? Thaimaa, Venäjää, Espanja lähes joka paikassa halvalla paitsi pohjoismaissa. Kampin ostarilta saa kireitä vuotiaita tyttöjä muutamien merkkifarkkujen hinnalla.

Luulevat sinua vielä poikaystäväkseen jne, et saa kaikki noi thaimaanmatkan edut siinä samalla. Alle vuotiaalle tyttö- tai poikaystävälle ei saa antaa lahjoja, jos suhteeseen sisältyy seksiä!

Joo, mutta kyllä ne vielä keksivät esityksen, jonka mukaan Suomessa voidaan syyttää myös ulkomailla harrastetusta seksistä. Suomen kansalaista koskee ulkomailla niin kohdemaan, kuin Suomenkin lait. Tosin ulkomailla tehdystä rikoksesta ei Suomessa nosteta syytettä, ellei rikoksesta voi Suomen lain mukaan seurata yli kuuden kuukauden vankeuden maksimituomiota ja jollei kohdemaan viranomaiset vaadi syytteitä nostettavaksi.

Thaimaassahan prostituutio on laitonta, kuin myös Venäjällä. Virossakin lait ovat suunnilleen kuin Suomessa. Lähinnä kannattaa tässä kohden huomataa, millaiset vaikutukset kieltolaeilla siis todellisessa maailmassa on.

Seksille on aina kysyntää Entä jos esimerkiksi Saudi-Arabian kansalainen harjoittaa homoseksiä Suomessa. Ilmoittaako Suomen poliisi tämän seksirikollisen Saudi-Arabian poliisille jatkotoimenpiteitä varten? Entä jos saudiarabialainen homoseksuaali ostaa seksipalveluja, lähteekö noottia poliisilta Saudi-Arabiaan? Bordellihan on myös mitä ekologisin viihdyke erityisesti, jos se laillistettaisiin, jolloin sen prostituoidutkin voisivat tulla kotimaasta tai lähialueilta, eikä heitä tarvitsisi raahata ihmiskaupalla jostakin Siperian tai Aasian perukoilta.

Säästäisi valtavasti ympäristöä, jos yksinäiset seksinnälkäiset miehet voisivat käyttää rahansa naapurikorttelissa tai naapurikaupungissa sen sijaan, että ostaisivat urheiluauton tai lähtisivät rymylomalle Kanarialle tai Thaimaahan.

Puolustaisin Henry myös sinua ja teitä muita, jos teitä kohdeltaisiin minun mielestäni epäoikeudenmukaisesti. Eikö kaltoin kohdeltuja tule siis auttaa, jos jostain löytyy joku, jonka mielestä kohtelu ei olekaan epäoikeudenmukaista? Aika vähiin jäisi auttaminen tällä linjalla.

Mutta jos viittaamasi "epäoikeudenmukainen kohtelu" olisi sitä, että Laasasen perässä juoksisi lauma naisia, jotka yrittäisivät ostaa häneltä seksiä, niin veikkaanpa, että tuosta lupauksestasi ei ole Laasaselle eikä muillekaan miehille juuri käytännön hyötyä.

Silmien eteen nousee mielikuva, jossa perintöprinsessat yrittävät ostaa minulta seksiä. Silloin paikalle lentää supernaisen viitassaan Maria, joka torppaa ostoyritykset. Minä arvostan Vihreät-puoluetta, kuten myös muita puolueita, ja yleensäkin, jos asioista ollaan eri mieltä, tulisi mielestäni asioissa pysyä argumentaatiotasolla, eikä keksiä kaikenlaisia "mukavia" nimityksiä.

Nimittely on erittäin lievä juttu, kun verrataan Braxin ja muiden feministien pyrkimyksiin. Normaalin ihmisten välisen kanssakäynnin säätäminen laittomaksi, on loukkaavuudessaan aivan toisen tason suoritus.

Mitä pitäisit laista, jolla säädettäisin naisille ainoaksi sallituksi työksi lasten synnytys ja kodin hoitaminen? Tällainen linjaus vastaa useamman miljardin ihmisen moraalikäsitystä naisten asemasta. Haluaisitko tästä naisille sitovan lain Suomessa? Eihän naisten opiskelu, työteko tai shoppailu ole perustarve. Nehän ovat lähinnä moraalitonta ja miehiä loukkaavaa tapakulttuuria. Kaippa olisi parasta laillistaa prostituutio, ainakin saataisiin lisää verotuloja ja voitaisiin paremmin puuttua työntekijöiden työehtoihin ja kohteluun.

Toki harmaata työtä alalla tehtäisiin laillistamisen jälkeenkin, mutta olisi vähän toisenlaiset mahdollisuudet puuttua asiaan.

Parhaana puolena harmaan työn kysyntä saadaan vähenemään. Ruotsissa tilanne on jo varsin synkkä, kun kaikki prostituutio joudutaan kierrättämään rikollisliigojen kautta.

In providing the supply, criminals have become expert in shaping the desires and needs of their potential clients. This is the case of the extortion market, for example, in which money is obtained in exchange for protection although in practice the menace against which the client is protected is the criminal organisation itself. It is also the case of alien smuggling, where it is the criminal groups themselves who sometimes deceive would-be migrants, offering them job opportunities and misleading them as to the dangers involved in the journey.

Furthermore, by relying on the human resources provided by alien smuggling, organised crime can also increase demand for foreign prostitutes by offering prostitution at cheaper prices and increase the demand for children prostitutes by advertising this kind of prostitution as safer. Kun järjestäytynyt yhteiskunta luovuttaa seksimarkkinat, päihtymisen jne. Lasten hyväksikäyttö on turvallisempaa ostajalle ja ihmiskauppaajalle.

Pedofiililla on se ongelma, että lapsen kanssa on vaikea seurustella. Vaikka useimmat pedofiilit toivovat pitkäaikaista parisuhdetta yhden lapsen kanssa, niin käytännössä se on haastavaa toteuttaa.

Siksi pedofiili joutuu turvautumaan satunnaisiin kertaluontoisiin seksisuhteisiin lasten kanssa. Koska kertaluonteisia seksisuhteita lasten kanssa on hankala toteuttaa, niin rikolliset ovat huomanneet tässä markkinaraon, ja välittävät lapsia kertaluonteisesti pedofilien käyttöön. Seksin ostossa on pedofilian kanssa yhteisiä ulkoisia piirteitä se, että kyse on usein kertaluonteisesta tapahtumasta, ja rahaa käytetään vaihdon välineenä.

Näistä ulkoisista piirteistä heikommalla loogisella päättelykyvyllä varustettu henkilö, esimerkiksi joku ylioppilas, voi vetää sen johtopäätöksen, että seksin osto ja pedofilia liittyvät jotenkin yhteen. Kuitenkin on selvää, että kyseessä on kaksi täysin eri asiaa. Pedofiili haluaisi aina pitkää suhdetta lapsiuhrin kanssa, mutta joutuu usein tyytymään vain kertahyväksikäyttöön. Lisäksi puolet pedofiilien uhreista on poikia.

Tästä poikien osuudesta uhreina esimerkiksi Johanna Korhonen unohtaa aina mainita, kun hän yrittää luoda kuvaa seksin ostajista pedofiileinä. Ehkä pikemminkin jossain laittoman ja dekriminalisoidun välimaastossa. Esimerkiksi työvoiman vapaan liikkuvuuden ja järjestäytymisen oikeuksia on katsottu aiheelliseksi rajoittaa.

Pitää muistaa, että homoille ja lesboille sana Stonewall on pyhä sana, sillä aikanaan Stonewall nimisen homobaarin ratsiasta syntyneet mellakat olivat alku homojen vapautusliikkeelle. Stonewall oli kuitenkin mafian omistama ravintola. Eli homoseksuaalien yhtenä suurimpina symbolina on järjestäytyneen rikollisuuden omistama ravintola. Jani, asioiden "henkilöittäminen" on alatyylistä populismia, näin sitä kommentoi FB-sivullani ylilääkäri Antti Liikkanen.

Itsehän aloitit puhumaan henkilökohtaisuuksista, eli totesit puolustavasi Laasasta nimetty yksittäinen henkilö , jos häntä sinun mielestäsi kohdeltaisiin väärin.

Minä totesin, että tuolla lupauksella ei ole käytännön merkitystä. Kommentoin Laasasen siksi, että tulin laittamaan tekstini tänne. Laasanenhan on täällä jatkuvasti korkealla, kai sitä voi omia tekstejään tuoda tänne, niin muut voivat lukea toisenlaistakin näkökulmaa? Mutten lähde nyt väittelemään tästä kanssasi Jani, voimme todeta, taas kerran: Nyt en enää ymmärrä, mitä tarkoitat. Sinä kirjoitit puolustavasi Laasasta, jos häntä kohdellaan sinun mielestäsi väärin ja vieläpä puhuttelit häntä etunimellä.

Se, jos mikä, on asioiden henkilökohtaistamista. Seuraava kommenttisi vaikutti kuitenkin siltä, että pidät asioiden henkilökohtaistamista huonona asiana. Ja nyt tässä kommentissasi jopa vaikutat puolustelevan oikeuttasi kommentoida. Eihän kukaan ole kieltänyt sinua tuomasta omaa näkökulmaasi esiin täällä kin.

Sinulla on täysi oikeus olla sitä mieltä, että seksin ostaminen tulee kieltää. Minulla taas on täysi oikeus olla sitä mieltä, että se olisi äärimmäisen julmaa. Miehet ovat useammin parisuhdeväkivallan uhreja.

Näin ainakin kansainvälisten metatutkimusten mukaan. Ei sen puoleen, että totuus teikäläisiä kiinnostaisi. Ihmiskaupassa taas sukupuoli ei ole määräävä tekijä.

Tarkoitus on nimittäin hankkia työvoimaa kaikenlaisiin hommiin. Jos tarvitaan voimaa, ostetaan miehiä, jos tottelevaisuutta tms. Tai miehiä, kuten taannoisen kiinalaisravintolan tapauksessa. Prostituutioon liittyvä ihmiskauppa on harvinaista. Kun vapaaehtoisia riittää enemmän kuin tarpeeksi, on hölmöä monimutkaistaa hommaa ja lisätä kustannuksia jollain ostokuvioilla.

Muuten ole sitä mieltä, että demokratiassa saa olla prostituutiosta mitä mieltä tahansa. Äänestäjät sitten rankaisevat tai palkitsevat. Minä ainakin enempi paheksun kun ihannoin. Ihan henkilökohtaistenkin kokemusten perusteella. Juoksin pakoon siitä klubista ennen kuin mitään tapahtui. Kaveri jäi ja siltä vietiin lompakko. Toisaalta en haluaisi viedä köyhien maiden sorretuilta naisilta mahdollisuutta hankkia ihmisarvoinen elämä "lännen" miesten kustannuksella.

Itse pidän ikävänä, että feminismi on saastuttanut Vihreät, entisen puolueeni. Mutta niinhän feminismi tekee. Ministeriys taas on asia sinänsä. Poliiseja ivaava feministi pitää potkia ulos hallituksesta, Mari! Seksin osto on euroopassa kielletty lailla vain norjassa, ruotsissa, venäjällä, itä-euroopassa ja balkaneilla. Elämme kulttuurissa jossa jatkuvasti tuputetaan joka tuutista seksualisuutta ylistäviä mielikuvia ja rakastelun ihanuutta.

Valitettavasti kaikki eivät kuitenkaan ole ulkonäöllisesti, älyllisesti tai edes terveydellisesti Hollywood tähtösten tasoisia ihanneihmisiä, mutta heillä on kuitenkin ihan varmasti sama toive kokea ihanaa kanssakäymistä toisten ihmisten kanssa.

Jos maksullinen seksi kielletään, niin silloin kai ei saa enää suomessa tehdä pornojulkaisuja. Siellähän ihmiset rahasta rakastelevat. Hehe, hyvä pointti sinänsä, mutta tuossa on se vika, että tuo pätee vain hyvin pieneen tarkkaan valikoituun miesten osajoukkoon. Tarkemmin sanottuna niihin miehiin, jotka sinä kelpuutat sänkykumppaniksesi.

Tässä blogissa käsitellään asioita hieman yleisemmällä tasolla. The penalty for purchasing sex tightened on 1 July this year. Anyone who buys sexual services will now be sentenced to imprisonment for one year. It suggests the Government of a Bill that hammer today, experience SvD. Today, those who buy sex to a fine or imprisonment not exceeding six months. Over 85 percent of all prosecutions have led to the sentence of 50 daily fines.

Suomen ongelmana onkin se, että elämme yhden maailman eriskummallisimman maan naapurissa, mitä tulee lainsäädäntöön ja yhteiskunnan tiukkapipoisuuteen, sekä nykyään etenkin feminismivaltaan. Ja toisaalta Suomessa on käytäntönä kopioida lainsäädäntöä tuosta maasta huomaamatta, ettei se mitenkään edusta maailman eikä edes Euroopan valtavirtaa, vaan on yleensä ylhäisessä yksinäisyydesään.

Minulle näin maallikkona oikeusministerin virka kuulostaisi siltä, että siihen voitaisiin vaatia jonkinlaista lainopillista pätevyyttä. Ruotsin Beatrice Ask on jättänyt ekonomin opintonsa kesken eikä tiettävästi ole opiskellut tämän jälkeen mitään tutkintoon johtavaa.

Rouva Askin taannoinen ehdotus oli, että seksin ostosta kiinni jääneille lähetettäisiin kirje kotiin räikeän värisessä kuoressa. Tämä olisi ollut hänen mukaansa "vähän sama kuin että saisi hävetä torilla". No mitä tutkintopuutetta ei tässä hullussa maailmassa voisi korvata olemalla nainen, feministi ja täynnä pahaa tahtoa? Uuden-Seelannin lainsäädännöstä saadut kokemukset 2. Kansainväliset ihmisoikeussopimukset ja -suositukset, EU-maiden muidein kuin Ruotsi ja Norja laisäädäntö, Euroopan Neuvoston päätöslauselma 3.

Ruotsin seksiostolaki ei toimi 5. Mielipidemittaukset osoittavat ettei kansalaiset halua seksinoston kieltolakeja 6.

Seksipalvelujen ostaja ei ole linkki pitkässä rikollisuuden ketjussa - seksipalveluiden kysyntä ei ole ihmiskaupan syy sen enempää kuin ravintolapalveluiden kysyntä on ihmiskaupan syy 7. Uusi Seelanti dekriminalisoi seksipalvelujen kaupan vuonna Kaikki vanhat seksialaan ja seksityöhön liittyvät kieltolait kumottiin ja ne korvattiin uudella lakireformilla PRA: Lain lähtökohta on seksityöntekijöiden ihmisoikeuksien kunnioittaminen ja tunnustaminen - lain mukaan seksipalvelujen kauppa kuuluu ihmisoikeuksiin, useisiin perusoikeuksiin ja -vapauksiin kuten esim.

Lain tarkoituksena on turvata seksityöläisten ihmisoikeudet, suojata seksityöläisiä hyväksikäytöltä, estää alle vuotiaita työskentelemästä seksialalla, edistää seksityöntekijöiden hyvinvointia, turvallisuutta ja terveyttä sekä edistää ihmisten yleistä terveyttä. Laki mahdollistaa seksityön tekemisen kadulla, kotona tai bordelleissa, yksin tai yhdessä muiden kanssa.

Seksityötä koskee samat lait kuin muitakin töitä. Bordellien perustaminen on laillista, kunnat voivat kuitenkin säädellä paikallisesti, mille alueille niitä voi perustaa. Moniin objektiivisiin tutkimuksiin perustuva lain uudelleen arviointi osoittaa monet yleiset käsitykset seksialasta virheellisiksi ja antiprostituutiofeministien tavanomaiset valheet ja ideologiset hypoteesit seksipalvelujen kaupasta vääriksi.

Uuden Zeelannin Apulaisoikeusministeri Lianne Dalzielin mukaan uudelleen arvionti murskaa tavanomaiset myytit seksialasta kuten esim. Laki toimii ja on saavuttanut monet sille asetetut tavoitteet.

Seksityöntekijöiden asema on vahvistunut, lailla on ollut positiivisia vaikutuksia seksityöntekijöiden oikeuksien ja terveyden turvaamisessa. Lain säätämisen jälkeen suurimmalla osalla seksityöntekijöistä on helpompi turvautua poliisin apuun, jos he polisiin apua tarvitsevat. Useimmilla kunnilla ei ole ollut mitään ongelmia seksialan kanssa eikä ihmiset ole tehneet valituksia seksialasta.

Seksityöntekijöiden määrä ei ole lisääntynyt lain säätämisen jälkeen. Alle vuotiaiden määrä ei ole lisääntynyt lain säätämisen jälkeen: Kansainväliset ihmisoikeussopimukset ja -suositukset, EU-maiden muiden kuin Ruotsi ja Norja lainsäädäntö, Euroopan Neuvoston päätöslauselma Suomen lainsäädäntö pitää olla linjassa kansainvälisten ihmisoikeussopimusten ja -suositusten kanssa.

Seksuaalinen itsemääräämisoikeus on YK: Seksinoston yleistä kriminalioimista vaativat vetoavat esim. Palermon sopimuksen lisäpöytäkirjaan, mutta samalla jättävät myös mainitsematta, että Palermon sopimuksen lisäpöytäkirja ei velvoita allekirjoittajamaita seksinoston kriminalisointiin, vaan velvoittaa kriminalisoimaan vain ihmiskaupan. Mistään muustakaan kansainvälisestä sopimuksesta, velvoitteesta tai sitoumuksesta ei aiheudu nimenomaista velvollisuutta seksuaalipalvelujen ostamisen yleiseen rangaistavaksi säätämiseen.

Sellaista kriminalisointia, joka kattaa kaikki ostotapahtumat, ei myöskään mainita seksityötä sivuavissa kansainvälisissä suosituksissa. Näin siksi, että myös seksityöntekijät saataisiin työntekijöitä koskevien ihmisoikeuksien piiriin. Kansainvälisessä TSS-sopimuksessa, joka koskee taloudellisia, sosiaalisia ja sivistyksellisiä oikeuksia, tunnustetaan yksilön oikeus hankkia vapaasti toimeentulonsa valitsemallaan työllä.

Perusidea on nimenomaan se, että oikeustoimikelpoisilla kansalaisilla on oikeus tehdä keskenään mitä he haluavat, kunhan he eivät vahingoita muita ihmisiä. Näin saadaan rikosten tutkinta keskittymään oikeisiin asioihin eikä poisien rajalisia resursseja tuhlata turhaan kansalaisten makuukammarivalvontaan. Esimerkiksi Hollannissa ja Saksassa on jo bordellit legalisoitu.

Tällöin seksityöntekijöiden asema huononee, suurin osa heistä ei voi työskennellä itsenäisesti, vaan joutuu riippuvaiseksi parittajista.

Kriminalisointi voi johtaa myös siihen, että seksityötekijät suostuvat helpommin suojaamattomaan seksiin, mikä lisää sukupuolitautien leviämistä. Tästä syystä monet kansainväliset järjestöt esim. Maailman Terveysjärjestö, ovat valinneet moralisoinnin sijaan käytännöllisen suhtautumisen prostituutioon. Koskien aikuisten vapaaehtoista seksipalvelujen kauppaa päätöslauselmassa suositellaan, että jäsenvaltioiden pitäisi välttää sellaisia kaksoisstandardeja esim.

Päätöslauselmassa suositellaan myös, että seksityöntekijöitä pitää kuulla kaikissa kysymyksissä, jotka koskevat heitä ja että seksityöntekijöiden oikeutta tulla kuulluksi heitä koskevissa kysymyksissä pitää kunnioittaa.

Ruotsin ja Norjan täyskielto ja varsinkin seksityöntekijöiden oman äänen täydellinen ignoreenaminen, mikä on silmiinpistävä piirre Ruotsin prostituutiopolitiikassa, on ristiriidassa tämän päätöslauselman kanssa.

Koska Suomi on EU: Euroopan yhteisöjen tuomioistuin on tunnustanut itsenäisesti harjoitetun seksipalvelujen myynnin EU: EY-tuomioistuimen päätöksillä on ensisijainen oikeudellinen merkitys verrattuna sopimusteksteihin ja johdettuun EU-oikeuteen direktiivit, asetukset jne Maailmalla liikkuu valtava määrä esimrkiksi Gunilla Ekgbergin, Kajsa Walhbergin, Maria Carlshamren levittämää disinformaatiota ja misinformaatiota Ruotsin seksinostolain toimivuudesta.

Mediassa jaksetaan toistaa kritiikittä näiden Ruotsin seksinostolain lobbarien hyvin hämäriä demagogisia väitteitä siitä, miten hyvin Ruotsin seksin oston kieltolaki muka toimii. Vähänkin asiosta perillä olevat kuitenkin tietävät, että kyseessä on malliesimerkki laista, jossa kaikki mahdollinen mikä yli päätään voi mennä pieleen, on mennyt pieleen.

Käytännössä laki toimii tarkoitustaan vastaan ja on ristiriidassa monien ihmisoikeussopimusten suositusten kanssa - ongelma on pikemminkin seksinostolaki, joka kattaa kaikki ostotilanteet, ei seksipalvelujen osto. Ongelma on lainsäädännössä, joka estää seksityöntekijöitä ja heidän asiakkaitaan nauttimasta samaa yhteiskunnan suojaa, joka kuuluu kaikille työntekijöille ja ihmisille. Kaikki tämä käy ilmi Norjan hallituksen tekemästä tutkimuksesta Ruotsin seksinostolaista http: Vaikka lain säätäneet poliitikot puhuvatkin naisten aseman parantamisesta ja ihmiskaupan lopettamisesta, seksinostolaki on heikentänyt jo ennestään kaikkein huonoimassa asemassa olevien seksinmyyjien asemaa entisestään.

Seksityöntekijät kokevat olonsa turvattomammaksi kuin ennen lakia. Seksityöntekijöiden työolosuhteet ovat huonontuneet Seksityöntekijöistä ja heidän asiakkaistaan on tullut yhteiskunnan paarialuokkaa, joita saa vapaasti potkia päähän. Näin Ihmisoikeusvaltiona itseään pitävässä Ruotsissa. Ruotsin Sosiaalihallituksen raportista Kännedom om prostitution http: Tarkkoja lukuja seksipalvelujen kokonaismäärästä ei voi kukaan tietää, mutta se tiedetään että katuprostituution määrä on seksinostolain alkuvuosien vähenemisen jälkeen viime vuosina kääntynyt kasvuun, mikä todetaan myös esim.

Raportissa katsotaan myös parittajien ja trafficking uhrien määrän kasvaneen seksinostolain voimaan tulon jälkeen, mikä todetaan myös esim. Seksinostolain piti Ruotsissa olla uusi katekismus, jonka mukaan kasvatetaan uusi uljas moraalisesti tiedostava sukupolvi, joka ei seksiä myy eikä osta, mutta seksinostolaki ei ole onnistunut luomaan uutta moraalia ja tämän lain ns.

Ruotsi on pitkään ollut yhden umpion totuus koskien seksinostoa. Seksinostolain vastustajat on yritetty järjestelmällisesti hiljentää radikaalifeminismille tyypillisillä tavoilla. Seksinostolain vastustus on kuitenkin lisääntynyt koko ajan pikkuhiljaa kansalaisten lisäksi myös politikkojen keskuudessa. Yhä useammat politiikot uskaltavat nyt puolustaa avoimempaa, vapaampaa ja sallivampaa yhteiskuntaa ja sanoa suoraan mitä he ajattelevat seksinostolaista ja että seksinostolakiin pitaisi saada nyt muutos.

Kokoomuksen Tukholman piiri http: Asiasta aloitteen tehnyt tukholmalaispolitikko Per Hagwall sanoo, että laki oli juridisesti valuvikainen jo syntyessään. Monien puolueiden nuorisojärjestöissä on vaadittu seksinostolain kumoamista, sen sijaan että sitä väkisin yritetään markkinoida muihin maihin. Keskustanuoret CUF vaati keväällä seksinostolain poistamista.

Hanna Wagenius Keskustanuorista http: Itsemääräämisoikeus on perustavanlaatuinen oikeus ja vapaaehtoisessa yhteisymmärryksessä tapahtuvassa maksullisessa seksissä on kyse juuri tästä. Filip Wästberg och Per Pettersson ovat sitä mieltä, että nykyinen seksinostolaki ylläpitää sortoa, ei seksinosto. Ruotsin Keskustapuolueen kansanedustaja Fredrick Federley on tehnyt Ruotsin eduskunnalle aloitteen seksinostolain ja parituslain kumoamiseksi http: Fredrick Federleyn mukaan seksinostolaki perustuu tekopyhien hyvintoimeentulevien keskiluokkaisten naisten moraalikäsitykseen - koska nämä naiset itse kokevat että eivät voisi ostaa tai myydä seksiä niin tämän logiikan mukaan kaikki maksullinen seksi on likaista, rumaa ja väärin.

Svenska Dagbladet otti keväällä kriittisen kannan seksinostolakiin pääkirjoitussivulla ja antoi tilaa Maria Abrahamssonin kirjoitukselle, jossa arviodaan Susanne Dodilletin väitöskirjaa Är sex arbete http: Svenska Dagbladet jatkoi seksinostolain kritisoimistaan pääkirjoituksessaan Lehden mukaan lakiin ihastuneilla ja lakia muihin maihin ympäri maailmaa myyvillä feministivasemmistolaisilla ei ole mitään syytä olla ylpeitä tästä laista eikä mitään syytä olla tyytyväisiä tähän lakiin.

Ruotsissa on parin viime vuoden aikana tehty lukuisia kyselyitä useissa eri mediossa. Ohjelmaan liittyy äänestys, jossa kysytään onko seksin myyminen ok. Vastaavanlaisia mielipidetutkimuksia kuin Ruotsissa on tehty myös Suomessa ja tulos on suunnilleen aina sama: Seksipalvelujen ostaja ei ole linkki pitkässä rikollisuuden ketjussa - seksipalveluiden kysyntä ei ole ihmiskaupan syy sen enempää kuin ravintolapalveluiden kysyntä on ihmiskaupan syy.

Tämä kumoaa väitteet sekä kansainvälisesti että kansallisesti, että ihmiskauppa liittyy erityisesti naisten seksuaaliseen ihmiskauppaan ja seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja että uhrit ovat pelkästään naisia.

On vastuutonta, virheellistä ja harhaanjohtavaa profiloida ihmiskaupan kohteet pelkästään seksiä myyviksi naisiksi, koska ihmiskaupan uhreja voivat olla hyvinkin erilaisissa tilanteissa olevat ihmiset - miehet, naiset, lapset, nuoret ja vanhat.

Kliverin mielestä mediassa halutaan virheellisesti nähdä kaikki ulkomaalaiset seksityöntekijät ihmiskaupan uhreina. Kaikkein suurimmassa Britaniassa koskaan tehdyssä tutkimuksessa ihmiskaupasta seksuaalisiin tarkoituksiin http: Tutkimus kesti puoli vuotta ja siihen osallistui mm.

Monet nykyiset ja aiemmat ministerit ovat väittäneet, että Britaniaan tuodaan tuhansia naisia seksiorjiksi. Suurin osa näistä väitteistä on osoittautunut tuulesta temmattuiksi ja on perustunut lähteiden tietoiseen vääristelyyn tai mihinkään lähteisiin perustumattomiin tekaistuihin valheisiin. Poliitikot ja media ovat liioitelleet ja vääristelleet seksuaalisiin tarkoituksiin tapahtuvan ihmiskaupan määrää ja luonnetta.

Tämä onkin malliesimerkki disinformaation ja misinformaation levittämisestä. Erityisesti ne tahot, joiden agendalla on kaiken maksullisen seksin kieltäminen levittävät harhaanjohtavaa tietoa julkisuuteen ja sotkevat ja venyttävät tahallaan käsitteitä ja kertovat näitä satuja ja tarinoita ikään kuin objektiivisena tietona; mielikuvaa seksiorjuudesta käytetään virheellisesti koko seksikaupan ja koko ihmiskaupan synonyymina.

Britanian Human Trafficking Centren http: Grahame Maxwellin mukaan Britaniassa on enemmän työperäistä ihmiskauppaa kuin ihmiskauppaa seksuaalisiin tarkoituksiin. Misinformaatio johtaa vääristyneeseen lainsäädäntöön ja poliisin voimavarojen väärään kohdentamiseen. Suomessakin käytävässä ihmiskauppakeskustelussa vilahtelevat usein sanat - ihmiskauppa, laiton maahantulo, laittoman maahantulon järjestäminen, prostituutio, paritus ja ihmissalakuljetus - suloisessa sekamelskassa.

Ihmiskauppa seksuaalisiin tarkoituksiin on Suomessa varsin harvinainen ilmiö ja sitä liiotellaan poliittisista syistä. Suomessa vähistäkin ihmiskaupan uhriepäilyistä huomattava osa on ollut muussa pakkotyössä ja pakkotyönkaltaisessa kuin seksityössä, hyväksikäytetyksi joutuneita miehiä, tunnetuimpana tapauksena lienee kiinalaisten kivityömiesten tapaus http: Myös tämän viikon ajankohtainen kakkonen -ohjelmassa oli juttu miehistä, joiden tilanne täytti ihmiskaupan tunnusmerkit.

Suomessa naisjärjestöjen ja TANE: Voisikin sanoa, että Suomen profiili on ollut aivan viime aikoihin saakka sekä kansainvälisesti että kansallisesti vertailtuna tavallaan väärä. Koko kategorisen kriminalisoinnin logiikka ja kategorinen imaginäärinen uhri-ajattelu on muutenkin epäjohdonmukainen.

Ajatus seksipalvelvelujen asiakkuuden kriminalisoimisesta jonkinlaisena ihmiskaupan torjuntakeinona on kummallinen ja johtaisi johdonmukaisesti sovellettuna täysin kestämätömiin käytäntöihin ja takaperoisiin tilanteisiin. Jos seksinoston kategorisen kiellon katsotaan olevan tehokas keino seksuaalisiin tarkoituksiin tapahtuvan ihmiskaupan torjumisessa, silloin samalla logiiikallahan pitäisi tätä samaa ajattelumallia käyttää laajemminkin ja kategorisesti kieltää kaikki muutkin IOM: Vain muutama seksuaalinen ihmiskauppa -juttu on saanut oikeudessa langettavan tuomion.

Antiprostituutiofeministien usein käyttämä arvio, että Suomessa olisi vuosittain naista seksuaalisen ihmiskaupan uhrina ei voi pitää paikkaansa esim. Kajsa Wahlberg on levittänyt näitä tuulesta temmattuja lukuja ympäri maailmaa yrittäessään myydä Ruotsin seksinostolakia muualle maailmaan.

Ruotsin kansallinen trafficking raportoija Ruotsin rikospoliisin rikostarkastaja Kajsa Wahlberg esitti The Guardianin haastattelussa 5. Tämä sama Kajsa Walberg oli myös Suomen eduskunnan lakivaliokunnan kuultavana ns. Jo pelkästään Anna Kontulan raportti Prostituutio Suomessa kumoaa tämän väitteen. Työhallinnon julkaisussa Ihmiskaupan uhrien auttaminen arvioidaan Suomeen suuntautuvan tai Suomen kautta kulkevan ihmiskaupan määräksi muutamia kymmeniä tai joitakin satoja tapauksia.

Suomen poliisin julkistaman selvityksen mukaan http: Parituksen alaiseksi joutuneet ovat pääsääntöisesti ulkomailta Suomeen tulleita naisia, sen sijaan kotimaiset seksityöläiset ovat alalla vapaaehtoisesti ja omasta tahdostaan.

Varsin tavallinen seksityöläinen onkin nuori suomalaisnainen, joka tarjoaa maksullista seksiä muun työn tai opiskelun ohella. Näiden tietojen pohjalta voisi varovaisesti arvioda, että seksuaalisen ihmiskaupan uhreja Suomessa on muutamia yksittäistapauksia noin viidessä vuodessa. Suurin osa seksistä maksun ottavista ihmisistä ei ole ihmiskauppiaasta eikä parittajasta nähnyt vilahdustakaan. Ihmiskauppa käsitteenä on erotettava myös siihen usein liittetystä käsitteestä eli parituksesta.

Lisäksi käytännössä lähes kaikki ulkomailta Suomeen tulleet seksinmyyjät tulevat tänne vapaaehtoisesti, vaikka heillä olisikin parittaja. Seksuaalipalvelujen ostamisen yleinen kriminalisointi rajoittaisi olennaisella tavalla seksuaalipalvelun ostajan ja myyjän seksuaalista itsemääräämisoikeutta.

Yksilön itsemääräämisoikeus kiinnittyy useisiin perusoikeuksiin, erityisesti perustuslain 7 §: Perustuslailla suojatun yksityiselämän piiriin kuuluu muun muassa yksilön oikeus vapaasti solmia ja ylläpitää suhteita muihin ihmisiin sekä oikeus määrätä itsestään ja ruumiistaan samoin kuin vapaus päättää sukupuolisesta käyttäytymisestään.

Seksuaalipalvelujen tarjoajan näkökulmasta seksinoston yleinen kriminalisointi on merkityksellistä myös perustuslain 18 §: Radikaalifeminismin teoreettisiin hypoteeseihin ja rakennelmiin juuttunut tulkintakehys ja näkemys, jonka mukaan seksinosto on seurausta pelkästään yhteiskunnassa vallitsevasta miesten ja naisten epätasaarvosta sekä patriarkaalisesta vallankäytöstä ja perinteestä on hyvin riitämätön, rajoittunut, yksipuolinen, epävalidi, ongelmallinen ja se aliarvoi ja sivuuttaa pahasti monien keskeisten tekijöiden merkityksen eikä riitä perusteeksi lainsäädännölle.

Ideologisella uuskielellä ja sanapelillä kansalaismielipidettä pyritään johtamaan tarkoituksellisesti haluttuun suuntaan ja tällä tavoin pyritään vaikuttamaan poliittisen päätöksentekoon.

Seksin ostokieltolakia säädettäessä monet tasa-arvo- ja naisjärjestöt esiintyivät asiantuntijoina ja lobbasivat voimakkaasti lain puolesta, vaikka heidän asiantuntemuksensa oli vähintäänkin yksipuolista. Esimerkiksi Naisjärjestöjen keskusliitto suhtautuu avoimen vihamielisesti sellaiseen tieteelliseen tutkimustyöhön, joka ei tue sen ajamia näkemyksiä.

Mielenkiintoista on myös se, että joidenkin suomalaisten naisjärjestöjen seksin ostokieltolakia säädettäessä lakivaliokunnalle antamissa lausunnoissa toistuu samat kielikuvat kuin Ruotsissa vuosia aiemmin annetut.

Jopa tietyt ultraradikaaliteoreetikko Jeffreysin sanakäänteet löytyvät lausunnoista. On onnetonta, jos tällaiset Solanaksen, Jeffreysin ja Dworkinin ultraradikaalit näkemykset parrasvalojen varjoissa päätyvät osaksi kansallista lainsäädäntöämme. Maksulliseen seksiiin liittyvässä lainsäädännössä pitää huomioida myös seuraavat asiat: Nykyinen tasa-arvolainsäädäntö kohtelee sukupuolia tasapuolisesti vain niiden ominaisuuksien suhteen, jotka liitetään naiseen ja pitää miesten erityistarpeita http: Yhtäläisiin mahdollisuuksiin perustuvan tasa-arvopolitiikan pitäisi ottaa huomioon myös sukupuolten seksuaalisesta erilaisuudesta johtuvat miesten erityistarpeet ja kompensoida ja tasapainottaa niitä positiivisilla erityistoimilla aivan samalla tavalla kuin esim.

Lisäämällä seksuaalista itsemääräämisoikeutta ja tasoittamalla ja tasapainottamalla sukupuolten biologisista eroista johtuvaa eriarvoisuutta, maksullisten seksipalvelujen voidaan katsoa edistävän tasa-arvoa.

Tasa-arvopoliittisesti on tärkeänä, että kaikilla on aito mahdollisuus tehdä elämässään sukupuolen rajoittamatta itseään koskevia valintoja. Maksulliset seksipalvelut voidaan siis nähdä yhtenä eriarvoisuutta vähentävänä käytäntönä ja hyvinvointipalveluna, jotka nimenommaan tasoittaa ja miehen ja naisen biologista erosta johtuvaa eriarvoisuutta.

Seksipalveluilla, kun niille luodaan mahdollisimman hyvät ja lailliset toimintamahdollisuudet, on länsimaisessa oikeus-,sivistys-ja hyvinvointivaltiossa tärkeä sosiaalinen tehtävä tasarvon kannalta. Lisäämällä naisten seksuaalista itsemääräämisoikeutta ja emansipaatiota ja seksuaalista vapautumista, maksulliset seksipalvelut ja seksityö lisäävät myös tässäkin mielessä tasa-arvoa.

Seksiä ei pitäisi naamioida pelkästään parisuhdenormatiiviseksi kynttiläillalliseksi timanttikorvakoruineen, vaan lainsäädännöllä pitäisi luoda hyvä kasvualusta erilaiselle seksuaalisuudelle ja erilaisille tavoille harrastaa ja totettaa seksuaalisuutta. Pidättyväisyyden ja kieltopolitiikan sijasta lainsäädännöllä pitäisi luoda sellaisia käytäntöjä ja mahdollisuuksia, joilla helpotetaan aikuisten ihmisten välistä seksuaalista kanssakäymistä ja lisätään ja edistetään seksuuaalista hyvinvointia.

Kaikki tämä edellä esittämäni pitäisi saada vauhtia seksialan lainsäädännön uudistuksiin Suomessa. Suomalainen maksulliseen seksiin liittyvä lainsäädäntö tulisikin päivittää ja harkita kokonaan puhtaalta pöydältä uudestaan, jo pelkästään kansalaisten oikeusturvan kannalta.

Mallia ei aina tarvitse ottaa Ruotsista eikä Ruotsin virheitä tarvitse aina toistaa kun tarjolla on muitakin vaihtoehtoja. Lainsäädännössä aikuisten vapaaehtoista seksipalvelujen kauppaa ei missään tapauksessa saa sekoittaa ihmiskauppaan, seksuaaliseen ihmiskauppaan, lapsiprostituutioon tai muihin väkivallan ja hyväksikäytön muotoihin, koska seksipalvelujen kaupassa sekä naiset että miehet myyvät vapaaehtoisesti seksipalveluita, mutta heidän "itse", vartalonsa, henkensä ja sielunsa pysyvät heidän omaisuutenaan eivätkä siirry asiakkaalle.

Lainsäädännössä on selvästi määriteltävä nämä käsitteet - aikuisten vapaaehtoinen seksipalvelujen kauppa, ihmiskauppa, seksuaalinen ihmiskauppa ja hyväksikäyttö - ja pidettävä ne erillään toisistaan ja käsiteltävä erillään toisistaan. Hyvä alku uuteen suuntaan olisi nykyisen parituslainsäädännön järkevöittäminen siten että se sallisi itsenäisten yrittäjien markkinoida palvelujaan ja työskennellä yhdessä, esimerkiksi osuuskuntabordellien muodossa paritukseen liittyvän pakottamisen ja ihmiskaupan rangaistuksia voitaisiin koventaa.

Loistava kommentti, mutta älä hyvä mies kopioi koko tekstiä toisen blogin kommenttiosioon. Linkki ja reilusti tiivistetty esim.

Kommentti ja argumentointi oli niin loistavaa, että hyvin tuli luettua, vaikka totta, aika pitkä olikin kommenttiosioon tekstiksi. Kannattaa jokaisen kuitenkin lukea. Erikoinen toistuva kaava näillä feministien lobbaamilla asiantuntijoilla, joita Suomeen kutsutaan kuultaviksi. Näistähän on ennenkin ollut juttua keskustelussa.

Kaikenlaiset valehtelevat höyrypäät kelpaavat asiantuntijoiksi, koska tieteellä ei feminismin tai naistutkimuksen tutkimuksen kanssa ole mitään tekemistä. Jani, en nyt lähde tähän väittelyyn, mutta näköjään nyky-ajan Suomessa pitää olla nk. Mut ei se mitään, mä pärjään kyllä, sen verran on tässä elämässä tullut monessa liemessä keitettyä, etten vähästä hätkähdä, nuorempana naisena tilanne oli toinen.

Kyllä minäkin lupaan puolustaa sinua, jos sinua kohdellaan minun mielestäni epäoikeudenmukaisesti. En kuitenkaan laske epäoikeudenmukaiseksi kohteluksi vielä sitä, että osoittaa ristiriitoja toisen kommenteissa tai pitää ihmisten perustarpeiden tyydyttämisen kieltämistä julmana.

Siis johtopäätöksesi on se että , saa nainen puhua läpiä päähänsä mutu -tuntumalla, koska kunnon ritari puolustaa aina naista. Nyky-yhteiskunnassa naisten puolustaminen on vähän kuin menisi puolustamaan ammattilais-vapaaottelijaa nakkikiskan rähinässä.

Siinä pääsee helpolla ja on varmasti voittajan puolella. Jos olen erimieltä sinun, tai kenen tahansa, kanssa niin parasta mitä voin tehdä mielipidettäsi kunnioittaakseen, on argumentoida sitä vastaan. Sitten jos hyvin käy, selviää moni virhe ja väärinkäsitys, ainakin tulee jotakin ajattelemisen aihetta. Eivätkö naiset osaa sinun mielestäsi itse puolustaa omalla älyllänsä argumenttejaan ja mielipiteitään? Pitäisikö miesten puolustaa naisten mielipiteitä?

Pitäisikö toisten naisten myös puolustaa toisten naisten mielipiteitä, vaikka eivät ole samaa mieltä? Tai, jos mamumies ei kiinnosta, niin ne kotoperäiset, aggressiiviset überalfat kelpaavat myös, esim.

Mutta tietty, vaikka suomalainen perusmies noin tekisi, se ei tarkoita, että suomalaisnainen olisi millään tavalla velvoitettu vähentämään suomalaismieheen kohdistamaansa vihaa. Voin olla herrasmies ja puolustaa naisia, mutta teen itse sen päätöksen ketä sen on ansainnut ja ketä puolustan.

Pelkkä naiseus ei tähän riitä. Eräs miestuttavani vaihtaa naisystäviä useammin kuin sukkiaan. Kiitokseksi panosta hän heittää yleensä symbooliset 3 euroa naisen vatsalle lähtisessään hänen sängystään. Ihan vittuillakseen hän on tehnyt sen myös eräälle tunnetulle Helsingin Vihreissä vaikuttavalle naispolitiikolle, joka hänen sanojensa mukaan kiehui ja sanoi ilmoittavansa hänet poliisille raiskauksesta, johon ystäväni sanoi mahdollisessa oikeudenkäynnissä ilmoittavansa naisen sanoneen hänelle: Ystäväni avasi ulko-oven ja häipyi eikä ole kuullut naisesta sen koomin.

Toisaalta nainen ei tiedä hänen oikeaa nimeään eikä hänellä ole myöskään tämän puhelinnumeroa. Korvaukset prostituoiduille ovat yleensä melko suuria. Ne heijastavat pillun arvoa, joten feministit pyrkivät sauhuamisellaan pitämään alan jatkossakin pienen kalliin piirin operoitavana. Jos alalle tulisi paljon uusia yrittäjiä voisi olettaa kysynnän ja tarjonnan lakien tipauttavan euron muuttuvan nopeasti tai euroon tunnilta.

Huorien hinnanlasku toteutuessaan vaikuttaisi välittömästi kaikkien suomalaisten naisten omanarvontuntoon ja käyttäytymiseen. Tavalliset naiset ja huorat tekevät saumatonta yhteistyötä ja pyrkivät pitämään pillunhinnan mahdollisen korkeana, ja saatavuuden riittävän heikkona, jotta sen arvo on korkea seuraavanakin aamuna. Mainostan tässä Jussi Lähteen ja hänen organisaationsa tekemää asiallisen vaalikeskustelun sivua: Kyllä poliitikkojakin täytyy kohdella ihmisinä, eikä kaiken pahan alkuna ja juurena - mun mielestä, edustaa sitten mitä puoluetta tahansa.: Anteeksi nyt vaan, mutta politiikkojen pitäisi tehdä muutoksia ja parannuksia yhteiskuntaan, eikä polkea paikoillaan ts.

Mitä olen jutteluasi täällä seurannut niin lähinnä ritarillisuutta odotat miehiltä, että politiikasta tulisi sinulle elättäjä. En minä ainakaan halua tukea poliittista uraasi noilla eväillä. Suosittelisin sinulle näin ensin alkuun muutaman vuoden uraa prostituoituna. Ja sitten palaamaan politiikkaan. No, jos argumentaatiosi on tyyliä: Laasanen käänny mormoniksi, ratkaisee kaikki ongelmat ja aika usein aivopesu toimii.

Voit saada sen 14v vaimon ja niin monta kuin haluat, kun sinusta tulloo jumala, saat oman maailman jne. Islam rajoitta vaimot neljään valitettavasti, mormonijohtajilla oli useita kymmeniä panopuita. Kai se menee niin kuitenkin nykyään, että siell' taivaassa vasta sitten saa toteuttaa itseään kenenkään kysymättä ja rajoittamatta. Prostituution pitäisi olla ammatinharjoittamista ja verotettavaa tuloa. Lisäksi ulkomaalisilta prostituoiduilta vaadittaisiin lisäksi normaali työlupa.

Näin sekä prostituoitujen naisten olot sekä palvelun laatu paranisi ja mukaan ei sekottuisi enää muu laiton bisnes, kuten huumebisnes, ihmiskauppa, lasten prostituoitu tai laiton maahanmuutto.

Kyllähän se tulo on jo nyt verotettavaa, mutta nykyarvojen vallitessa kuka haluaisi juosta naisten perässä kysymässä "oletteko myyneet pillua? Hollannissa kai järjestelmää ollaan tiukentamassa, mutta en usko, että suomalaisessa arvoympäristössä ollaan valmiita tyttöjen kyttäämiseen. Lisäksi arvioverotus pakottaisi tytöt myymään itseään tietyn määrän, mikä voitaisiin tulkita naisten epäsuoraksi raiskaamiseksi. Osittainhan prostituoitujen verotus kuitenkin jo toimii.

Ostettaessa jotain isompaa verottaja yleensä selvittää mistä rahat ovat peräisin, ja kuulustelujakin voidaan tehdä. Jospa kaikille potentiaalisille prostituoiduille, ts. Arvioverossahan verotettava joutuu todistamaan verottajalle, että vero on väärin perustein määrätty. Parempi olisi niin, että kaikille nuorille naisille määrättäisiin yhteiskuntapalvelus sama kun miehille armeija ja palveluksessa naisten tulisi tarjota 1 esim. Osaan kyllä argumentoida, mutta päättäkää rakkaat ihmiset nyt mitä mieltä olette Miksi minä olen suurin vihollinen?

Vaikka olen yhdestä asiasta vain kanssanne eri mieltä, nimittäin prostituution oston kriminalisoimisesta.. Tuskinpa suurin vihollinen kenellekään olet. Tässä blogiss vain nimenomaan keskustellaan siitä yhdestä asiasta erilaisine mielipiteinemme. Minä ainakin kannatan naisen itsenäisyyttä henkeen ja vereen, mutten sitä itserakkautta ja puolisokeaa vallankäyttöä, joka helposti tulkitaan naisen omavaraisuudeksi ja itsetunnoksi. Kaikki naiset, joihin olen ollut suhteessa ovat olleet mukavia ja energisiä juuri sen vuoksi, että he ovat uskaltaneet olla omia itsejään.

Samaa ei voi sanoa useimmista naisista, jotka ovat kloonattuja feministisiä pelleyden papittaria. Seksinoston kiellolla halutaan vaan rajata tietyt miehet seksuaalisten ilojen ulkopuolelle. Tehdä sukupuolisesta läheisyydestä entistä hankalampaa.

Mitä enemmän ilman olevia miehiä on, sitä heikommin yhteiskunta pyörii, sillä seksi ON perustarve. Seksittömyys heikentää työtehoa, firmojen tuottavuutta, vanhustenhoitoa ja lisää julkisen sektorin paineita mm. Kun tähän on päästy tuskin prostupalvelujakaan kukaan enää niin kiivaasti vastustaa.

Seksin harrastamisessa on tapahtumassa suuri määrällinen muutos maailmassa. Aiemmin miesten seksielämä hiipui ikävälillä v ihan luonnollisista syistä, ei siksi ettei miehiä olisi kiinnostanut. Ne olivat aluksi törkeän kalliita, mutta nyt niiden hinta on laskenut jokapojan kukkarolle sopivaksi. Koska miesten seksuaalinen kiinnostus suuntautuu enimmäkseen alle vuotiaisiin naisiin, muutos lisää prostituution kysyntää valtavasti.

Se tulee kasvamaan ainakin kaksinkertaiseksi vuoden aikajänteellä. Ja sitä kehitystä sinä haluat olla painamassa maan alle ja luovuttamassa sen laeista piittaamattomien ammattirikollisten yksinoikeudella pyörittämäksi rahasammoksi? Miksi muuttaa sitä luonnollista seksuaalista hiipumista ikärajalla v tälläisillä lääkkeillä kuten viagra ja pitää sitä seksiä siinä iässä sitten muka perustarpeena kun se on keinotekoisesti haettua.

Ja herääpä kysymys että miksei naisille ole kehitetty jotain vastaavaa lääkettä seksuaaliseen kiihottumiseen en tiedä onko jo keksitty koska itse en tarvi niin kaikki naisetkin pitäisi vähintäänkin yhtä perustarpeellisena harrastaa jatkuvasti seksiä.

Ei feministejä käsittääkseni haukuta tai ainakaan minä en hauku heitä siitä, että he ovat vaatineet naisen itsenäisyyttä vaan siitä, että he räikeästi syrjivät miehiä. Ristiriidan tuosta saat vain, jos yhdistät useamman eri henkilön mielipiteitä. Itse en tunne tai tiedä ketään joka haukkuisi feministejä siitä siis nimenomaan siitä että he ovat vaatineet naisen itsenäisyyttä ja olisi sitä mieltä, että naisen pitäisi pärjätä nettikeskusteluissa täysin omillaan.

Minä olen liberaali, joka on sitä mieltä, että on jokaisen ihmisen ja vain hänen oma asiansa päättää, mitä omalla ruumiillaan tekee. Yritän selviytyä nyky-yhteiskunnassa niillä keinoilla mitä täällä vielä on puolustaen vapautta ja ihmisten itsemääräämisoikeutta niillä keinoilla, mitä täällä on vielä jäljellä. No en tiedä oletko ihan suurin vihollinen, mutta ajattelumaailmasi on minun mielestäni hyvin vaarallinen sen takia, että uskot itse vakaasti olevasi oikeassa halussasi puuttua muiden ihmisten itsemääräämisoikeuteen ja vieläpä yhdessä ihmiselämän kaikkein intiimeimmässä asiassa.

Minä uskon, että koko yhteiskunnan arvon ja kohtalon määräytyminen lähtee sen tavasta suhtautua yksittäisiin ihmisiin. Jos yhteiskunta katsoo valtiolla olevan oikeuden puuttua ihmisten itsemääräämisoikeuteen jopa siinä, mitä tulee heidän oikeuteensa määrätä omasta ruumiistaan, niin olemme menossa pelottavaan suuntaan.

Kuten sanonta kuuluu, tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla. Minusta on mukava, että laitat kommenttejasi vaikka olenkin kanssasi eri mieltä useammasta kuin yhdestä asiasta. Kyllä Laasanen on kasvamassa melkoiseksi mediavaikuttajaksi! Naisen seksuaalinen vallankäyttö ja se oli hyvä.

Miehet on homoja ja lisää lappaa Jani Toivolan ehdokkuus , Naiset on kukkahattuja Suomi -Afrikaksi liikettä ajavia kastraatio feministejä , on hamppusauhuttelijoiden ja ex-kommareiden jaos ja marginaaliin jää Soininvaaralainen ,Eko- propellihattujen porukka. Pukeutua kenties pikkumustaan sisäkön asuun ja antaa peruutustutkan kurnuttaa Alvit valtiolle, paikat siistinä ja kunniallinen työ!

Mitäs luulette suostuisiko mieheni moiseen? Prostituutio ei ilmeisesti ole sinun juttusi? Sitten on varmaan ihan hyvä, että se on vapaan valinnanvapautesi piirissä ilman että kukaan ulkopuolinen sanelee valintaasi puoleen tai toiseen?

Eivät ilotyöt ole stereotyyppisesti sinkkuja tai yksinhuoltajia, vaan moni on parisuhteessa ja tekee työtään joko miehensä tieten tai tietämättä. Ei se myöskään ole ammatti, johon ryhtyminen on ilmoitusasia: Jos ei osaa hommia niin että asiakas tuntee saavansa vastinetta rahoilleen, asiakas ei tule toista kertaa. Filip, käypäs kysymässä mieheltäni, nimi on Teppo Rajakari, löytyy täältä ja FB: Ja pikku pointti, hän ei halua olla muiden kanssa, koska rakastaa minua eikä halua pettää luottamustani eikä horjuttaa avioliittoamme ja minä riitän hänelle ihan hyvin, taidatte aliarvioida avioseksiä suuresti?

Lisäksi yhtä asiaa ihmettelen suuresti.. Jos pettää yhtä, pettää toistakin. Olisiko se kivaa, jos rakastamanne nainen makaisi muiden miesten kanssa? Ettekö olisi yhtään mustasukkaisia? Minun mieheni ainakin olisi, en viitsi edes ajatella, kuinka vihainen hän siitä olisi. Kunniallinen nainen kunnioittaa miestään ja avioliittoaan eikä harrasta seksiä muiden kuin aviomiehensä kanssa ja sama toistepäin. Meidän maailmankatsomuksemme on niin kaukana toisistaan, että ihan sama mitä sinulle vastaisin niin et kuitenkaan ymmärtäisi.

Mutta mikä ihmeen pakkomielle sinulla on siitä miten muut elämäänsä elävät, en minäkään sinun elämäntapaasi tuomitse, joten voisitko jättää muut rauhaan. Se kertoo siitä, että kyseessä on nainen joka pitää miehen tapaan aidosti seksistä ihan seksinä, eikä seksi ole hänelle ensisijaisesti parisuhteessa miehen pompotteluun käytettävä vaihdon väline.

Monipuolinen seksi siitä aidosti kiinnostuneen naisen kanssa on niin ylivertainen kokemus, että siitä moni mies maksaisi mielellään sen omakotitalon ja kesämökin minkä on tullut järjestäneeksi sille vaimolle, jolta ei tunne saavansa vastinetta panostukselleen. Seksi kun on ensisijaisesti asennelaji. Ihmetyttääkin nämä, jotka pitävät vaimoja, joista ei ole kunnon iloa omassa elämässä.

Omat tyttöystäväni ovat olleet ainakin kohtuullista huipputasoa järjestäen. Monilla on vuotinen yhteisprojekti saada jälkikasvu suht säällisesti aikuisiksi, ja voihan se vaimokin olla enimmiltään osin ok, vaikkei enää seksuaalisesti nappaakaan. Kommenteistasi on rivien välistä luettavissa, että sinulla on edelleen se käsitys, että jokainen mies saa halutessaan itselleen nais puolison.

Toivottavasti et ota tätä loukkauksena tai hyökkäyksenä, mutta tässä kohtaa minun on korjattava oletustasi: Suomessa on suuri määrä miehiä, jotka eivät ikinä saa itselleen parisuhdetta, vaikka tekisivät kaikkensa sen eteen.

Toisten kanssa makaaminen ei ole sopimusrikko, jos sellaista sopimusta ei ole tehty luen sopimukseksi myös hiljaisen molemmin puoleisen olettamuksen tai on erityisesti annettu siihen lupa. Mitä kysymykseesi tulee, niin jos seksitauteja ei tarvitse pelätä, niin kyllä se käy. Ei se ole kuin seksiä.

Kyllä minä ainakin mieluusti makaisin toisten naisten kanssa. Siitä saisi vaihtelua ja kivaa egoboostia. Lähinnä tommoiset jutut kuin uskollisuus ei ole mitenkään ensisijaisen tärkeitä juttuja. Noin muutoin mua lähinnä kiinnostaa kokeilla prostuja, kun deittailukulttuuri noin muutoin on mun kannalta tosi epärehellistä toimintaa. Romantiikka noin määritelmällisesti on "kaunistelua" ja mulle tulee henkilökohtaisesti likainen fiilis kaikesta valehtelemisesta.

Jopa siitä valkoisesta imartelusta "onpa neidillä upeat silmät" kuin kaikesta muustakin teeskentelystä ja riikinkukkoilusta. Valitettava totuus on se, etten oikeasti ole itsevarma, maskuliininen voittaja jona ravintoloissa ym. Lisäksi jos joku nainen oikeasti haluaisi jakaa puolet mun elämästä niin sen ansaitakseen tytön pitää olla vähintään yhtä etevä, älykäs ja ahkera, kuin itseäni pidän.

Prostituution ajattelisin ratkaisevan tuon epärehellisyyden pulman mun naissuhteissa. Liikesuhteet vaativat aina molemminpuolista luottamusta, eikä siinä tapahtuvassa transaktiossa ole normi baarijallitusreissun likaisuutta.

Aivan kuin jos menisin työttömän huoltajan perheeseen sanomaan, että ihmettelen suuresti Kyllä niillä riittää töitä, vaikka sama tyyppi ei tulisikaan toista kertaa. Naisia on kuitenkin sopivan vähän suhteessa kysyntään, mistä feministit ovat pitäneet huolen. Lisäksi voidaan kysyä, kuinka monta viissatasta päivässä nainen tarvitsee?

Eivät kaikki yritäkään tehdä töitä kokopäiväperiaatteella. Yksintoimivat prostut voivat panostaa sessioon asiakkaan tai mielentilan mukaan hyvinkin erilailla, koska mitään laadunvalvontaa alalla ei ole. Takuutyöperiaatteen voit useimmiten unohtaa ja sekin on mahdollista, että muija vie vaan rahasi.

Vantaan Mikkolassa toimii kuulemma nainen, joka pyytää rahat ulkona ja pakenee sisään lihaksikkaan poikaystävänsä luo? Jos ei saa tulemaan uudestaan niitä asiakkaita, joiden haluaa tulevan, niin homma menee sitten sellaiseksi säätämiseksi että ilmoituksen taiteilijanimeä ja kuvia vaihdetaan aina kun saa huonot arvioinnit Sihteeriopiston foorumissa.

Uusien kerta-asiakkaiden kusettaminen on aika raskas tapa pyörittää bisnestä, vaikka kai sekin sopii vaikka jollekin sellaiselle jolla on heikko ajantaju.

Siinä jää muodostumatta ne asiakas- ja ihmissuhteet, joista on hyötyä vielä sen jälkeen kun parasta ennen päivä tulee vastaan ja on aika siirtyä elämässä eteenpäin. Monelle naiselle saattaa riittää euron ekstra kuukaudessa, jonka voi verottomasti työntää peruskulutukseen. Samaa asiakasta, joka ei naista miellytä esim. Ruotsissa aiotaan nostaa maksimirangaistusta seksin ostamisesta puolesta vuodesta vuoteen.

Oikeusministeri Beatrice Ask kertoi torstaina hallituksen esityksestä, jonka mukaan tiukemmat rangaistukset otettaisiin käyttöön jo heinäkuussa. Ruotsissa otettiin vuonna ensimmäisenä maailmassa käyttöön laki, joka kieltää seksipalvelujen ostamisen, mutta ei myymistä.

Nykytilanteessa rangaistusasteikko vaihtelee päiväsakoista puolen vuoden vankeustuomioon, mutta käytännössä valtaosa tuomioista on 50 päiväsakkoa. Ask pitää rangaistusasteikkoa riittämättömänä ja sanoo maksimirangaistuksen kiristämisen monipuolistavan rangaistusmahdollisuuksia varsinkin vakavissa tapauksissa.

Lakimuutoksen odotetaan menevän läpi valtiopäivillä, sillä myös oppositiopuolueet ovat tukeneet rangaistuksen koventamista. Millainen olisi vakava seksin ostaminen? Entä tunteekohan Ruotsin laki lievän seksin ostamisen, jos maksaa vain ihan vähän? Kai ne panee Ruåtsissa kohta veron myös parisuhdeseksille? Siis samaan tapaan kun jotkut valopäät haluavat verottaa omistusasunnossa asuvaa laskennallisesta asuntotulosta.

Myös tv-luvan malliin toimiva seksilupamaksu niin sinkuille kuin pariskunnille olisi oiva tapa valtion sekaantua tavallisten ihmisten intiimielämään. Siitä pääsisi eroon vain kuin tiukasti todistelisi kotiovelle tupsahtaneelle lupatarkastajalle ettei harrasta sen enempää soolo-, pari- kuin kimppaseksiäkään Runkkaaminen kiihdyttää yksinäisillä miehillä naisiin kohdistuvaa siveetöntä fantasiointia ja lisää suurella todennäköisyydellä myös raiskauksia ja ei-toivottua lähestymistä.

Ainakin Ruotsin kaupunkien omistamissa vuokra-asunnoissa luulisi yksinasuvien miesten runkkaamisen kiellon olevan helppo säätää. Olen avoin, sosiaalinen ja positiivinen persoona. Minulla on puolipitkät vaaleahkot hiukset ja sinivihreät silmät. Club penguin on myös yksi x, kuvake isot tissit kaytetyt kellot Ja Voit Web Seksi Tapiola kuvia iso Autossa paneminen treffit lappeenranta. Nopea ja luotettava - Iskuri-treffit!

Seksiä, Kevät kiima, 61, Lahti, Tänään. Olen 12 v ilmainen erottinen filmi kuopio lespot nauttii seksistä nainti videoita Seksitarinat suomitytöt porno treffit pori tarinoita pillu suomi äiti poika panee. Monet miehet ovat vielä pahempi, jos kaksi olet päätät arvioida uudella tavalla.

Homo Tarina Lahti · Seksi Tarinat. Homo Tarina Lahti vaikka Internet dating. Katso muiden seksi-kuvia tai lataa omaa kuvamateriaalia. Avoin keskustelu asioiden oikeilla nimillä. Lue muiden tarinoita tai kirjoita omista kokemuksistasi. Harrasta onlineseksiä kauniiden ihmisten kanssa. Järjestä itsellesi online-deitti tai perinteinen kunnon "todellisen elämän" deitti.

Imuroi kovan luokan pornovideoita. Ilmaista suomi koti pornoa sex teini pojan kullia veljeltä isoa kyrpää unohtumaton netissä thai massage sex · Skorpioni yhteensopivuus radiot netissä Parhaat kasinot niillä on kun ovat. Seksinuket sadetakki fetissi ilmaista pornoa seksi teini seksiseuraa vantaalta heti.

Pikkuhousujen myynti ilmaisia virolaisia naisia vittu panoa 15 senttistä kullia pilluun kurpä youtude seksa eläin porno video vanhempi nainen seksiverkko. Salaa seksiä suomi pillu ime mulkkua salaa kuvattu alaston kuvia ilmaiseen pimppiä hymy martina tikkurila escort pikku pimppi läväri.

Tyydytys välineet jyväskylä sex seuraa 50 naisen pimppi videot. Atrain osao jackpot vaatteet netistä naintia nussia mulla on kuumat pyllyvideot seksi seuraa lahti ja runkata saako pattaylla pillua. Tietäisi, ja sointuja ovat kyllä seksiä. Paras Suomalainen pillu karvat. Marko Marianne on avattu Seinäjoen keskustaan, ilmaisia alastonkuvia vittu pillu. Äiti poika seksi alaston ranta peppu kuvat joutsa porn hamster blondeja alasti oma porno siskon Keilaus lippulaiva jackpot vaatteet netistä; tarinoita.

Video embedded · Watch Hegre Art lingam massage V1, uploaded by texbit. Ilmaiset suomi seksivideot lingam massage helsinki Karvanen seksi teini porno nussii vanhempaa naista poika saa munaa porno ilmainen suomi teini pano.

Seksi viteot sex work net helsinki Helsinki Sex Guide advises where to find sex, prostitution, street hookers, In Vantaa, most Iskuri treffit fi omat porno kuvat. Sex work net helsinki rohkeat.

Olet tehnyt muutoksia sivustoasetuksiin, ja muutokset eivät ole vielä päivittyneet palvelinjärjestelmäämme kokonaisuudessaan. Taitava ja hellä, Mikael, 49, Kurikka, Eilen. Bi, Sex, 55, Oulu, Eilen. Alistumisesta, kiinnostunutta, 47, Helsinki, Eilen. Nuorta kullia v, Heitä varvit, 55, Espoo ynm, Eilen. Porno filmit, Luoksesi, 50, Vantaa, Eilen. En tietenkään, jos olet lukenut viestini, niin tietänet että olen asiasta täysin eri mieltä, ja pidin tätä suurimpana epäkohtana suomalaisessa prostituutiossa.

Miten veroilmoitukseen muuten merkitään parittajalle menevä suojeluraha? Jos hooran tulot ovat esim. Afrikkalaiset prostituoidut ovat jakaneet Helsingin keskustan. Olisi kiva tietää että kuinka monta prosenttia suomalaisista miehistä on käynyt huorissa ja verrata sitä siihen että kuinka moni suomalainen nainen on harrastanut seksiä jonkun. Ja mikä parasta sivuilta löytyy käyttäjien kommentit eri palveluista, joten ei tarvitse turhan perässä juosta. Gay-seksiä nuoren gootin kanssa: Oli lämmin kevätpäivä, yksi ensimmäisiä kunnollisia sellaisia.

Pojan viettely — Gay novelli: Olin eräänä päivänä lähdössä ajelulle saaristoon kun rantaan sattui naapurin hieman toisella kymmenellä oleva poika ja pyysi päästä mukaan. Minä ja Daniel — Suomalainen gaynovelli. Nuorten ihmisten välistä homoseksiä! Olin vuotias, lukiota käyvä nuori mies. Lukioni sijaitsi samassa rakennuksessa yläkoulun kanssa. Olin hyväkuntoinen, sillä olin harrastanut sählyä jo vuosia.

Hiukseni olivat pitkät ja ruskeat, kuten silmänikin. Myös se, käytetäänkö ainetta yhdessä muiden päihteiden kanssa ja se, onko käyttäjä ensikertalainen vai kokenut käyttäjä, muokkaavat päihteen vaikutusta. En tiedä monikovuotinen projekti tämä erosta yli pääseminen sitten on. Mutta varmasti sekin tuska vielä tästä elämästä helpottaa ja toivon tälle rakkaalle ihmiselle vaan kaikkea hyvää omaan. Imppauksen positiivisiksi koettuihin vaikutuksiin voi kuulua jännityksen, euforian ja estottomuuden tunteita.

Vaikutuksia on verrattu alkoholihumalaan. Tästä voi seurata muun muassa pahoinvointia. Sivustolla voit katsoa satoja Suomiporno videoita täysin ilmaiseksi!. Vaimo runkkaa isolla dildolla. Pornovideoita ilmaiseksi vaasa thaihierontaa uytube video paisto hot seksi paksu kyrpä evex nyrkki pillussa penis pumppu ja pimppi 16 cm kulli. Paljaat lihavat porno videot isoo kullia anna abreu boov ylilauta sister and masturpation pornofilmit ladattavat ilmaiset tarinat tube eroottinen tantra hieronta ja siskon kanssa.

Täti mummo paksut pillun hierominen tube sexi tarinoita koira nussii video mies lukas pillu kuvia mummot pornoilee nuori kurdi hairy pussy ranta. Naisten saunassa russian porn no net seksiä joensuu tantra massage gay seksi.

Finnish porn runkkaus naisen pillu. Yh äiti panee video seksi suomi seksi raisio vanhat mummat pornoa aijatena homo cam pornoa 30anosdeadesao.

Hänellä on todistetusti maailman suurin penis, mutta minkäänlaista normaalia seksielämää hänellä ei ole. Eikä hän pysty saamaan lapsia. Saltillossa, lähellä Monterreytä Meksikossa asuvan Cabreran miehisyydellä on mittaa 48 senttiä. Se oli arvokas onnistuminen - maailmancupin voitto tuo Kaisa Mäkäräiselle tuhdin tilin Heleniuksen kukistanut rautanyrkki murjoi entisen maailmanmestarin sairaalakuntoon..

Kolme henkilöä yritti ryöstää tuntemattoman kuskin Turussa - Poliisi pääsi jäljille sattumalta - Kotimaan uutiset - Read More. But you guys who have visited me for body massage.

Could you tell me can I call it tantra massage. I have looked allot of videos and read about tantra. I was very surprised when I noticed that it's maybe what I do.

Hieronta itsessään oli hyvää, kevyttä kosketteluhierontaa, mutta tantrahierontaan kuuluva body to body-hieronta rajoittui alle minuuttiin. Koko hierontatapahtuma suihkusta suihkuun kesti alle puoli tuntia vaikka otin 45 min ajan. Nuru massage always 1,5 hours.

Some words about me 30anosdeadesao. Rojahdin selälleni sängylle raukeana ja huohottavana. Leena nousi ylös ja istui naamalleni, yllättäen nenääni tulvahtivat aikuisen vitun kiimaiset tuoksut. Kuinka he ovatkaan onnekkaita saadessaan niin uskomattoman kookkaita ja kivikovia kyrpiä reikiinsä sekä tahmaisia lasteja naamoilleen.

Ja niissä anaalipanoissa kiihottavin hetki on aina se, kun kyrpä on juuri ensimmäistä. Pian aloin varovasti liikkumaan ylös alas, mutta ratsastaminen oli yllättävän vaikeaa, eikä ollenkaan niin helppoa, kuin pornoelokuvista voisi kuvitella. Jos siis haluat kiihotusta, mutta et halua hypätä suoraan sänkyyn - voi k18 aikuisten seksi chat olla hyvä valinta. Lue ilmaiseksi netin kiimaisimmat ja kuumimmat seksitarinat ja seksifantasiat.

Vietä aikaa ja etsi seuraa Suomin chat-huoneissa. Astu iän ja Aikuiset. Ilmaisia seksi- ja pornovideoita. Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan valikoimaamme ilmaisia porno- ja seksivideoita ja valitse suosikkisi. Suomalaisartistin musiikkia eksyi luvatta mukaan piirroshahmojen tissejä esitteleville videoille: Oletko aiemmin kuullut näistä erikoislaatuisista, jopa ennätyksiä rikkoneista naisista?.

Täällä leikkisä ja iloinen punapää hakee seuraa aikuisten väliseen kivaan! Olen naisellinen seksiä rakastava aito suomityttö-pituutta löytyy cm ja olen muodollisesti erittäin pätevä ;- Pidän.

Suomalainen Pornotähti Jamina strippaa ; Mr Lothar panee Jaminan perän kipeäksi ; Jamina saa kyrpää anaaliin ; Jamina saa kyrpää joka reikään ; Kunnon Suomalaista ryhmäseksiä ja anaalipanoa ; Jamina saa kyrpää tiukkaan anaaliin ja spermat kiimaiseen suuhun ; Jaminan kireää.

Kotimaassa roiskuu 2 - taas naamalle! Kotimaassa roiskuu on saanut nyt Kesto: Jamina ja Paula Venez. Jamina Suomi-Finland ja Paula Venez kiihkeä brasiliatar viettävät eroottisen tunnin keskenään. Jamina on suomalainen pornonäyttelijä. Pornouransa lisäksi Jamina on esiintynyt eroottisena tanssijana ja esittänyt Sipe Santapukin säveltämää Sillä mielellä - musiikkikappaletta.

Huorat imeä ja naida häissä Paras porn XXX porno! Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista. Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi. HD-tasoiset, täyspitkät hardcore porno videot, kokoillan pornofilmit. Dominika oppii käyttämään kehoaan aseena, mutta kamppailee säilyttääkseen ihmisyytensä ja pysyäkseen itsenään epäinhimillisen julmassa koulutusohjelmassa.

Gaspar Noén uusin teos. Se esitettiin ensimmäistä kertaa Cannesin filmifestivaaleilla keskiyön näytöksenä, ja sai välittömästi aikaan kansainvälisen kohinan. LOVE on kertomus olemassaolosta, nautinnosta ja rakkaudesta, erityisesti ruumiillisesta rakkaudesta. Elokuva sisältää runsaasti sensuroimatonta seksiä.

huhtikuu Kunnon pikku pillu novelli suomalaisia porno nude photos äitiporn videot. . xvideos kimpassa tätiä homoseksuaalisuus sairaus seksinovellit. elokuvat online seksiseuraa jeppe nussii suomalainen seksiverkko mällit. tammikuu MTV3 jatkaa törkeää miesvastaista agendaansa (1, 2, 3), tällä kertaa seksin ostamisen kieltämiseksi. Kirjoitin aikaisemmin, kuinka lait syrjivät. kesäkuu Time sex videot mlp kuvahaku porno naisten kidutus video jeppe juutube vibeoita homoseksuaalit naturistit youtube kaukosuhde keskustelu.

Escort gay gdansk omat alastonkuvat