homoseksuaaliseen toon sex cute asian

Hei aivis, katso elokuva ensin ja kirjoita vasta sitten. Länkkärit menevät piloille jos niihin ängetään seksi-juttuja: DD Miten olisi länkkäri, jossa karski cowboy sekaantuu hevoseensa: Kai silti pääsen taivaaseen, vaikka katsoisinkin kyseisen elokuvan?

Niin mietipä nyt oikein tarkkaan kumpi on tärkeämpää: Jos sulla menee noin huonosti ja olet noin epävarma itsestäsi ja identiteetistäsi, niin kannattais varmaan puhua asiasta luotettavien henkilöiden kanssa. Ja kaikki ne provokaattorit joilla ei muuta tekemistä kuin haukkua muita, hankkikaa elämä. Jumala, miksi et tahdo päästää homoja taivaaseen? Jumala, luuletko sinä, että sinusta kukaan välittää, kun et kerran rakasta ihmisiä, vaan mielivaltaisesti valikoit ketkä pääsevät taivaaseen ja ketkä eivät?

Jumala, miksi luulet meitä taivaasi kiinnostavan enemmän kuin kunnon elokuvat? Eihän sinussa, Jumala, ole mitään mitä voisi kunnioittaa ja arvostaa, kun kerran mielivaltaisesti tahdot vaan olla ihmisiä taivaaseen päästämättä.

Mitä varten kukaan tahtoisi sinun taivaaseesi tai ylipäänsä olla kanssasi missään tekemisissä? Kuule Jumala, sinä saat kyllä olla yksiksesi siellä taivaassa, tai seuranasi korkeintaan ovat ne kuvottavat ihmiset, jotka sinua ovat elämänsä ajan mielistelleet ja toisia ihmisiä tuominneet ja tehneet hengellistä väkivaltaa sinun tahtosi mukaan.

Kukaan järkevä ja tunteva ihminen ei sellaisen väkivallan tekijän kanssa kuin sinä olet, tahdo olla tekemisissä. Pidä Jumala taivaasi ja ole siellä iloinen. Sinussa ei ole mitään järkevää, ei sydämellistä eikä rakastettavaa eikä kunnioitettavaa. Me ihmiset haluamme mieluummin sen pienen taivaan, josta Lindholm laulaa, kuin sinun taivaasi.

Miten väität ettei Jumala rakasta ihmisiä? Jos sua kiinnostaa jotkuu elokuvat enemmän niin joudut iänkaikkiseen kärsimykseen että tervemenoa vaan! Siellä voit olla kaikkien homojen kanssa. Vielä mitä ihmee hengellistä väkivaltaa? Älähän puhu monikossa enkö mä ooo ihminen? Voisit puhua me pakanat. Ja mä olen sitten yks niistä "kuvottavista" ihmisistä ja oon siitä ylpeä!

Tuolla ajatusmaailmallasi et taida päästä taivaaseen? Se on ihan hienoa että nuoret ovat kiinnostuneet uskonnosta, mutta nytkin vaan pilaat hyvän asian tuolla nuoruuden uhmallasi ja teet hallaa uskoville. Keskustelun aiheena ollut elokuva, ei vain siinä esiintyvä homoseksuaalisuus. En ole synnitön, tuskin sinäkään. Jeesuksen Kristuksen armolla meidät pelastetaan, siihen kannattaa uskoa! Tietenkin pitää taistella kaikkia syntiä vastaan; niin omassa elämässä kuin myös auttaa toisia.

Mutta me emme jaa taivaspaikkoja, onneksi. Joten ei ollut mitään positiivisia ennakko-odotuksia mutta elokuva oli yllättävän hyvä! Onhan sen teema varmaan aika provosoiva. Kaikki hihhulit on tietenkin jaloillaan.

Elokuva homosta on aina samanlainen tabu heidän keskuudessaan. Samanlaisen shokin aiheutti mm. Ihmettelen vain sitä, miksi murhaajista ja kaikenmaailman jengipomoista voidaan tehdä leffoissa jopa palvottuja sankareita, mutta jos tehdään elokuva jonka pääosissa vain on homo, niin ahdasmieliset juntit alkaa heti kirkumaan.

Ovathan homot kuitenkin todellisia henkilöitä oikeassakin maailmassa. Usealta jäi huomamatta että elokuva käsitteli juuri sitä ahdasmielisyyttä joka näkyy täällä palstalla kielteisinä reaktioina sillä kaikki muut roolihahot elokuvassa edustivat juuri näitä näkemyksiä.

Pääoasan esittäjät näyttelivät uskottavasti sitä ristiriitaista tilennetta jossa tunteet taisteli yhteisön ajatustapoja vastaan. Vähäeleisyydestään huolimatta tapahtumarikas ja hyvä elokuva minun mielestäni. Enpä ole seurannut, millaista tunnevyöryä Brokeback Mountain on herättänyt. Ilmeisesti syynä kuitenkin se, että rakkausleffan päähenkilöinä olikin tällä kertaa kaksi miestä.

Ehkä jenkeissä homous on vielä niin tabu. Mitään muuta ihmeellistä koko leffassa ei mielestäni ollut. Leffa oli itse asiassa aika tylsä. No taidat olla itse ohjelman päähenkilö vai kuinka? Tunnevyöry tulee ihan selvästi psyykkisistä häiriöistä.. Oma reaktiosi näytää olevan täysin tunteista vapaa, vai kuinka? Itse taidat olla vain omien tunteittesi orja. Mikä sinä olet kertomaan täällä psyykkisistä häiriöistä jonkun kirjoittaman tekstin ja elokuvan aiheuttaman tunteen vuoksi? Etkö ymmärrä mille tasolle itsesi laitat lausuntoinesi?

Samalla tavalla minä voisin kertoa syyn sille, miksi ihmeessä näyttelet tekstiesi lisäksi pärstääsi näillä palstoilla. Todella loistava ja rohkea elokuva! Ei ole helppoa elää yhteiskunnassa jos on erilainen. Kävin kanssa katsomassa elokuvan tyttöystävän kanssa. Ei rakkaus katso sukupuolta. Vaikka itse olen täysin hetero pystyin samaistumaan päähenkilöiden tunnemaailmaan.

Kuitenkinhan se kertoi saavuttamattomasta rakkaudesta. Juuri niin, elämä on tarpeeksi vaikeeta muutenkin, ilman että ymmärtämättömät ihmiset vaikeuttaa sitä lisää.

Elokuva pisti minut miettimään omia ratkaisujani ja sitä olisiko joskus pitänyt toimia toisin. Elämä voisi olla toisenlaista kuin se on. Oli upea elokuva monelta kantilta. Suhteita, rakkautta, elämän mutkia, maisemia, surua, iloa.

Tämä oli ehdottomasti kaunein ja koskettavin elokuva minkä olen koskaan nähnyt. Itkusta ei meinannut tulla loppua ollenkaan. Loppu nostatti vielä ihon kananlihalle ja sai aikaan kylmiä väreitä. Toisaalta harmittaa ettei elokuva saanut onnellista loppua, mutta toisaalta aivan täydellinen näin.

Kuvasti hyvin sitä suhdetta, kun Ennis taisi vasta silloin tajuta kuinka paljon rakasti. Siis henkeäsalpaavan upea elokuva. Eli siis, löytyiskö netistä bbm novellia? Mieluummin suomeksi, mutta enkuksikin käy, kun en ole niitä vielä löytänyt vaikka etsitty on. Haluan niin kovasti lukea alkuperäisteoksen. Näyttelijätyö oli tosin täysin keskinkertaista eli siitä en antaisi meriittejä. Tarina ja kerronta on todella hyvää, joten näistä palkintoja voi jo odottaa. Täytyy silti sanoa että media myllyttää julkisuutta keskinkertaiselle elokuvalle vain koska siinä rikotaan tabuja.

Vaihdetaan kaksi Cowboyta kahdeksi saman ajan kotiäidiksi niin kokonaisuus lässähtää ja ketään ei kiinnostaisi. Ainut syy tämän elokuvan menestykseen on se fakta että on trendikästä olla homo. HUOM ei takapajuisessa Suomessa jossa trendit tulevat jälkikäteen!!

Elokuvan idea koskettaa niitä ihmisiä, jotka ovat teeskentelijöitä tavalla tai toisella ja niitä, jotka elävät valheessa sekä tietysti homoja. Kohderyhmä on selvä, eli markkinointi on onnistunut segmentoinnin osalta loistavasti. Itse en samaistu kehenkään roolihenkilöön ja mielipiteisiini tämä tietysti vaikuttaa.

Esim Sormusten Herra trilogia toi kyyneleet silmiin. Tämä lähinnä sai selän puutumaan. It´s me again 1. Minulla on mahdollisuus sada "Brokeback mountain" novelli ennen kuin näen elokuvan, mutta kumpi ensin? Ennis, reared by his older brother and sister after their parents drove off the only curve on Dead Horse Road, leaving them twenty-four dollars in cash and a two-mortgage ranch, applied at age fourteen for a hardship license that let him make the hour-long trip from the ranch to the high school.

The pickup was old, no heater, one windshield wiper, and bad tires; when the transmission went, there was no money to fix it.

He had wanted to be a sophomore, felt the word carried a kind of distinction, but the truck broke down short of it, pitching him directly into ranch work. That spring, hungry for any job, each had signed up with Farm and Ranch Employment—they came together on paper as herder and camp tender for the same sheep operation north of Signal. The summer range lay above the tree line on Forest Service land on Brokeback Mountain. Neither of them was twenty. They shook hands in the choky little trailer office in front of a table littered with scribbled papers, a Bakelite ashtray brimming with stubs.

Joe Aguirre, wavy hair the color of cigarette ash and parted down the middle, gave them his point of view. Them camps can be a couple a miles from where we pasture the sheep.

Bad predator loss, nobody near lookin after em at night. Roll up that tent every mornin case Forest Service snoops around. Got the dogs, your. Last summer had goddam near twenty-five-per-cent loss. They found a bar and drank beer through the afternoon, Jack telling Ennis about a lightning storm on the mountain the year before that killed forty-two sheep, the peculiar stink of them and the way they bloated, the need for plenty of whiskey up there.

At first glance Jack seemed fair enough, with his curly hair and quick laugh, but for a small man he carried some weight in the haunch and his smile disclosed buckteeth, not pronounced enough to let him eat popcorn out of the neck of a jug, but noticeable.

He was infatuated with the rodeo life and fastened his belt with a minor bull-riding buckle, but his boots were worn to the quick, holed beyond repair, and he was crazy to be somewhere, anywhere, else than Lightning Flat. Ennis, high-arched nose and narrow face, was scruffy and a little cave-chested, balanced a small torso on long, caliper legs, and possessed a muscular and supple body made for the horse and for fighting.

Them boxes a soup are real bad to pack. Ennis picked out a big chestnut called Cigar Butt to ride, Jack a bay mare that turned out to have a low startle point. The string of spare horses included a mouse-colored grullo whose looks Ennis liked.

Ennis and Jack, the dogs, the horses and mules, a thousand ewes and their lambs flowed up the trail like dirty water through the timber and out above the tree line into the great flowery meadows and the coursing, endless wind. Dawn came glassy-orange, stained from below by a gelatinous band of pale green. The cold air sweetened, banded pebbles and crumbs of soil cast sudden pencil-long shadows, and the rearing lodgepole pines below them massed in slabs of somber malachite.

During the day Ennis looked across a great gulf and sometimes saw Jack, a small dot moving across a high meadow, as an insect moves across a tablecloth; Jack, in his dark camp, saw Ennis as night fire, a red spark on the huge black mass of mountain.

By rights I should be spendin the night here. Aguirre got no right a make me do this. Point is, we both should be in this camp.

And that goddam pup tent smells like cat piss or worse. Tell you what, you got a get up a dozen times in the night out there over them coyotes. Pretty good with a can opener. Balls on him size a apples. Looked like he could a eat a camel.

You want some a this hot water? Jack said his father had been a pretty well-known bull rider years back but kept his secrets to himself, never gave Jack a word of advice, never came once to see Jack ride, though he had put him on the woollies when he was a little kid. Ennis said the kind of riding that interested him lasted longer than eight seconds and had some point to it.

The summer went on and they moved the herd to new pasture, shifted the camp; the distance between the sheep and the new camp was greater and the night ride longer.

Ennis rode easy, sleeping with his eyes open, but the hours he was away from the sheep stretched out and out. Jack pulled a squalling burr out of the harmonica, flattened a little from a fall off the skittish bay mare, and Ennis had a good raspy voice; a few nights they mangled their way through some songs.

The meadow stones glowed white-green and a flinty wind worked over the meadow, scraped the fire low, then ruffled it into yellow silk sashes. Better off sleepin in the tent. It was big enough, warm enough, and in a little while they deepened their intimacy considerably. Ennis ran full throttle on all roads whether fence mending or money spending, and he wanted none of it when Jack seized his left hand and brought it to his erect cock.

Ennis woke in red dawn with his pants around his knees, a top-grade headache, and Jack butted against him; without saying anything about it, both knew how it would go for the rest of the summer, sheep be damned.

As it did go. Though he did, and Aguirre came up again to say so, fixing Jack with his bold stare, not bothering to dismount. In August Ennis spent the whole night with Jack in the main camp, and in a blowy hailstorm the sheep took off west and got among a herd in another allotment.

There was a damn miserable time for five days, Ennis and a Chilean herder with no English trying to sort them out, the task almost impossible as the paint brands were worn and faint at this late season. Even when the numbers were right Ennis knew the sheep were mixed. In a disquieting way everything seemed mixed. The first snow came early, on August 13th, piling up a foot, but was followed by a quick melt.

The next week Joe Aguirre sent word to bring them down, another, bigger storm was moving in from the Pacific, and they packed in the game and moved off the mountain with the sheep, stones rolling at their heels, purple cloud crowding in from the west and the metal smell of coming snow pressing them on.

The mountain boiled with demonic energy, glazed with flickering broken-cloud light; the wind combed the grass and drew from the damaged krummholz and slit rock a bestial drone. As they descended the slope Ennis felt he was in a slow-motion, but headlong, irreversible fall. Joe Aguirre paid them, said little. Ranch stiffs never did much of a job. The wind was gusting hard and cold. Try to get somethin on a ranch. Within a mile Ennis felt like someone was pulling his guts out hand over hand a yard at a time.

He stopped at the side of the road and, in the whirling new snow, tried to puke but nothing came up. He felt about as bad as he ever had and it took a long time for the feeling to wear off. He picked up a few short-lived ranch jobs, then settled in as a wrangler on the old Elwood Hi-Top place, north of Lost Cabin, in Washakie County. He was still working there in September when Alma, Jr. When the Hi-Top folded they moved to a small apartment in Riverton, up over a laundry. Ennis got on the highway crew, tolerating it but working weekends at the Rafter B in exchange for keeping his horses out there.

A second girl was born and Alma wanted to stay in town near the clinic because the child had an asthmatic wheeze. They stayed in the little apartment, which he favored because it could be left at any time. The fourth summer since Brokeback Mountain came on and in June Ennis had a general-delivery letter from Jack Twist, the first sign of life in all that time.

Friend this letter is a long time over due. Hope you get it. Heard you was in Riverton. Drop me a line if you can, say if your there. The return address was Childress, Texas. The day was hot and clear in the morning, but by noon the clouds had pushed up out of the west rolling a little sultry air before them.

Jack was not a restaurant type, he said, thinking of the dirty spoons sticking out of the cans of cold beans balanced on the log. Late in the afternoon, thunder growling, that same old green pickup rolled in and he saw Jack get out of the truck, beat-up Resistol tilted back. A hot jolt scalded Ennis and he was out on the landing pulling the door closed behind him. Jack took the stairs two and two.

What could he say? Jack, my wife, Alma. He could smell Jack—the intensely familiar odor of cigarettes, musky sweat, and a faint sweetness like grass, and with it the rushing cold of the mountain.

He was glad the light was dim on the landing but did not turn away from her. She had seen what she had seen. Behind her in the room, lightning lit the window like a white sheet waving and the baby cried.

Love them to pieces. Tell you what, I married a cute little old Texas girl down in Childress—Lureen. Might not get back tonight, we get drinkin and talkin. Ennis guessed she was going to ask him to get her a pack of cigarettes, bring him back sooner. A few handfuls of hail rattled against the window, followed by rain and a slippery wind banging the unsecured door of the next room then and through the night.

The room stank of semen and smoke and sweat and whiskey, of old carpet and sour hay, saddle leather, shit and cheap soap. We got to talk about this.

I fuckin knew it. I about give up on you. I figured you was sore about that punch. How I met Lureen. Look over on that chair. I made three fuckin thousand dollars that year. Had to borrow everthing but a toothbrush from other guys. Drove grooves across Texas. Half the time under that cunt truck fixin it. Got this farm-machinery business. Got some crushed vertebrates. Even if you tape it good you break it a little goddam bit at a time.

Tell you what, hurts like a bitch afterward. Had a busted leg. Busted in three places. Come off the bull and it was a big bull with a lot a drop, he got rid a me in about three flat and he come after me and he was sure faster. Friend a mine got his oil checked with a horn dipstick and that was all she wrote.

Bunch a other things, fuckin busted ribs, sprains and pains, torn ligaments. You got to have some money to rodeo now. You know, I was sittin up here all that time tryin to figure out if I was—? I mean, here we both got wives and kids, right?

I like doin it with women, yeah, but Jesus H. I never had no thoughts a doin it with another guy except I sure wrang it out a hunderd times thinkin about you.

You do it with other guys, Jack? Too late then by a long, long while. Got a figure out what to do. Love my little girls. You got your baby and wife, that place in Texas. It scares the piss out a me. I never figured you to throw a dirty punch. Nothin like hurtin somebody to make him hear good. I got him in the outhouse, jumped him on the stairs, come over to his pillow in the night while he was sleepin and pasted him damn good.

Took about two days. Never had trouble with K. I got it figured, got this plan Ennis, how we can do it, you and me. There was these two old guys ranched together down home, Earl and Rich—Dad would pass a remark when he seen them. They was a joke even though they was pretty tough old birds.

I was what, nine years old, and they found Earl dead in a irrigation ditch. What the tire iron done looked like pieces a burned tomatoes all over him, nose tore down from skiddin on gravel. Took me to see it. Dad laughed about it. Hell, for all I know he done the job. Two guys livin together? I been lookin at people on the street. This happen a other people? What the hell do they do? Son of a bitch, Ennis, take a couple days off. Get us out a here.

Come on, Ennis, you just shot my airplane out a the sky—give me somethin a go on. A slow corrosion worked between Ennis and Alma, no real trouble, just widening water.

Alma asked Ennis to use rubbers because she dreaded another pregnancy. Her resentment opened out a little every year: Ennis went back to ranch work, hired on here and there, not getting much ahead but glad enough to be around stock again, free to drop things, quit if he had to, and go into the mountains at short notice. He had no serious hard feelings, just a vague sense of getting short-changed, and showed it was all right by taking Thanksgiving dinner with Alma and her grocer and the kids, sitting between his girls and talking horses to them, telling jokes, trying not to be a sad daddy.

After the pie Alma got him off in the kitchen, scraped the plates and said she worried about him and he ought to get married again. He saw she was pregnant, about four, five months, he guessed. Always said you caught plenty. So one time I got your creel case open the night before you went on one a your little trips—price tag still on it after five years—and I tied a note on the end of the line.

I know what it means. He seized her wrist and twisted; tears sprang and rolled, a dish clattered. Go on and fuckin yell. He went to the Black and Blue Eagle bar that night, got drunk, had a short dirty fight, and left.

They were no longer young men with all of it before them. Jack had filled out through the shoulders and hams; Ennis stayed as lean as a clothespole, stepped around in worn boots, jeans, and shirts summer and winter, added a canvas coat in cold weather. A benign growth appeared on his eyelid and gave it a drooping appearance; a broken nose healed crooked. Jack found himself with a vague managerial title, travelling to stock and agricultural-machinery shows.

He had some money now and found ways to spend it on his buying trips. In May of they spent a few cold days at a series of little icebound, no-name high lakes, then worked across into the Hail Strew River drainage.

Going up, the day was fine, but the trail deep-drifted and slopping wet at the margins. Ennis, weather-eyed, looked west for the heated cumulus that might come up on such a day, but the boneless blue was so deep, said Jack, that he might drown looking up.

Around three they swung through a narrow pass to a southeast slope where the strong spring sun had had a chance to work, dropped down to the trail again, which lay snowless below them. They could hear the river muttering and making a distant train sound a long way off. Jack reached for the. The tea-colored river ran fast with snowmelt, a scarf of bubbles at every high rock, pools and setbacks streaming. The ochre-branched willows swayed stiffly, pollened catkins like yellow thumbprints.

The horses drank and Jack dismounted, scooped icy water up in his hand, crystalline drops falling from his fingers, his mouth and chin glistening with wet. A sloping meadow rose behind the bench, protected by a stand of lodgepole. There was plenty of dry wood.

They set up camp without saying much, picketed the horses in the meadow. On the third morning there were the clouds Ennis had expected, a gray racer out of the West, a bar of darkness driving wind before it and small flakes. It faded after an hour into tender spring snow that heaped wet and heavy. By nightfall it had turned colder. Jack and Ennis passed a joint back and forth, the fire burning late, Jack restless and bitching about the cold, poking the flames with a stick, twisting the dial of the transistor radio until the batteries died.

Ennis laughed a little and said he probably deserved it. Jack said he was doing all right but he missed Ennis bad enough sometimes to make him whip babies.

Ennis put his arm around Jack, pulled him close, said he saw his girls about once a month, Alma, Jr. Lureen had the money and called the shots. Nothin never come to my hand the right way. One thing never changed: A day or two later in the trailhead parking lot, horses loaded into the trailer, Ennis was ready to head back to Signal, Jack up to Lightning Flat to see the old man. What in hell happened a August? Tell you what, we said August, nine, ten days.

You had a fuckin week to say some little word about it. We ought a do somethin. We ought a go South. We ought a go to Mexico one day. Jack, you know me. All the travellin I ever done is goin around the coffeepot lookin for the handle. We can hunt in November, kill a nice elk.

We had a good time that year. You used a come away easy. Them earlier days I used a quit the jobs. You got a wife with money, a good job. You forget how it is bein broke all the time. You ever hear a child support? I been payin out for years and got more to go. It was tough gettin this time—some a them late heifers is still calvin.

Scrope is a hell-raiser and he raised hell about me takin the week. The trade-off was August. You got a better idea? Ennis said nothing, straightened up slowly, rubbed at his forehead; a horse stamped inside the trailer. He walked to his truck, put his hand on the trailer, said something that only the horses could hear, turned and walked back at a deliberate pace. He was cutting fence now, trespassing in the shoot-em zone. Tell you what, we could a had a good life together, a fuckin real good life.

Everthing built on that. Count the damn few times we been together in twenty years. You got no fuckin idea how bad it gets. I wish I knew how to quit you. Ennis stood as if heart-shot, face gray and deep-lined, grimacing, eyes screwed shut, fists clenched, legs caving, hit the ground on his knees.

Nothing ended, nothing begun, nothing resolved. What Jack remembered and craved in a way he could neither help nor understand was the time that distant summer on Brokeback when Ennis had come up behind him and pulled him close, the silent embrace satisfying some shared and sexless hunger.

They had stood that way for a long time in front of the fire, its burning tossing ruddy chunks of light, the shadow of their bodies a single column against the rock.

Stars bit through the wavy heat layers above the fire. I got a go. Later, that dozy embrace solidified in his memory as the single moment of artless, charmed happiness in their separate and difficult lives. Nothing marred it, even the knowledge that Ennis would not then embrace him face to face because he did not want to see or feel that it was Jack he held.

Let be, let be. This would be all right; Jack would answer, had to answer. But he did not. It was Lureen and she said who? The bead was damaged somehow and the force of the explosion slammed the rim into his face, broke his nose and jaw and knocked him unconscious on his back.

By the time someone came along he had drowned in his own blood. No, he thought, they got him with the tire iron. It was a terrible thing. He was only thirty-nine years old. Under the wind drone he heard steel slamming off bone, the hollow chatter of a settling tire rim. He use to say he wanted to be cremated, ashes scattered on Brokeback Mountain. So he was cremated, like he wanted, and, like I say, half his ashes was interred here, and the rest I sent up to his folks.

I thought Brokeback Mountain was around where he grew up. He could hardly speak. I thought he meant to get drunk. Drink whiskey up there. He drank a lot. I never met them. You get in touch with them. The road to Lightning Flat went through desolate country past a dozen abandoned ranches distributed over the plain at eight- and ten-mile intervals, houses sitting blank-eyed in the weeds, corral fences down.

The stock was too far distant for him to see their condition, only that they were black baldies. A porch stretched across the front of the tiny brown stucco house, four rooms, two down, two up. Piece a cherry cake? Ennis recognized in him a not uncommon type with the hard need to be the stud duck in the pond.

I knew him a long time. Ennis cleared his throat but said nothing more. He thought he was too goddam special to be buried in the family plot. I kept his room like it was when he was a boy and I think he appreciated that. You are welcome to go up in his room if you want. Jack was dick-clipped and the old man was not; it bothered the son, who had discovered the anatomical disconformity during a hard scene.

He had been about three or four, he said, always late getting to the toilet, struggling with buttons, the seat, the height of the thing, and often as not left the surroundings sprinkled down. The old man blew up about it and this one time worked into a crazy rage. I thought he was killin me. But while he was hosin me down I seen he had some extra material that I was missin. No way to get it right with him after that. An ancient magazine photograph of some dark-haired movie star was taped to the wall beside the bed, the skin tone gone magenta.

The closet was a shallow cavity with a wooden rod braced across, a faded cretonne curtain on a string closing it off from the rest of the room. In the closet hung two pairs of jeans crease-ironed and folded neatly over wire hangers, on the floor a pair of worn packer boots he thought he remembered.

At the north end of the closet a tiny jog in the wall made a slight hiding place and here, stiff with long suspension from a nail, hung a shirt. He lifted it off the nail. He pressed his face into the fabric and breathed in slowly through his mouth and nose, hoping for the faintest smoke and mountain sage and salty sweet stink of Jack, but there was no real scent, only the memory of it, the imagined power of Brokeback Mountain of which nothing was left but what he held in his hands.

Let me get the order list. They got it I can get you a hunderd. I got a order some more cards anyway. When it came—thirty cents—he pinned it up in his trailer, brass-headed tack in each corner.

Below it he drove a nail and on the nail he hung a wire hanger and the two old shirts suspended from it. He stepped back and looked at the ensemble through a few stinging tears. Around that time Jack began to appear in his dreams, Jack as he had first seen him, curly-headed and smiling and buck-toothed, talking about getting up off his pockets and into the control zone, but the can of beans with the spoon handle jutting out and balanced on the log was there as well, in a cartoon shape and lurid colors that gave the dreams a flavor of comic obscenity.

The spoon handle was the kind that could be used as a tire iron. And he would wake sometimes in grief, sometimes with the old sense of joy and release; the pillow sometimes wet, sometimes the sheets. Annie Proulxin novellikokoelmasta Lyhyt kantama. Ehkä kiinnostavampia kuin elokuvassa? Homoilusta ei kyllä saa mitenkään kaunista, vaikkas sen pukisi cowboysaappaisiin ja upeisiin maisemiin..

Tämmönen homopropaganda elokuva ei vetoa ku joihinkin naisiin, ja "pikkurillihomoihin". Taitaa joku muukin tarvita hoitoa! Tässä lainaus adamsilta enlanniksi: Mitä tästä yhdestä jonkun luultavasti homon tekemästä tutkimuksesta?

Onko tämä nyt sitten joku virallinen ja totuudenmukainen tutkimus? Jos joku umpihetero ei kertakaikkiaan voi sietää oksettavaa koppalakki- mursuviiksi-nahkaliivi- homoilua, niin sitten nämä umpihomot puolustelee kaikenmaailman tutkimuksilla,että umpiheterot on kuitenkin sisimmässään piilohomoja!! He koittavat vain pönkittää ja puolustella omaa kieroutuneisuuttaan tällaisilla tutkimuksilla, vaikka ymmärtävät itse olevansa oman seksuaalisuutensa kanssa aivan hakoteillä.

Pikaista paranemista kaikille sellaisille! S Voi helvetin helvetti, kun ootte urpoja! Siinäpä sinun ongelma eli stereotypia. Tämä tutkimus on tehty täysin tieteellisissä mittapuissa, ja on julkaistu monessa tieteellisessä julkaisussa mm. Tämä oli pelkkä tutkimus, jossa etsittiin eroja homofobisten ja ei-homofobisten mies heteroiden kiihottumista hetero ja homoseksuaaleihin videoihin.

Tässä tutkimuksesta vähän tarkempaa tietoa: Is homophobia associated with homosexual arousal? J Abnorm Psychol Aug; 3: The authors investigated the role of homosexual arousal in exclusively heterosexual men who admitted negative affect toward homosexual individuals.

The men were exposed to sexually explicit erotic stimuli consisting of heterosexual, male homosexual, and lesbian videotapes, and changes in penile circumference were monitored. They also completed an Aggression Questionnaire A. Both groups exhibited increases in penile circumference to the heterosexual and female homosexual videos.

Only the homophobic men showed an increase in penile erection to male homosexual stimuli. The groups did not differ in aggression. Homophobia is apparently associated with homosexual arousal that the homophobic individual is either unaware of or denies. Jos haluat tutkia tutkimuksen perin pohjin tässä tutkimus kokonaisuudessaan: Kyllä kiihotti kun äijät korskuen nai teltassa, kunnon meininki eikä mitään lässytystä.

Kyllä noin iljettävän ja vastenmielisen roolin tekemisestä on Oscari saatava ehdottomasti ja kunnon rahallinen korvaus kun on joutunut miestä suutelemaan, iljettää ja kuvottaa jo ajatuskin. Varmaan on pitänyt ottaa jotain mömmöjä, että on pystynyt. Iteltä kyllä tulis oksennus jos ton näköisiä rumiluksia joutuis suutelemaan kun haaveissa on söpöt ja suloiset tytöt.

Tekninen toteutus ja ohjaus ovat mielestäni motteettomat ja Brokebackin maisemat aivan omaa luokkaansa. Tarina eteni kohtalaisen realistisesti ja kaikkien osapuolten näkökulmaa tuli valaistua ainakin hiukan. Päähenkilöiden lisäksi myös monet muut henkilöt saivat sympatiani puolelleen. Roolisuoritukset ovat myös oivallisia.

Varsinkin Heath Ledger onnistui Enniksessään riipaisevan hyvin. Aihe oli minulle melkoisen ravisuttava. Hyväksyn ihmisten erilaisuuden myös seksuaalisuudessa, mutta näin henkilökohtaisen asian ollessa kyseessä, se aina vähän hätkähdyttää. Minusta vilpitön ja puhdas rakkaus ihmiseen ei voi olla missään olosuhteissa väärä tunne.

Kuitenkin elokuvan intiimimmät kohtaukset saivat minut punastumaan hiusjuurta myöden. Seksuaalisuus on jokaisen yksityisasia, ja minusta nenänsä tunkeminen tällaisiin henkilökohtaisuuksiin yksityiskohtia säästelemättä on äärimmäisen noloa ja tässä tapauksessa jopa epämiellyttävää. Elokuvan rakkaustarina ei kokonaisuudessaan ole mielestäni kovin kaunis. Tai kaunis ja koskettava erittäin surullisella tavalla.

Se on pikemminkin melkoisen karu kuvaus elämän raakuudesta. On tavattoman väärin, että päähenkilöt joutuvat rakastamaan kovin katkerasti. Heidän epätoivonsa on suorastaan käsinkosketeltavaa. Surku tulee silti vaimojakin etenkin Almaa, joka kai todella rakasti miestään. Ahdasmielinen kulttuuri voi saada paljon pahaa aikaan. Nykypäivänä me kutsumme yhteiskuntaamme nykyaikaiseksi suvaitsevaksi sivistysyhteiskunnaksi. Tämä on ironista, sillä antiikin aikoina ekrjkr!!

Elokuva kosketti minua syvästi ja herätti hyvin ristiriitaisia tunteita. Elokuvan viimeiset viisitoista minuuttia itkin naamani naurettavan punaiseksi ja yritin vaivihkaisesti niistää nenääni niin, ettei ääni häiritsisi muita katselijoita. Hyvin voimakas elokuva, joka ansaitsee kyllä kiitoksensa.

Saattaa silti olla niin, että jos sillä ei olisi niin surullista päätöstä, siitä olisi päälimmäisenä jäänyt mieleen jonkinlainen kiusaantuneisuus.

Niin kuin sanottu, henkilökohtaiset asiat ovat arkoja jokaiselle. Ikäraja on minusta omituinen: Vasta tuossa iässä ihminen alkaa kunnolla ajattelemaan omilla aivoillaan, ja tämä ajatustyö pitäisi antaa tehdä rauhassa ilman ahdistavan elokuvan aiheuttamaa tunnevyörytystä. Mutta hyvä elokuva tämä on, kaikin puolin. Harvoin olen filmiä katsellessani itkenyt näin paljon kuin itkin nyt Enniksen ja Jackin kohtaloa. Ilostuin valtavasti,kun luin kirjoituksesi kahdestakin syystä.

Ensinnäkin se oli asiallinen näillä keskustelupalstoilla tuntuu olevan niin paljon sontaa kirjoittavia ihmisiä että pahaa tekee välistä aikuisellakin ja toiseksi, analyysisi omasta BBM -elokuvakokemuksesta oli aito ja rehellinen. Myönsit, että joidenkin asioiden kohtaaminen elokuvan sisällössä oli itsellesi vaikeaa, mutta pyrit silti ymmärtämään jo analysoimaan kokemaasi objektiivisesti. Ja vaikka elokuvien sisällöt ovat toisinaan ankeita ja vaikeita, niin eikö se juuri olekin kaiken taiteen tehtävä - saada meidät ihmiset tuntemaan, ajattelemaan, heräämään, pohtimaan inhimillisyyttä oman olemassaolomme ulkopuolella tai ulkopuolelta?

Tässä suhteessa sanoisin, että BBM on onnistunut. Sekä hyvässä että pahassa. Purkaukseni menee ehkä hiukan asian vierestä, mutta halusin vain kiittää sinua sisällykkäästä elokuvakokemuksesi jakamisesta. Kuten sanottua, tyylisi pelasti viikkoni. Totta tosiaan on onnistunut.

On se kumma kun nää urpot ei huomaa näitä yksinkertaisimpiaankaan markkinointijippoja. Hollywood tekee aina silloin tällöin näitä "kohuelokuvia" jotka ovat olevinaan jotenkin hirveän edistyksellisiä ja "rohkeita" ; käsittelevät tabu aiheita. Ja porukka ryntää kotsomaan! Ja kehuu ett kyl oli hyvä ja ajatuksia herättävä elokuva! Aina pitää etsiä ne huonot puolet asioista, siis sinä olet juuri tällainen valittava henkilö, joka etsii kaikesta jotain mistä narista. Mutta voit hyvin jatkaa tuota linjaa, halusin vain esittää mielipiteeni.

Minulle on aivan sama kuinka paljon BBM tuottaa rahaa toivottavasti todella paljon myös jatkossa. Tällä elokuvalla on nimittäin ollut mielettömän suuri vaikutus omaan elämääni kuin myös nähtävästi käsittämättömän monen muunkin ihmisen elämään. Siis sellainen vaikutus, joka ei lähde ihan heti pois, jos koskaan. Ennakkomielipiteet vaikuttavat usein omiinkin mielipiteisiini, mutta edellisen kommenttini kirjoitin luullakseni niistä välittämättä.

Harvoin olen kenenkään viikkoa pelastanut Hollywood tekee rahastuselokuvia, tottakai, tiedän sen. Päivän polttavin puheenaihe on yhtäkkiä niin trendikäs homoseksuaalisuus ja ZAP, aiheeseen kiinni vain. Tällä kertaa Hollywood mielestäni onnistui kuitenkin rahastamaan niin, että sen rahan maksaminen kannatti. Siirappia ei ollut juuri nimeksikään ja tyypillinen nyyhkyloppu oli vain hyvä, sillä kristillisen nykykulttuurin kyllästämät katselijat eivät ehkä muutoin olisi sulattaneet homoaihetta sen trendikkyydestä huolimatta.

Onko siinä sinällään mitään kummallista, että joku taho tekee sellaisia elokuvia, joita ihmiset haluavat nähdä?

Eikä sovi unohtaa sitäkään, että alunperin tämäkin filmatisointi on novelli. Elokuvan voi nähdä myös neutraalisti rakkaustarinana näin minä en kyllä sitä kokenut välittämättä seksuaalisista suuntautumisista vähääkään.

Gangbang puolue kanssa sidottu Söpö ruskeaverikkö allie usva Fictional kauneus on törmäsi Cinthia fernandez - kaistale t Avatar hentai video- Tanskalainen jones kauniita va Electric naamio versus valkoin Julkinen masturboi sisään sarj Samurai tyttö gangbanged mukaa Vähän caprice imevien ja helve Kauniita lutka runkkaus Kuuma hentai sairaanhoitaja sa Sidottu ylös sarjakuva huoria Hirviöt kumulat päällä 3d babe Okusama wa mahou tsukai 01, va Valtava kukko nussii tiukka nu Makea teinit henessy Joven pareja graba esa ocacion Valentina nappi näyttelyissä h Anaali nyrkkinainti ja perse h Kof xiii hentai robert vs kuni Ruskeaverikkö sormitus hänen p Hän saa a iso yksi Ruma ogres naida 3d babes!

Chip ja dale seksi: Kuten panteras - aninha cabrit Kettumainen 3d punapää imee ku Ilkeä sarjakuva tyttö nussii k Ballsucking ja cocklicking Joustavat ja iso klit margo Tentacled hirviö nussii 3d vau Lonkeron porno 3d video- Babes jo ja zuzana ottaa kuuma Electronic enkeli 3d 01 Aresa sisään trouble Aviomies nukkuu kun muut naida Danejones totta rakkaus Nahkuri mayes seksikäs jalkaa Nopeasti tyttö eroottinen Vain naida palvelustyttö Lets pelata - studiofow Talo vaimo perseestä Sarjakuva video- 3d seksi Aasialaiset 3d tyttö perseestä Kimainen hentai huora imee ani Orgasmeja - ruskettunut unkari Bollywood tanssiminen sisään t Pallo sisään the perhe Roped hentai sorminen ja nuola Entinen tyttöystävä creampie o Söpö 3d hentai kuuma nuolaisi Kof xiii hentai k vs kula, vap Sinun äiti tossed minun salaat Kisu krofts mehukas pillua sur Kuuma perse liza del sierra sa Amk kovacorea kohtaus 6 Kimainen rakastajatar imee ja Tyttö imevien kukko sisään Huono opettaja xxx pt 1 Kuvat of alasti tytöt ja seksi Sibel kekilli perseestä kova Tori musta - ihme nainen Lusting - s

... BDSM KAUPPA THAIKLUPI GAY

Videos porno maduro lamiendo coños peludos peliculas porno gratis porno masturbacion rusa follando videos masajes lesbianas amateur universitarias follando por torbe porno videos jovenes lesvianas xxx xxx sasha grey follando gordo follando mama bailey jay videos porno de lucia xxx follar con porno español madura las tetas grandes xxx culonas silvie delux maduras vaginas peludas follando duro gratis videos pornos gratis follando jinx maze ver porno gratis sexotube videos porno de lesbianas gordas videos videos de lesbianas vintage porn hd super porno twink porno películas porno porno videos mugeres desnudas sexo gratis videos xxx negras maduras x videos sexo en español porno de maduras follando videos porno de culonas brasileñas follando xxx maduras peludas porno videos sexuales gratis tias con bideos pornos gratis lesbianas pono español videos porno xx secretarias follando muy guarras gratis negras maduras videos de tios follando playas nudistas porno bisex videos de españolas follando pollas chicas gratis mayores follando videoa xxx maduras foyando haciendo el coño sexo anal porngratis vidios porno sexo grati jinx maze videos xxx mujeres haciendo el coño depilado buenas desnudas cachondas abuelas masturbandose porno por primera vez sexo lesvico embarazada follando travestis en español porno trans porno jovenes masajes eróticos gratis videos porno poprno mujeres gordas maduras sexys desnudas playa nudista mujeres embarazadas desnudas super pollas grandes tube porno videos porno anal alexis texas follando coños follando muy peludas gordas españolas las tetas hombres peludos pillados follando juntas videos xxx gratis pollas fayna vergara videos de colegialas porno de abuelas follando sextube chicas desnudas porno maduros follando ancianas sexo videos de lesbianas viejas peludas joven tetona natural tias buenas vidios de tetonas orgias lesbicas videos cunnilingus videos caseros de putas gordas españolas follando follando web cam amater gratis travestis negras desnudas viejas mujeres tetonas videos xxx xxx morenas enana follando xxx peliculas porno orgias lesbianas videos de travestis gratis amateur videos porno descargar gratis de masajes lesbianas viejas foyando haciendo el coño peludo maduritas gratis porno cuarentonas calientes tube video porno 3d mature videos de mujeres con españolas follando mama porno gratis videos de putas videos hd peliculas porno francesas ashton pierce webcam porn amateur vídeos de peludas viejos españoles coños peludos videos porno completos porno gratis actrices del mundo video de putas lesbianas maduras rubias tetonas porno para mujeres follando al fontanero follando ribias 19 pelis porno gratis porn free hd chicas sexy nekane xxx porno geys abuelas follando gordo follando jovenes follando poeno gratis porno amaters porno pelirrojas xxx negras maduritas tetonas follar en castellano follandose a joven follando hija sexo jovenes follando gratis travesti webcam xxx viejos xxx videos de lesbianas sexso xxx madura porno vídeos porno de lesbianas follando gratis porno en español videos gratis de vídeo xxx franceska jaime videos porno rubias 19 pelis porno hd free videos porno xl tube actrices porno latinas culonas videos porno gratis grandes naturales follando xxx brasileñas porno de follar en español porno gratis orgias porno free video vídeos porno años follada negras porno videos gratis videos español gratis mujeres en español xxx grati sexo porn chicas amateurs tetonad melani rios porno chicas 19 gratis gang bang porno sexo videos porno gratis coño depilado quiero ver video pelos en castellano gratis hentaies videosxxx brasileñas follando porno tube madelyn monroe porno xxx gratis castellano gratis españoles películas porno anal maduras vestidas y hijo manga videos xxgratis vidios pormo español amater porno en castellano videos ponor gratis pelis gratis vídeos gratis amateur x free videos demaduras lenceria abuelas peludas xxxporno porno.

con putas cachondas xxx hd cachondas follando porno chicas sexys desnudas en publico porno de maduras x porno películas porno violacion lisa ann maduras. con maduras sex anal videos gratis hentay alexi texas madura y culonas silvie deluxe xxx publico porno tias en castellano porno de solteras x sexo anal videos mugeres desnudas en cordoba julia de polla negra videos de porno castellano lesvianas videos bdsm tube porno para mujeres haciendo pajas españolas follando en la que se la folla a hombres masturbandose videos porno en grupo nuria sexo tube conexion samanta porno lesbianas maduras putasviejas video trio con mujeres corriendose los mejores paginas porno mujeres maduras torbe porno gratis peliculas xxx amater casero trios gratis de lesbianas maduras vestidas y tetonas maduras pajas porno amateur porn xx porno anal maduras videos x video de fiesta porno de viejas nekane sweet porno enfermeras porno rubias porno pollas negras maduras amater follando en español hd gratis super grandes actrices del porno japones videos porno joven follando por el mejor porno de españolas follando gorda vídeos porno tubes masajes videos porno es.

Porno homoseksuaaliseen tarinoita seuraa

Tehdä ei neiti uusin seksi leikkeit kanssa asian lesebian porn. Hawt nubiles homoseksuaalinen satulaton varten the katselua: 0; %; lisätty: 2. 5. syyskuu Sexy Aasian nartut nuolee kusipää. Ilmaista mummo pornoa thai massage vantaa Zanussi ilmainen sexi suomi videoita aasiasta panovideot. Kuuma stuff, joka sinua olemme noin kohteeseen löytää at Toon kategoria, tuleva kohteeseen Paras Anime XXX Putki jälleen kohteeseen saada pääsy kohteeseen yksinomainen lechery! Minä am ei a homoseksuaalinen! XXX Add · Dirty Asian Tube · Cum Porns · Light XXX Tube · Orgy XXX Hub Nice XXX Tube.

Homoseksuaaliseen toon sex cute asian